Mutfak dolaplarında kullanmadığım şeyleri attım. Boş cam şişeleri anneme vereceğim. Nicer dicer kullanmadığım parçaları ve kutusu vardı onları attım. Eskiden hediye verilen (eskide kalan birine ait) bir obje vardı oda kırılmıştı kıyamadım bunca zaman atmaya aman dedim hem eskide kaldı hem kırılmış onu attım ufak bir kutusu çıktı evden. Bakalım mutfağa yeni girdim neler çıkacak başka. Beşeri kalmış üç farklı su bardağı var onları ne yapacağım bilemedim. Günlük kullanım olarak tek seri 18adet var. Bu eksik kalanları ne yapmak gerek acaba
Ya bir sey diyeceğim ben de atma hastalığı var. Her sey fazlalik geliyor esya sevmiyorum.Fazlalık sevmiyorum.Test kitaplarini hemen atip kurtulmak istiyorum. Alısveris yapmayi kıyafet almayi seviyorum ama eve gelip dolabima bakinca hepsini atasim geliyor. Bu huyumdan nasil kurtulabilirim ?
Bende 12+12+12 misafir seti var madame coco dan almıştım çeyiz merakına
Günlüklerin hiç biri takım değil hepsi eksik 5 takım ama her takımdan 3-4 eksik yani 16civarj günlük kullandığım
Gunaydin kizlar bebisi emzirdim uyuttum birazda ben uyuyayim.
Kalkinca iki odanin tozunu alacağım bugun.harcamalari bi duzene oturtamadik hala.kafamdakine asla uymuyor.
Virus bebekleri de etkilemeye baslamis Allahim sen yardim et hepimize.
Toplu misafir geldiğinde su ayran meşrubat derken gidiyor haklısın eksik olanları atırmalıyım ama seviyorum da. En iyisi bir süre daha benimle kalsınlar elbet vazgeçeğim zaman gelecekEğer ki sevdiğin bardaklarsa takım olmasına gerek yok kullanırdım.
ama az kullanıyorsan ayırmalısın.
benim toplamda 12 adet su bardağım var 6+6 şeklinde hem misafirlik hem günlük kullanıyorum.
Var olanda yeterde yenisi almam zaten. Var olanı ufak ufak kırmaya daha elden çıkarmaya çalışmalıyımTabi en iyi sen bilirsinNeysesakinim :)
Misafir sayın kullanım durumuna göre sadeliği yakalayacaksın.
Ben de katılamadım... Her şey gözümde büyüyor.. bir tembellik hali hakim. Sürekli gerginim....Son zamanlarda katılım az olduğundan görev vermeyi bıraktık
en son ayakkabıları eleyecektik :)
Ben de katılamadım... Her şey gözümde büyüyor.. bir tembellik hali hakim. Sürekli gerginim....
Slm kızlar anca gelebildim
Çocuklar yıkandı
Oturma odasının balkon kapısı silindi.
Bir makine çamaşır yıkanıyor.
Kuruyanlar toplanıp yerleştirilecek.
Yemek yapılacak.
Kurabiye yapacağım birazdan.
Güzel olmadı bu sefer ama yine de yenir
Yeşil kabak mı canımGunaydin kizlar masallah ne cok iş yapmissiniz.
Bende kizi uyuttum keyif yapıyorum bu sabah 69.8 i gordum keyfim yerinde git gide vericem insallah.
Aksama buzluktan kofte çıkartıcam
Esim bebise bakarken yarinin kabak yemeğini de hazirlamam gerekiyor.
Kiymasiz olarak kabak tarifleriniz varsa alirim kiyma katamam sadece sebze yemem lazim yarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?