• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yatakodasını hallederken eşimde gaza gelip banyo dolabına girdi oda baya bişey çıkardı ama çok takip edemedim 😁

Ne güzel ya eşin yardım ediyor.
ilk zaman evden eşya gönderemiyordum şimdi alıştı yeni yeni :)

Az önce düşündümde kendim günlük tutacağım
neler yedim neler yaptım
moralim iyimiydi kötümü
ne yapmak istedim yapamadım herşeyi
1 hafta sonra okuyup değerlendireceğim.

Dün öğlen ne yediğimi unutuyorum bu şekilde ne yaptığımı bileceğim.

Yaf nerelere para vermiyoruz ki üstelik bizim işimizi daha kolaylaştıracak. Gerçi bende kablosuz dik var inan şimdi temizlikçi bile halıların üstüne falan bunla tutuyor o bile anlamış daha güzel alıyor bu diyor 🤣
Valla ev hanımlarının belki eşleri müsaade etmez anlarım ama çalışanlar lütfen alın aldırın 🤣

Bugün planımı yaptım

eve gidince hemen yemek yapacağım
yemek pişerken etrafı toplayacağım
sonrasında süpürme silme
markete gitme.
tatlımı yaparım misafirler için
akşamda wc banyo temizlerim
sabah kahvaltı sonrası elden geçiririm etrafı
sonrasında tabak bardak hazırlığı ve geçip gider

pazartesi de yeni görevimizi planlarız
ilaç kutusuna bakarım
haftalık planımı yaparım
günlük tutacağım 1 hafta boyunca

Yaf nerelere para vermiyoruz ki üstelik bizim işimizi daha kolaylaştıracak. Gerçi bende kablosuz dik var inan şimdi temizlikçi bile halıların üstüne falan bunla tutuyor o bile anlamış daha güzel alıyor bu diyor 🤣
Valla ev hanımlarının belki eşleri müsaade etmez anlarım ama çalışanlar lütfen alın aldırın 🤣
Ben ilk alacağım zaman onu düşünmüştüm. Bir kullanıcı olarak yorumların değerli.

Sadece dik mi var her ikisi birden mi var
Tek başlığını mi aldın diğerlerini de aldın mı
Benim halılarım Uzun tüylü shaggylerden o da alır mi
Cam vb. Kırılınca iri parçaları toplayınca küçükleri onunla alabilir miyim haznesine zarar verir mi
Ve onunla temizlik yapınca kaç günde bir yapıyorsun.

Ben ilk alacağım zaman onu düşünmüştüm. Bir kullanıcı olarak yorumların değerli.

Sadece dik mi var her ikisi birden mi var
Tek başlığını mi aldın diğerlerini de aldın mı
Benim halılarım Uzun tüylü shaggylerden o da alır mi
Cam vb. Kırılınca iri parçaları toplayınca küçükleri onunla alabilir miyim haznesine zarar verir mi
Ve onunla temizlik yapınca kaç günde bir yapıyorsun.
Sadece dik var bende canım. 3 ya da 4 tane aparatı var en sık 2 sini kullanıyorum. Halılarında tabiki kullanılır. Lakin cam parçası çekmeyin diyorlar hiç de denemedim açıkçası.
Yardimci haftada 1 geliyor onun haricinde ben supurmuyorum yani 1 hafta gidiyor. Biz üç kişiyiz Bi bebek var evde su an dağıtan pisleten yok. Ama bütçe ayiyip anneme de almayı düşünüyorum.. Başka markalar da çıkartmış aslında onlara da bak istersen. Bütçe yoksa onlarda iş görebilir.

Kalan 6 çekmece düzenlendi kızımın küçülen yenidoğan takımları artık olmuyor onları ayırdım Bi posete.baya Bi parça çıktı saymadım..Ay her gün dön her gün illa atılacak nasıl Bi şey çıkıyor anlamıyorum ya..
Gaza geldim sonrasında buzdolabına da temizledim sebzeli kısmına Bi şey mi dökülmüş nolmus çıkarttım yıkadım sildim baya Bi süre gider o temizlik bana. Ohh be Bi rahatlama geldi valla.

Back
X