- 23 Eylül 2013
- 25.374
- 52.604
- 798
Ben yatakodasını hallederken eşimde gaza gelip banyo dolabına girdi oda baya bişey çıkardı ama çok takip edemedim![]()
Ne güzel ya eşin yardım ediyor.
ilk zaman evden eşya gönderemiyordum şimdi alıştı yeni yeni :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yatakodasını hallederken eşimde gaza gelip banyo dolabına girdi oda baya bişey çıkardı ama çok takip edemedim![]()
Dyson der kenara çekilirimİlk baya zor oluyor başlamak :)
Off süpürge seçimi çok zor benimkide ses çıkarıyor ne kadar dayanır bilmiyorum.
Dyson der kenara çekilirim![]()
Fİkirlerinizi alırım süpürge konusundaİlk baya zor oluyor başlamak :)
Off süpürge seçimi çok zor benimkide ses çıkarıyor ne kadar dayanır bilmiyorum.
O bizi aşarDyson der kenara çekilirim![]()
Ama bak al valla diyeceksin bu neymiş kızım diye2-3 ay idare etsin de ama çok pahalı olmuş yahu![]()
Yaf nerelere para vermiyoruz ki üstelik bizim işimizi daha kolaylaştıracak. Gerçi bende kablosuz dik var inan şimdi temizlikçi bile halıların üstüne falan bunla tutuyor o bile anlamış daha güzel alıyor bu diyorO bizi aşar![]()
Ama bak al valla diyeceksin bu neymiş kızım diye![]()
O işi halledersin sen. O mutfağı baştan yarattın hemde nasıl zevkli nasıl güzel oldu. Kıytırık süpürgeyi mi alamayacaksinPara biriktirmem lazım :)
O işi halledersin sen. O mutfağı baştan yarattın hemde nasıl zevkli nasıl güzel oldu. Kıytırık süpürgeyi mi alamayacaksin![]()
Ben ilk alacağım zaman onu düşünmüştüm. Bir kullanıcı olarak yorumların değerli.Yaf nerelere para vermiyoruz ki üstelik bizim işimizi daha kolaylaştıracak. Gerçi bende kablosuz dik var inan şimdi temizlikçi bile halıların üstüne falan bunla tutuyor o bile anlamış daha güzel alıyor bu diyor
Valla ev hanımlarının belki eşleri müsaade etmez anlarım ama çalışanlar lütfen alın aldırın![]()
Sadece dik var bende canım. 3 ya da 4 tane aparatı var en sık 2 sini kullanıyorum. Halılarında tabiki kullanılır. Lakin cam parçası çekmeyin diyorlar hiç de denemedim açıkçası.Ben ilk alacağım zaman onu düşünmüştüm. Bir kullanıcı olarak yorumların değerli.
Sadece dik mi var her ikisi birden mi var
Tek başlığını mi aldın diğerlerini de aldın mı
Benim halılarım Uzun tüylü shaggylerden o da alır mi
Cam vb. Kırılınca iri parçaları toplayınca küçükleri onunla alabilir miyim haznesine zarar verir mi
Ve onunla temizlik yapınca kaç günde bir yapıyorsun.
Mutfak fotosu var mı acaba k0layda:)Süpürgem bozulmaya meyilli zaten yaz sonuna kadar idare etsinde ilk tercihim robot ve dyson olacak :)