tamadır.süre?Geliyooooor hazııırr mıyııııızzzz
Kettle-çaycı-çaydanlık parlatma, kireç söktürme olsun mu?
ben sakin durmaya çalışıyorum.haftasonu et vs stoklamıştım annemler gelecek diye.etim var dolapta.un vsde var.onun dışında domates konservelerim var.dün iş çıkışı markete uğradım.çalışanalrda panik havası vardı.iki kişi ne konuşsa kulak kabartıyorlardı.her gelen bişey diyor malum.kolonyalar,yumurtalar,makarnalar bitmişti ben gittiğimde.sirkede aynı şekilde.dün benim arkadaş kutu kutu bağışıklı güçlendirici ilaç almış.polis bir yakını aramış.tedbir alın sokağa çıkma yasağı olabilir demiş.bilmiyorumki.babam kızdı bana bir iki haber den bahsedince.şuan haberlere bakıyorum.okullar tatil edilmedi.duruma göre bakılcak.iki haftalık bir süreç olarak bakıyorum ben.zaten havalar ısınıyor 25-26 larda seyrederse virüs dayanamaz.Merhaba arkadaşlar;
Yurt genelinde corona virüs alarmı yaşanıyor. Şimdi işe geldim. Herkes alışveriş merkezlerinde kolonya, dezenfektan, maske ürünlerinin bittiğinden ve özellikle dışarı çıkma yasağına karşı bakliyat ve türevi ürünlerin yağmalanma aşamasına geldiğinden bahsediyor.
Sizlerin alışverişlerinde böyle durumlarla karşılaştınız mı acaba? Ben dün pazar ve ufak tefek market alışverişi yaptım. Böyle bir durum yoktu. Toplu alışveriş zamanımız bu cumartesi. Ben de panik oldum. Gidip bir şeyler alsam mı acaba?
2 gün yeter 1 günlük iş ama bugün yapayanlar için 2 gün olsuntamadır.süre?
1 gün bencede yeter hatta ek görev bile olabilir2 gün yeter 1 günlük iş ama bugün yapayanlar için 2 gün olsun
Sen çok iş yapmak istiyorsun bu aralar hayırdır1 gün bencede yeter hatta ek görev bile olabilir
Benim gördüğüm kadarıyla pek bir hareketlilik yok marketlerde. O yüzden panik havasına girmedim ama iş yerinde alkol derecesi yüksek kolonya, dezenfektan, maske ile ilgili panik var. Ben işe giderken toplu taşıma için maske aldım ancak sağda solda 1-2 kişi maske takıyor. Geri kalanı hayatlarına normal şekilde devam ediyor.ben sakin durmaya çalışıyorum.haftasonu et vs stoklamıştım annemler gelecek diye.etim var dolapta.un vsde var.onun dışında domates konservelerim var.dün iş çıkışı markete uğradım.çalışanalrda panik havası vardı.iki kişi ne konuşsa kulak kabartıyorlardı.her gelen bişey diyor malum.kolonyalar,yumurtalar,makarnalar bitmişti ben gittiğimde.sirkede aynı şekilde.dün benim arkadaş kutu kutu bağışıklı güçlendirici ilaç almış.polis bir yakını aramış.tedbir alın sokağa çıkma yasağı olabilir demiş.bilmiyorumki.babam kızdı bana bir iki haber den bahsedince.şuan haberlere bakıyorum.okullar tatil edilmedi.duruma göre bakılcak.iki haftalık bir süreç olarak bakıyorum ben.zaten havalar ısınıyor 25-26 larda seyrederse virüs dayanamaz.
aşkta kaybedince kumarda pardon yok yok ev işinde kazanırım belkiSen çok iş yapmak istiyorsun bu aralar hayırdır
aslında sorun şu bu virüs hava yoluyla bulaşmıyor temasla bulaşıyor..hasta olan isnsanların maske takması lazım.bizim şuan yapmamız bol bol el yıkama mümkün mertebe temaslardan kaçınma.toplu taşımalrda ,toplu alanalrda biyerlere dokunmamaya çalışma.sağlıklı insan için eldiven bile bana daha mantıklı geliyor.bir fotoğraf gördüm.adam parmağını ağzına sokuyor sonra otobüsteki biyerlere sürüyor.pislik herif.wcden sonra el yıkma oranı ülkemizde üst seviyelerdeymiş buda iyi haber.çin sonlarda %25lerde falan el yıkama oranıBenim gördüğüm kadarıyla pek bir hareketlilik yok marketlerde. O yüzden panik havasına girmedim ama iş yerinde alkol derecesi yüksek kolonya, dezenfektan, maske ile ilgili panik var. Ben işe giderken toplu taşıma için maske aldım ancak sağda solda 1-2 kişi maske takıyor. Geri kalanı hayatlarına normal şekilde devam ediyor.
Dünyanın muzdarip olduğu konuyu elinin tersiyle itebilecek kadar berbat olaylara alışmış bir memlekette yaşıyoruz. Başka ülkelerde 10 kişinin ölümü olay olurken bizde yüzlerce kişi tek seferde ölebiliyor. Yazık...
Geliyooooor hazııırr mıyııııızzzz
benim banyo tamam patron.1 poşet atılacak çıktı.
ben varım temizlik zamanıGeliyooooor hazııırr mıyııııızzzz
Merhaba arkadaşlar;
Yurt genelinde corona virüs alarmı yaşanıyor. Şimdi işe geldim. Herkes alışveriş merkezlerinde kolonya, dezenfektan, maske ürünlerinin bittiğinden ve özellikle dışarı çıkma yasağına karşı bakliyat ve türevi ürünlerin yağmalanma aşamasına geldiğinden bahsediyor.
Sizlerin alışverişlerinde böyle durumlarla karşılaştınız mı acaba? Ben dün pazar ve ufak tefek market alışverişi yaptım. Böyle bir durum yoktu. Toplu alışveriş zamanımız bu cumartesi. Ben de panik oldum. Gidip bir şeyler alsam mı acaba?
1 gün bencede yeter hatta ek görev bile olabilir
yok iki gündür wsaptan mesaj atmıştım sesi çıkmıyorchentiq nirdesin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?