Oyunları m günlere ayırdınız anlamadım

Teşekkürler, bu günlerde boş durmamaya çalışıyorum çünkü kendimi biliyorum modum çabuk düşer çok düşünürsem
Ne kadar cok is yapmissin bi gunde. Ben sabah kizi emzir uyut altini degistir ancak bi is yaoiyorum ama bugünlerde oldukva karamsarim icimden yapmak gelmiyor. Ellerine saglik.

Ne kadar cok is yapmissin bi gunde. Ben sabah kizi emzir uyut altini degistir ancak bi is yaoiyorum ama bugünlerde oldukva karamsarim icimden yapmak gelmiyor. Ellerine saglik.
Teşekkürler, eski ben olsam şu an çoktan depresyondaydım. Ama şu an durumu kabullenip krizi fırsata çevirmeye çalışıyorum. Tabi eşim de evde yoksa yapamazdım o kadar

Mikan tebrik ederim seni.
Gerçekten modumuz düşük, moraller bozuk, kendimizi gündem takip etmekten alamıyoruz şu günlerde
Ben de yarın için bir temizlik planı oluşturdum bakalım, başka şeylerle oyalanmak istiyorum senin yaptığın gibi. Telefona ne kadar az bakarsam o kadar iyi. Akşam haberlerinden de içim şişiyor, izlememeye çalışıcam.

Dün baya temizlik yaptık
Evin bodrumunda ki eşyalarımızı temizledik bizde.
2 hafta önce su bastığından çoğu eşyayı atmak durumunda kaldık.
3-5 eşya kaldı mangal vs gibi şeyler onlarda

mutfağında bütün dolapları temizlendi
davlumbaz ocak temizlendi.
bana ait olmayan eşyaları çıkarttım. annemin ablamın tabaklarını :)

sadece buzdolabı ve fırın kaldı

Mart hedefleri ve yapılacaklar
  • kızımın odası düzenlenecek ....++++
  • 8 martta arkadaşlarım gelecek menü hazırlanacak.....++++
  • kışlık pijama yenilenecek.....++++
  • 15 martta termal otele gidilecek.... İptal ----
  • bol su içilecek.... ----
  • kitap okunacak....----
  • ay sonu kalan para birikime atılacak... Bu ay fazla param kalmadı kızımın yazlık alışverişi yapıldı.

Teşekkür ederim gündemden uzak durmaya çalışsamda haberler bir şekilde geliyor. Tam böyle umutsuzluğa düşecekken kendimi dürtüyorum, ya kalkıp temizlik yapıyorum ya da içecek yiyecek bir şeyler hazırlıyorum. Başımıza kötü şeyler gelebilir ama gelene kadar da gelmiş gibi mutsuz yaşamaya gerek yok diye düşünüyorum. Temizlik iyidir beyni ve ruhu da temizliyor

Gundemden uzak kalmak gercekten cok zor.
Doguma bir ay kaldi, hastalik basini almis gidiyor. Hastanelerde anestesi yapacak hemsire bulunmadigi zamanlar oluyormus ve ben dogum yapacagim. Saka gibi. Iki gun once basin toplantisi yapildi. Burada hayat hala devam ediyor.
Disari cikma yasagi yok yeterki 1,5 m mesefade yuruyun diyolar. Ve bu durum eylul ayina kadar devam edebilirmis.
Neyse gelelim ev islerine. Dun kiyafet dolabimida toparladim. Bir kac sey daha eledim.
Bugunde nevresinimizi degistirmeyi dusunuyorum. Bornozlarimizda yikansin.
Enerjim kalirsa dusa kabinide temizleyebilirim.
Birde Hatime devam son 12 cuz kaldi..

Canım senin stres olmaman daha önemli, bebeğin etkilenir. Nasıl hissettiğini tahmin edebiliyorum. Zor bir durum. Ama Doğum bölümü ayrı tutmuşlardır. Her gün kaç Doğum gerçekleşiyordur bu süreçte. İyi düşün iyi olsun. Acil bir durumda mutlaka o anestezi uzmanı bulunur. Yerinde olsam gerçekten hiç haber izlemez, haberlerin geldiği tüm gruplardan çıkardım. Hayırlısı ile sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine

Hayirlisi olsun insallah. Sonucta verdigimiz verecegimiz nefesin sayisi belli.
Ben nevresimleri degistirdim. Havlularida makineye attim.
Yemekte dunden var. Online alis verise devam

Selam kızlar
Dediğim gibi bugün kendimi temizliğe verdim
Yıkanan çamaşırlar vardı dünden onları yerleştirdim
Halı örtüsü ve koltuk örtülerini yıkadım
Toz aldım
Balkonu yıkadım
Camların kenarlarını sildim
Sandalyeleri sildim
Evi süpürdüm
Yerleri sildim
Lavabo wc temizledim
Duşumu aldım

Akşam yemekten sonra kızımı yıkıcam
Çamaşır yıkıcam
Elimdeki kitabı okuyup bitiricem inşallah

Dün beyazları yıkadım onlar kuruyor hala. Mutfak dolaplarının üst tarafı içli dışlı silindi ayıklandıda alt tarafı için fırsatım olmadı işlerim vardı dışarda mecbur çıkmak zorunda kaldım. Planlarım arasında mutfak alt dolabı hala mevcut.

Günlük rutinde bulaşık makine doldur boşalt bitmiyor zaten.
Camlar kirlendi ama hala burada yağmur var toz yağıyor o yüzden bu hafta onuda yapamadım.
Vestiyer de dolaplarımız var bir kısmını düzenledim geçen akşam diğerini en Yakın zamanda yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…