• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2633782
Bu fotoğrafı sırf sizler için çektim hanımlar. İçimden geldi.
Papatyayı çok severim. Bana duruluk, canlılık, saflık, umut ve kışın soğukluğuna inat gülümsemeyle gelen yeni başlangıçları hatırlatır. Çayını yapmayı düşünüyorum. Olursa da yağı nasıl yapılır, araştıracağım. Uygun olursa yağını da yaparım dedim.

Biraz buruğum açıkçası. Nedeni eşimin anneler günümü kutlamaması. Aslında çok üstünde durduğum bir konu değildi ama içten de kutlanmasını istiyormuşum.

Bahçeden dönerken sevdiğim pastaneye uğrayıp, sevdiğim tatlıyı aldım. Ben değerli ve önemiyim. Bunun için de kendime anneler günü hediyesi vermek istedim.

Eve dokunmadım. Sabah okumam gereken cüzümü evde okumaktansa, evin önünde bahçede, avokado ve yeni dünya ağaçlarının arasında okudum. Güneşlenmiş oldum böylece. Sonra da bahçeye gittik zaten. Ayrıca çilek var bahçede kaynımın. Çocuklar ve komşular için ondan topladım. Bayağı yorucu bir gündü. Şimdi de çay ve tatlı eşliğinde biraz dinlenmeyi düşünüyorum.
Umarım herkesin günü güzel geçmiştir.:KK200:
Bayılırım papatyalara bi papatya tarlası bir de ayçiçeği tarlası bakmalara doyamam❤️ Anneler günümüz kutlu olsun geçti ama, benim eşim de geçen bahsettiğim Brita sürahiyi anneler günü hediyesi olarak sayalım mı dedi Allah razı olsun dedim 🤦🏻‍♀️ Ah bu erkekler...

Kızlar şu gümüşlük dedikleri tekli vitrinin ikilisi var ya bende ondan var. Ve ondan kurtulmak istiyorum. İçindeki su takımını kolileyip kaldırayım diyorum. Nedense bana evde gümüşlük yada vitrin tarzı içinde hiçbir işe yaramayan süs bardaklar bulundurmak saçma ve gereksiz geliyor artık.

Kızlar şu gümüşlük dedikleri tekli vitrinin ikilisi var ya bende ondan var. Ve ondan kurtulmak istiyorum. İçindeki su takımını kolileyip kaldırayım diyorum. Nedense bana evde gümüşlük yada vitrin tarzı içinde hiçbir işe yaramayan süs bardaklar bulundurmak saçma ve gereksiz geliyor artık.

minimal yaşam sayfalarını takip edip, Gümüşlük yükünü taşıyan kalmamıştır. Ben de kesme su takımı tarzı bir şey vardı ( zamanında birine borç vermiştim, gelmeyince para, dükkandan onu vermişti) ben de kutulu şekilde duruyordu, ben 11 yıl atmaya kıyamadım, her taşındığım yere benimle geldi, en sonunda verecek birini buldum, bakıcımın kızının çeyizine verdim, kız çok sevindi, telefon edip, teşekkür etti. Ben de içimden kurtulduğum iyi oldu dedim. Senin takımın modern bir şeyse kullanabilirsin, ya da evlenecek birine verirsin. Ama o kutuya girdi mi, bir daha kullanılmadan senelerce bekliyor.

eğer Bodrum katın varsa, gümüşlüğü oraya indirip, erzak dolabı olarak kullanırsın, camekanlı bölüme konservelerini, alt bölüme de deterjanlarını koyarsın. Benim bodrumda bir oda var, öyle bir dolabım olsaydı, stoklarımı düzenli koyardım diye aklıma gelmişti

Merhaba hanımlar
Sayfalar ne kadar ilerlemiş diye bakayım dedim, son mesajı görünce yazayım dedim
uygun zamanım olunca tüm sayfaları okumak istiyorum. Bir ara yetişmiştim karantinadan önceydi, nerede kaldığımı da hatırlamıyorum.

inşaallah güzel şeyler olmuştur girmediğim zamanlarda. En son mutfak yaptırmıştı mia. Güle güle kullan.

ben her gün bir kaç parça atıyorum. Evi birden boşaltmak istemiyorum. Ama mutlaka 1 parça da olsa gidiyor. Covid den dolayı yeni şeyler alınmaması da iyi oldu. Ben her gün 2-3 parça elden çıkardığım için istediğim gibi bir sadeleşme olmuyor. Bir de benim dışında evde alış verişi seven biri olunca, çok fazla da hediye gelince, bir yandan ev doluyor

misal bu gün: 3 tane erkek triko, bir ahşap boyama çalışmasıyla yapılan balkon masasında duran kase tarzı bir şey, kırılan oyuncak tabanca, 3 tane otel törpüsü elden çıktı.

Ben onları kitaplık olarak kullanıyorum

Mümkünse evden cıkartmak gerekiyor böyle eşyaları
eğer mümküm değilse farklı amaçlarla kullanılır.

Merhaba hanımlar
Sayfalar ne kadar ilerlemiş diye bakayım dedim, son mesajı görünce yazayım dedim
uygun zamanım olunca tüm sayfaları okumak istiyorum. Bir ara yetişmiştim karantinadan önceydi, nerede kaldığımı da hatırlamıyorum.

inşaallah güzel şeyler olmuştur girmediğim zamanlarda. En son mutfak yaptırmıştı mia. Güle güle kullan.

ben her gün bir kaç parça atıyorum. Evi birden boşaltmak istemiyorum. Ama mutlaka 1 parça da olsa gidiyor. Covid den dolayı yeni şeyler alınmaması da iyi oldu. Ben her gün 2-3 parça elden çıkardığım için istediğim gibi bir sadeleşme olmuyor. Bir de benim dışında evde alış verişi seven biri olunca, çok fazla da hediye gelince, bir yandan ev doluyor

misal bu gün: 3 tane erkek triko, bir ahşap boyama çalışmasıyla yapılan balkon masasında duran kase tarzı bir şey, kırılan oyuncak tabanca, 3 tane otel törpüsü elden çıktı.

Hoşgeldin uzun zamandır yoktun yazmıyordun özledim seni :)
sade olmaya devam ne güzel

Back
X