canım ilk seferkine göre daha iyi önce küçük sepetlerde dene istersen elin biraz gevşekmi acaba çünkü bu iplerde 8 numara tığla daha tok durması lazımdı
tabanda ilk 2 sırada yine başakların ortasına değil boşluklara batmışsın canım.
Videodaki sepet küçük oldu Benim niye böyle oldu anlamadımcanım ilk seferkine göre daha iyi önce küçük sepetlerde dene istersen elin biraz gevşekmi acaba çünkü bu iplerde 8 numara tığla daha tok durması lazımdı
Sevinirim bakarak anlamıyorum bellikitabanda ilk 2 sırada yine başakların ortasına değil boşluklara batmışsın canım.
bi de sayıların nasıl istersen sana taban sayılarını gönderebilirim
dur özelden yollayım sana burayı meşgul etmiyim :)Sevinirim bakarak anlamıyorum belliki
yok yok hiç meşgul olmayız :) bilenden birşeyler öğrenmek isteriz. ben hiç bilmem ama belki denerim :)dur özelden yollayım sana burayı meşgul etmiyim :)
dur özelden yollayım sana burayı meşgul etmiyim :)
Favorilerime ekledim teşekkürlerbuyrun o zaman :)
yaaaa buna çok güldümEve bi geldim kayınvalidem çaycımı parlatmış vallahi haberim yoktu benim görev tamam
Eve bi geldim kayınvalidem çaycımı parlatmış vallahi haberim yoktu benim görev tamam
Görev çok iyi. Yapmam gereken birşeydiGeliyooooor hazııırr mıyııııızzzz
Kettle-çaycı-çaydanlık parlatma, kireç söktürme olsun mu?
Eve bi geldim kayınvalidem çaycımı parlatmış vallahi haberim yoktu benim görev tamam
zalımlarrrrrrrrr.Yaa mikan ama oldumu şimdi
neyse benimde temizdi zaten 2 köprürtsem yetecek :)
Olsun duruyorsa bile tozunu al bencezalımlarrrrrrrrr.
şeyy kem küm küm.benimde çaycı dolapta uzun zmandır kullanmıyorum.büyük çaydanlığım temiz.ketelde kullanmıyorum uzun zmandır.günlük kullandığımı küçük çaydanlığı yapacağım sadece
çok teşekkür ederim.buyrun o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?