• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mikan acaba kıyafetin mi çok yada çok mu kıyafetin var :) cevap bekliyorum :sopa:
Eşimin tüm yazlıkları kışlıkları benim tüm yazlıklarım kışlıkların, artı montlar kabanlar, abiyeler, takım elbiseler(eşimin ve benim) vs. Yani kıyafete dair her şey dolapta. Aslında çok çok çok değil ama biraz daha sadeleşebilir :oops:

20200512_111524.webp
20200512_111604.webp
Evden fotoğraflar paylaşayım artık dimi

evde olduğum süreçte bol bol bitki bakmak istiyorum annem birkaç tane çiçek verecek bana biri kauçuk baya büyük yerini ayarladım.
evet çok yazamıyorum şuan eylül bende yazıcam diyor :KK48:

Eşimin tüm yazlıkları kışlıkları benim tüm yazlıklarım kışlıkların, artı montlar kabanlar, abiyeler, takım elbiseler(eşimin ve benim) vs. Yani kıyafete dair her şey dolapta. Aslında çok çok çok değil ama biraz daha sadeleşebilir :oops:
Haha aynı bizim dolap, yalnızca benimkinde abiye yok. Abiye ve tatil kıyafetleri bazanın altında. Yalnız benim dolapta yatak örtüsü, nevresim çok. Annem sağolsun epey bir çeyiz verdi. Dolabımın üstünde indirmem mümkün olmayan 2 büyük hurç dolu. Ayrıca bir de sandığım var:olamaz: dağıtacak kimse yok çevremde. Atamam da napıcam bilmiyorum. Durumu olmayan çeyizi olmayan birilerini buldukça vereceğim artık.

Haha aynı bizim dolap, yalnızca benimkinde abiye yok. Abiye ve tatil kıyafetleri bazanın altında. Yalnız benim dolapta yatak örtüsü, nevresim çok. Annem sağolsun epey bir çeyiz verdi. Dolabımın üstünde indirmem mümkün olmayan 2 büyük hurç dolu. Ayrıca bir de sandığım var:olamaz: dağıtacak kimse yok çevremde. Atamam da napıcam bilmiyorum. Durumu olmayan çeyizi olmayan birilerini buldukça vereceğim artık.
İşte o çeyiz havlular çarşaflar benim bazanın altında 🙈

Selam kızlar bugün eve daha çok ısındım ve duruma alıştım
Hergun ev daha güzelleşiyor
Otel gibi kullanmaktan ziyade yuvaya dönüşüyor
Tabi ki iş hayatımı askıya aldim elbet kendi paramı kazanacağım günler gelecek ve bu sefer kendi isimi yapacağım
biliyorum yeni kapılar açılacak herşey daha güzel olacak

Şuan dünyayı verseler geri o işi yapmam
Yazın tatilsiz ve uzun mesai çalışmak delice geliyor oysa fark bile almadan tam 2 ay

Ama düğün borcu ev borcu derken bu günlere geldik ve bitti

Cevremde duyan o kadar çok üzülüyor ki bu duruma tabi başlarda yapılanlara bende üzüldüm birden yaşadığım o rutinin değişmesi zordu
Hayatın neresinden bakarsanız onu görürsünüz ve hayat çok kısa
Yapacağım ve yapılacak o kadar çok şey varki
Hayaller gerçek olsa da olmasa da her zaman bir yol vardır önemli olan zamana birakmakmis
Sade ve sakin hayatım yeni başlıyor :)

Bayılırım papatyalara bi papatya tarlası bir de ayçiçeği tarlası bakmalara doyamam❤ Anneler günümüz kutlu olsun geçti ama, benim eşim de geçen bahsettiğim Brita sürahiyi anneler günü hediyesi olarak sayalım mı dedi Allah razı olsun dedim 🤦🏻‍♀️ Ah bu erkekler...
Nasıl memnun musun canım sürahiden

Tabi ki iş hayatımı askıya aldim elbet kendi paramı kazanacağım günler gelecek ve bu sefer kendi isimi yapacağım

Yazın tatilsiz ve uzun mesai çalışmak delice geliyor oysa fark bile almadan tam 2 ay

Cevremde duyan o kadar çok üzülüyor ki bu duruma tabi başlarda yapılanlara bende üzüldüm birden yaşadığım o rutinin değişmesi zordu
Hayaller gerçek olsa da olmasa da her zaman bir yol vardır önemli olan zamana birakmakmis
Hakkında hayırlısı olsun.

Alışkanlıkların değişmesi olumlu da olsa olumsuz da hep sancılıdır ama sen mutluluğu için de taşıyan insanlardansın, Eminim her şekilde mutlu olursun 😊

İnan böylesi daha iyi olmuştur sana. çocuğuna kendine zaman ayır. Herşey para değil. Para ne kadar kazanılıyorsa o kadarda harcanıyor. Kazandıkça yeni ihtiyaçlar çıkartıyor insan kendine. Ama aslında olmasa da olur cinsten ihtiyaçlar. Para kazanıyoruz ama karşılığında zamanımızı yani uzun saatlerde kendimizi veriyoruz :( Çocuğumuza eşimize ve kendimize vermemiz gereken bizi :( Bende gelecek yıl temmuz ayında ayrılmayı planlıyorum. İşim çok rahat olmasına rağmen zamanımı kendimize verip daha az parayla geçinmeyi planladım. yani şurda 15 ay kadar çalışırım yada çalışmam...
Senin içinde inşallah hayırlısı olmuştur

İnan böylesi daha iyi olmuştur sana. çocuğuna kendine zaman ayır. Herşey para değil. Para ne kadar kazanılıyorsa o kadarda harcanıyor. Kazandıkça yeni ihtiyaçlar çıkartıyor insan kendine. Ama aslında olmasa da olur cinsten ihtiyaçlar. Para kazanıyoruz ama karşılığında zamanımızı yani uzun saatlerde kendimizi veriyoruz :KK43: Çocuğumuza eşimize ve kendimize vermemiz gereken bizi :KK43: Bende gelecek yıl temmuz ayında ayrılmayı planlıyorum. İşim çok rahat olmasına rağmen zamanımı kendimize verip daha az parayla geçinmeyi planladım. yani şurda 15 ay kadar çalışırım yada çalışmam...
Senin içinde inşallah hayırlısı olmuştur

Evet para geldiği gibi gidiyordu şimdi çoğu anlamsız geliyor
Umarım sizde istediğiniz yaşama kavuşursunuz :)

Selam kızlar eskisi gibi aktif değilim ama yinede okuyorum sizleri

Annem tasinacagindan eylülün oyuncaklarının bir kısmını eve getirdik
Bazılarını başka birilerine vereceğiz

Yarında yoğunum taşınma işleri var yardıma giderim.

Ama ev baya oyuncak doldu zamanla elenecek veya sırayla oynayacak artik kızım :olamaz:
Sonra çiçeklerim de gelecek :KK36:

Ama ev baya oyuncak doldu zamanla elenecek veya sırayla oynayacak artik kızım :olamaz:
Kolay gelsin mia.
Biz de 56 gün sonra bugün dışarı çıkıp hava aldık değişiklik oldu :)

Kolay gelsin. Oyuncaklar sevdiği oyuncaklarsa dönüşümlü verebilirsin.

Dün biz de çıkardık çocukları, miniğim aylar oldu çıkmayalı geçen yaz küçük dedik az çıkardık, kışın hasta olmasın dedik çıkarmadık tam çıkaracakken de şu salgın olayı. Çok mutlu oldular.

Baza altını boşaltıp temizledik. Yorgan kalktı pikelere geçiş yaptık.

Çocukların yazlıklarına girişicem ama hiç gözüm kesmiyor bakalım 🤔

Kolay gelsin. Oyuncaklar sevdiği oyuncaklarsa dönüşümlü verebilirsin.

Dün biz de çıkardık çocukları, miniğim aylar oldu çıkmayalı geçen yaz küçük dedik az çıkardık, kışın hasta olmasın dedik çıkarmadık tam çıkaracakken de şu salgın olayı. Çok mutlu oldular.

Baza altını boşaltıp temizledik. Yorgan kalktı pikelere geçiş yaptık.

Çocukların yazlıklarına girişicem ama hiç gözüm kesmiyor bakalım 🤔
Kolay gelsin bizde tadilat olduğundan çok gezememiştik sonra salgın geldi
Kızım dün su şişesini gördü kreşte kullandığını özlemiş okulunu :)

Günaydınlar
Bugün etrafı toplarım
Birde mak çamaşır aticam
Ve anneme gideceğim

Back
X