Evet güzel olur bende hiç yapmadım ama yedimAnnem buğdayla soğuk halini yapıyor, o da yazın güzel oluyor ama ben hiç denemedim.
bu konuda sınırım yok gerçekten.sen ve ayakkabı imtihanı...inanıyorum başarabilirsin :)
Mutfak dolapları silindi. Buz dolabı ve dondurucu düzenlenip silindi. Kızımın yemeklerini yaptım. Odasını temizledim. Yarın perdeler ve kapılar halledilecek. İki odamın düzeni tamam ama silinmesi lazım. O da biterse biraz dinlenmek istiyorum.
bu konuda sınırım yok gerçekten.
Bugun salon supurulup silindi.
Mutfakta genel temizlik yaptim (dip kose temizlenmesi lazim)
Merdivenin altindaki erzak dolabi toplandi
Wc silindi. Birazdan Bebek odasina devam.
Firsat buldukca esyalari yerlestiriyorum.
kızlar bu gün yapılan işler çamaşır makinesi ve bulaş ık makinası çekildi
silindi o gün yorganlar yıkamıştım
temizlerdi balkona çıkardık çarşafları ve yastık kılıfların yıkanacak kızım evi süpürüyor silecek bende mutfakta bir kaç dolap sileceğim ödev verilse iyi olur ya bence
Hayırlı kandiller kızlar
Ben de bugün Allah kabul etsin oruç tuttum
Akşam üstü de kandil simidi yaptım. Şekli tam simit gibi olmasa da tadı güzeldi :)
Yıkanan çamaşırları yerleştirdim, wc dezenfekte ettim, kızımı yıkadım pek bir iş yapmadım ama gün hızlı geçti.
Yarın ütü yaparım diye düşünüyorum.
İyi günler kızlar, yine çok çalıştım.
Çocuklar yıkandı.
Çocuk odasının balkon kapısı ve camını sildim.
Wcler lavabolar ve duşakabin yıkandı.
Bi makine çamaşır yıkanıp asıldı.
Yemek var sadece pilav ekleyeceğim.
Ben dün çarsaf değiştim
Çamaşır katlandım kuruyanları
Ocak Tezgah sildim
Pek bir şey yapasım yok
Dyş aldım yüzüme bakım yaptım
Ben de bugün dolabı düzenledim. Kullanmadığım ve bedeni uygun olmayan kıyafetleri eledim. Çöpe gidecekler ve birilerine verilecekler şeklinde ayırdım. Haliyle bir sürü askı fazlalık oldu. Onları da şimdilik kaldırdım.
Ocak ayında kullanmadığım mutfak eşyalarımı anneme vermiştim. Bu ay da yatak odası bitti.
Geçenlerde mutfağa giriştim. Pakette yarım kalmış, dağınık duran tüm erzağı kavanozlarına koydum düzenledim. Buz dolabının üstündeki süslerden kurtuldum.
Şimdi aklımda taşınırken fazlalık haline gelen halılardan kurtulmak var. Bir dönem üst üste taşınmak zorunda kaldım ve halılarım boşa çıktı. Çok da kaliteli parçalar değil haliyle vermek beni üzmez. 2. El eşya satan bir yerlere vermeyi düşünüyorum.
Ben öyle büyük şeyler yapmıyorum basit ama etkili şeyler iyi geliyor benceBakım severim :)
Eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?