Çok haklısınAynen üzerinde çok durma.
Kendine dön sen ne istiyorsun ne düşünüyorsun.
Bu konuları gündemde tutmak sürekli gerginliğe sebep olacak ve kendini en rahat hissettiği o telefona daha da bağımlı olacak.
bırak boşver
sen istediğini yap
çerezini al tv de film izle
çocuğunla ilgilen
başka odaya geç kitap oku
o özlesin o gelsin.
Kolay gelsin canım ben de bugün bir maske yapayım bir de yemek yapacağım başka bir işim yok bugün, mutfağı da eşim topladı kendi içime çekildim işe yaradı galiba böyle devam bakalımEvet bugün planımı yaptım.
yemek yapılacak
çamaşır katlanıp mak çamaşır atılacak
etrafı toplarım
birde mak parlatıcı almamışız iş çıkışı alıp eve geçerim.
akşamda bulaşık mak çalıştırırım. yerleştiririm bitti.
saç bakımı yaparım (dökülmem azaldı)
yüzümü elimi yıkar kremlerim
fırsat bulursam tırnaklarımı keseceğim.
ben renkliler için sıvı kullanıyordum bitsin almam
beyazlar için toz
kızım için sabun tozu
ve yumuşatıcı bitsin almıcam. alırsam da küçük boy alırım.
Uzulme ya takma kafaya bakalim az serbest birak bakalim insallah zamanla duzelir. Bol bol dua edip o farketmeden üstüne üfle. Insallah duzelir ya.Canım inan her şeyi deniyorum, kahve yapıyorm hadi gel içelim diyorum gelene kadar buz oluyor, içimden telkin ediyorum kendimi sus bişey deme bozma vs ama bir iki üç dayanamıyorum, çok sık dışarı çıkar sürekli telefonda oyalanır virüs sadece dışarıyı azalttı, telefon arttı da arttı , hiç oturup sohbet edelim yok, dün gece iki kağıt kalem getirdim sen benden rahatsız olduğun şeyleri yaz bende senden bunları düzeltmeye çalışalım dedim saçmalama herşeye müdahale etme deyip hiç yanaşmadı bile çok kırıldım aldım kağtlarj oğlumla etkinlik yaptm tabi ona söylene söylene
Benim de en korktuğum şey kızım. Her ne kadar 9 yaş altında ölüm olmuyor çok fazla deseler de, geçen gün bir programda geçirildiği takdirde vücudu hasara uğratıyor mu diye tartışıyorlardı. Bu hastalık bir şekilde gelse de en son gelmesi en yararımıza olan.Geçen hafta başında baya modum düştü. İçimden hiçbirşey yapmak gelmedi.İlçemize kadar geldi bu virüs.
ama düşündüm yarının ne olacağı belli değil ki zaten.
o sebeple en iyisiyle yaşamaya karar verdim.
en sevdiğim yemekleri yapıyorum.
en sevdiğim müzikleri dinliyorum
kendime bakıyorum.
yani hayatımı öleceğim günü bekleyerek geçirmek istemiyorum veya hasta olduğumda karantinaya bile alınsam daha da düşmek istemiyorum tek korkum annem ve babam en azından aşısı ilacı bulunana kadar hastalık kapmamaları.
bugün işyerine geldim, muhtemelen 1 nisan a kadar yine izinli olurum. Dün reklamlarda Arçelik kurutma makinaları 1.800 tl diye reklamı çıktı. Bilginiz olsun diye yazayım dedim. Kendinize dikkat edin hepiniz.13 temmuz 2018 de yazmışım bu mesajı
aslında sadece toz ve kızım için sıvı bebek deterjanına dönmüştüm ki
siyahlarda deterjan lekeleri olmaya başladı
o yüzden sıvıya tekrar döndüm
sonuç itibariyle beyazlar için toz
renkliler için sıvı
eylül için bebek sıvı deterjanı kullanıyorum.
bazı durumlar deneye yanıla öğreniliyor
Mia ya bende hata kaza olmazsa 2. Cocuk istemiyorum kesinlikle sabir ve zaman isi. Ben anladim ki bana tek evlat yeter rabbim ona hayirli omur versin insallah.
Ya bide bende kizima sivi almıştım o bitmek uzere bi de dalin in granul tozu var elimde onu kullansam kiyafetlerin ustunde kalir mi acaba? Yoksa granulu siviya mi dönüştürmeyi deneyeyim sence?
Benim de en korktuğum şey kızım. Her ne kadar 9 yaş altında ölüm olmuyor çok fazla deseler de, geçen gün bir programda geçirildiği takdirde vücudu hasara uğratıyor mu diye tartışıyorlardı. Bu hastalık bir şekilde gelse de en son gelmesi en yararımıza olan.
Normalde şirkette 60 yaş üstü idari izinli ancak bana birşey olmaz deyip gelen okumuş cahillerimiz mevcut. Buraya dizi seyredip, uyuklayıp, yemek -kahve için geliyorlar. En son aynı odada bulunan amcaya sen beni tedirgin ediyorsun diyince afra tafra ile gitti. Hey Allah'ım.
bugün işyerine geldim, muhtemelen 1 nisan a kadar yine izinli olurum. Dün reklamlarda Arçelik kurutma makinaları 1.800 tl diye reklamı çıktı. Bilginiz olsun diye yazayım dedim. Kendinize dikkat edin hepiniz.
Slm kızlar keyif yapıyorum, gelsenizeçocuklar uyudu, eşim uyudu. Bana sadece bana ait bir zaman çok şükür
Ohhh miss valla afiyet olsun canim. bende sabahtan keyif yaptım film izledim simdi de tv de takılıyorum bebegi uyuttum.Slm kızlar keyif yapıyorum, gelsenizeçocuklar uyudu, eşim uyudu. Bana sadece bana ait bir zaman çok şükür
Slm kızlar keyif yapıyorum, gelsenizeçocuklar uyudu, eşim uyudu. Bana sadece bana ait bir zaman çok şükür
Şu süreçte kendimizi koyvermememiz için özel bir çaba gerekiyor. Bebek uyudu mu keyfini çıkarOhhh miss valla afiyet olsun canim. bende sabahtan keyif yaptım film izledim simdi de tv de takılıyorum bebegi uyuttum.
Üşenme nane iyi gelirAyyy ne güzel valla benim de icesim geldi
regl oldum cok ihtiyacim var ama üseniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?