Gel sarılalım o zamanYa biliyorum okuyorsun da bende seni okuyorum suhanın topiğine yazyorsun.
birbirimizi gizliden okuyoruz ama konuşamıyoruz garip :)
Gel sarılalım o zaman
yaa çok tşkler yazarım bende fırsat buldukça sinsi style takılıyodum suhan yakaladıOlsun yaz sende burda her konuyu anlatabilirsin biz dinlerizHoşgeldin
Baza altim yok benimhaftalık yada 3 günlük görevin zorluğuna bağlı misal baza altı 1 hafta olmalı
Bugün SUHAN nın ifşa günüyaa çok tşkler yazarım bende fırsat buldukça sinsi style takılıyodum suhan yakaladı
nasıl yani ikinizde mi platonikYa biliyorum okuyorsun da bende seni okuyorum suhanın topiğine yazyorsun.
birbirimizi gizliden okuyoruz ama konuşamıyoruz garip :)
Daha yeni geldiydik atak üstü iş kitledin eyvallahMia- odak noktamız yatak odasıdan geliyor..nekadar çekmece varsa hepsi minimalleşip düzenli bir şekilde katlama işlemi yapılacak.toplam süre 4 gün.sadece çekmeceler.herkese uyarmı
büyük itinaylayaa çok tşkler yazarım bende fırsat buldukça sinsi style takılıyodum suhan yakaladı
nasıl yani ikinizde mi platonik
Mia- odak noktamız yatak odasıdan geliyor..nekadar çekmece varsa hepsi minimalleşip düzenli bir şekilde katlama işlemi yapılacak.toplam süre 4 gün.sadece çekmeceler.herkese uyarmı
sadece yatak odası çekmeceleri değil mi:)) yatak odası uyarrrMia- odak noktamız yatak odasıdan geliyor..nekadar çekmece varsa hepsi minimalleşip düzenli bir şekilde katlama işlemi yapılacak.toplam süre 4 gün.sadece çekmeceler.herkese uyarmı
katılıyorum ben çekmece bana uyarbüyük itinaylakatılıyormusun yeni akıma
yeni gelenler nereye düştük dicekler.zorla minimalleşme akımı
ana bu arkkadaş kim diyorum.profil resmi nasılda değiştiriyor insanı.profilin şuan tamamen değişti kafamda incisadece yatak odası çekmeceleri değil mi:)) yatak odası uyarrr
ben de grup şerefine fotomu değiştirdim:) kendime yeni bir ben lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?