Evet bugün planımı yaptım.

yemek yapılacak
çamaşır katlanıp mak çamaşır atılacak
etrafı toplarım
birde mak parlatıcı almamışız iş çıkışı alıp eve geçerim.
akşamda bulaşık mak çalıştırırım. yerleştiririm bitti.

saç bakımı yaparım (dökülmem azaldı)
yüzümü elimi yıkar kremlerim
fırsat bulursam tırnaklarımı keseceğim.

Çok haklısın
bir de bu yolu deneyeceğim teşekkür ederim canım

Kolay gelsin canım ben de bugün bir maske yapayım bir de yemek yapacağım başka bir işim yok bugün, mutfağı da eşim topladı kendi içime çekildim işe yaradı galiba böyle devam bakalım

ben renkliler için sıvı kullanıyordum bitsin almam
beyazlar için toz
kızım için sabun tozu
ve yumuşatıcı bitsin almıcam. alırsam da küçük boy alırım.

13 temmuz 2018 de yazmışım bu mesajı

aslında sadece toz ve kızım için sıvı bebek deterjanına dönmüştüm ki
siyahlarda deterjan lekeleri olmaya başladı
o yüzden sıvıya tekrar döndüm

sonuç itibariyle beyazlar için toz
renkliler için sıvı
eylül için bebek sıvı deterjanı kullanıyorum.

bazı durumlar deneye yanıla öğreniliyor

Uzulme ya takma kafaya bakalim az serbest birak bakalim insallah zamanla duzelir. Bol bol dua edip o farketmeden üstüne üfle. Insallah duzelir ya.

Mia ya bende hata kaza olmazsa 2. Cocuk istemiyorum kesinlikle sabir ve zaman isi. Ben anladim ki bana tek evlat yeter rabbim ona hayirli omur versin insallah.
Ya bide bende kizima sivi almıştım o bitmek uzere bi de dalin in granul tozu var elimde onu kullansam kiyafetlerin ustunde kalir mi acaba? Yoksa granulu siviya mi dönüştürmeyi deneyeyim sence?

Benim de en korktuğum şey kızım. Her ne kadar 9 yaş altında ölüm olmuyor çok fazla deseler de, geçen gün bir programda geçirildiği takdirde vücudu hasara uğratıyor mu diye tartışıyorlardı. Bu hastalık bir şekilde gelse de en son gelmesi en yararımıza olan.

Normalde şirkette 60 yaş üstü idari izinli ancak bana birşey olmaz deyip gelen okumuş cahillerimiz mevcut. Buraya dizi seyredip, uyuklayıp, yemek -kahve için geliyorlar. En son aynı odada bulunan amcaya sen beni tedirgin ediyorsun diyince afra tafra ile gitti. Hey Allah'ım.

bugün işyerine geldim, muhtemelen 1 nisan a kadar yine izinli olurum. Dün reklamlarda Arçelik kurutma makinaları 1.800 tl diye reklamı çıktı. Bilginiz olsun diye yazayım dedim. Kendinize dikkat edin hepiniz.

Ben granul çok kullandım o zamanlar kızım alejikti
60 derecede ve bol durulama yapmak gerekiyor. yani sıvı kadar pratik değil

Evet şuan eşim çok ilgisiz değil ama 2. çocukla beraber en çok benim sorumluluğum artacak biliyorum.
mesela az da olsa sohbet ederiz ortak dizilerimiz falanda vardır ama bunlar da 2. çocukla beraber bitecek.
şuan en rahat döneme girdik sayılır.
boş vaktimiz oluyor gece uyuyabiliyoruz.
Eşim zaten çok çalışan birisi yazın ikimizinde tatili yok

Şöyle ki 2. çocukta işi bıraksam bile bütün gün ben ilgileneceğim
eşim gelecek 1-2 saat çocukları görecek diye bekleyeceğim.

Yani gelecekteki resmi görebiliyorum.

Şuan eylüle bakarım evde planlı ilerliyor alıştım ama bu limit yeter

Evet ilacı bulunana kadar bari bulaşma
çalışınca insan kendini açık hedef görüyor cidden :)

bugün işyerine geldim, muhtemelen 1 nisan a kadar yine izinli olurum. Dün reklamlarda Arçelik kurutma makinaları 1.800 tl diye reklamı çıktı. Bilginiz olsun diye yazayım dedim. Kendinize dikkat edin hepiniz.

evet bende gördüm ama bizim banyo yarım kaldı
tesisat çeksek alırdık

Bugün neler yaptım:
Evi komple süpürüp sildim.
Mutfak penceresini sildim.
Öğle için patates salatası yaptım, akşam yemeğini eşim yapacak.
Pazar alışverişi yaptı eşim balkona koydum 2-3 saat havalansınlar.

S Salty biz çocuklarla uğraşmaktan birbirimize saramıyoruz. Ama benim eşim de dışarı çıkmayı sever boğa Burcu olmasına rağmen. Ama şu an evde olmaktan da keyif alıyor. Zamanında çok tartıştık bu konuda. Eşim içinde bulunduğu duruma çok çabuk uyum sağlıyor. Telefonda o da takılıyor. Ama ben de çok uğraştığım için gözüme çok batmıyor. Bi yerde bırakıp kitabımızı elimize alabiliyoruz en azından. Biraz görmezden gel. Kalem kağıt konusunda benim eşimde sevmiyor öyle şeyler. Erkekler yüzeysel varlıklar olduğu için bizim bir şeyleri irdelememiZ hoşlarına gitmiyor. Kendi keyfine odaklan, bak o zaman nasıl kıymetli oluyorsun, yaşadım ve gördüm

Ikinci cocuk konusu gecmis, buyrum o benim
pes pese büyüttüm, alti yil gecti hala uykumu alip uyanmam zor oluyor
6 yil kendim icin birsey yapamadim dogal olarak, simdi kursa basladim, gerci kursa ara verildi corona yüzünden ama sorunum su, ben ders calisacak kadar zamani düngünlügü bulamiyorum.
Birinin dersi bitse digeri geliyor tam ilgi caglari sürekli bir aksiyon evde, ögrenmek istiyorlar ve yalniz büyütüyorum yani öyle akrabamiz da yok ki iki saat ilgilense konussa, konusmaktan yoruldum anlatmak istemiyorum cogu zaman beynim bosalmis gibi
hebele hübele oluyorum
yani bir döneme girdim simdi kariyer yapacagim yurt disindayim bir de, ögrenmem gereken dil var en basta ama bana özel bir durum olabilir ben basa cikamiyorum. biri 6 biri 3 yasinda
ben odaya geciyorum bir saat ders calisiyorum diyebilme imkanim yok
coook sükür eskiye oranlar cok ama cok düzeldiler, oglum cok hareketli bir cocuk neler cektim
öyle yani isler büyüyor ama napalim bu da güzel, birkac seneye ben de rahatlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…