• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı kandiller kızlar
Ben de bugün Allah kabul etsin oruç tuttum
Akşam üstü de kandil simidi yaptım. Şekli tam simit gibi olmasa da tadı güzeldi :)
Yıkanan çamaşırları yerleştirdim, wc dezenfekte ettim, kızımı yıkadım pek bir iş yapmadım ama gün hızlı geçti.
Yarın ütü yaparım diye düşünüyorum.

İyi günler kızlar, yine çok çalıştım.
Çocuklar yıkandı.
Çocuk odasının balkon kapısı ve camını sildim.
Wcler lavabolar ve duşakabin yıkandı.
Bi makine çamaşır yıkanıp asıldı.
Yemek var sadece pilav ekleyeceğim.

kızlar bu gün yapılan işler çamaşır makinesi ve bulaş ık makinası çekildi
silindi o gün yorganlar yıkamıştım
temizlerdi balkona çıkardık çarşafları ve yastık kılıfların yıkanacak kızım evi süpürüyor silecek bende mutfakta bir kaç dolap sileceğim ödev verilse iyi olur ya bence :temizlik:

Mutfak dolapları silindi. Buz dolabı ve dondurucu düzenlenip silindi. Kızımın yemeklerini yaptım. Odasını temizledim. Yarın perdeler ve kapılar halledilecek. İki odamın düzeni tamam ama silinmesi lazım. O da biterse biraz dinlenmek istiyorum.

Günaydınlar

Dün genelde evdeydik ama annemin market sebze ve kasap alışverişini yaptık.
sonra eve gelince yemek yapma toplama ve eylülün enerjik hallerini izledik. Çocuğun uyukusu geldiği zaman nıye bu kadar hareketli olur anlamıyorum :KK51:

Mutfak dolapları silindi. Buz dolabı ve dondurucu düzenlenip silindi. Kızımın yemeklerini yaptım. Odasını temizledim. Yarın perdeler ve kapılar halledilecek. İki odamın düzeni tamam ama silinmesi lazım. O da biterse biraz dinlenmek istiyorum.

Eline sağlık :)

kızlar bu gün yapılan işler çamaşır makinesi ve bulaş ık makinası çekildi
silindi o gün yorganlar yıkamıştım
temizlerdi balkona çıkardık çarşafları ve yastık kılıfların yıkanacak kızım evi süpürüyor silecek bende mutfakta bir kaç dolap sileceğim ödev verilse iyi olur ya bence :temizlik:

Yok görev işini yapamıyoruz biz bak böyle herkes istediği gibi temizliyor. İsterseniz siz yapın tabi ama ben katılamam :)
Kolay gelsin bu arada :)

Hayırlı kandiller kızlar
Ben de bugün Allah kabul etsin oruç tuttum
Akşam üstü de kandil simidi yaptım. Şekli tam simit gibi olmasa da tadı güzeldi :)
Yıkanan çamaşırları yerleştirdim, wc dezenfekte ettim, kızımı yıkadım pek bir iş yapmadım ama gün hızlı geçti.
Yarın ütü yaparım diye düşünüyorum.

Allah kabul etsin canım elinize sağlık :)

Ben de bugün dolabı düzenledim. Kullanmadığım ve bedeni uygun olmayan kıyafetleri eledim. Çöpe gidecekler ve birilerine verilecekler şeklinde ayırdım. Haliyle bir sürü askı fazlalık oldu. Onları da şimdilik kaldırdım.

Ocak ayında kullanmadığım mutfak eşyalarımı anneme vermiştim. Bu ay da yatak odası bitti.

Geçenlerde mutfağa giriştim. Pakette yarım kalmış, dağınık duran tüm erzağı kavanozlarına koydum düzenledim. Buz dolabının üstündeki süslerden kurtuldum.

Şimdi aklımda taşınırken fazlalık haline gelen halılardan kurtulmak var. Bir dönem üst üste taşınmak zorunda kaldım ve halılarım boşa çıktı. Çok da kaliteli parçalar değil haliyle vermek beni üzmez. 2. El eşya satan bir yerlere vermeyi düşünüyorum.

Kiracılık bu yüzden zor halı tül uydurmak özellikle.
Bir daha taşınma durumunuz varsa ona göre yedek tutmakta fayda var.

Günaydın kizlar
Bugün yemegim var sadece camasirlari katlayip yerlestiricem
Aksama da utu yaparım belki.
Yardimci bayani bi sure almamaya karar verdim korkuyorum evde bebek var cunku.
Esim ise gitmeye devam ediyor malesef.
Simdi bi film actim annem filmi onu izliyoruum.
Az tadini cikartmak istiyorum artik evde kaldigim zamanin. Hep bi seyleri kafaya takmakla zaman geciyor.
Bebegimin tadini evde olmanin tadini cikarticam. Yavas yavas kilo vericem.
Ev isini de şöyle yapmaya karar verdim her gun sadece bir gorev yapicam bugünün gorevi sadece camasir katlamak. Bebek olunca bu is bile benin icin buyuk valla🤭

dün bir cöp posedini doldurdum
iki tava, kapakli tupperwarelerden doluydu kullanmadiklarim hepsini koydum
Plastik cocuk tabak canaklarini doldurdum
ya cer cöp cogu sey cidden elden cikarmasi da yorucu
oglumum araba sürme pistini falan kaldirdim, hal daha cok sey var gözüme batan
sokaga cikma yasagi varken yapardim diyorum ama kücük cocukla gercekten is bitiyor

Back
X