Şimdi balkonlar bitti çamaşır asıldı
Mutfak biraz toplandı
Oturma odasındaki fazlalıklar gitti
Yatak odası az iş kaldı
Şimdi süpürme işine geçicem mutfağa son halini vericem en sonda tüm evi vileda yaparim

Evi daha da karmaşık ama nihayetinde çok daha düzenli hale getirecek çalışma içerisindeyiz çocuklarla işbirliği içinde.
Anne yazlıklar, anne yazlıklar diye diye onlar kaşındı. Evet, yazlık kışlık ayrımına başladık. İsyandalar şu anda. İşte gördüğünüz gibi kolay değil dedim.
Ben de yoruldum ve kaçtım salona. Onlar da işi daha zevkli hale getirmek için şarkı açtılar. Ben de namazı kılıp düzenlemeye devam edeceğim. E hadi bize ve size kolay gelsin o zaman.

Tüller ve fon perdeler yıkandı
Lavabo wc temizlendi
Yemek yapıldı yendi
Mutfak süpürüldü
1 mak bulaşık yıkandı
1 mak çamaşır yıkandı

Tülleri yıkarken içine bulaşık makinesi tableti attım. İnternette görmüştüm.
Bir de musluklardaki kireci yağçöz gideriyor onu keşfettim bunlar da benden daha önce duymamış olanlara dip not olsun :)

Bugün yatak odaasinda komidin cekmecelerini düzenledim, hala daha bitmis sayilmaz
bir poset sevmedigim, kullanmadigim, kirik taki ve tokalari ayirdim attim
annemin ceyiz diye yaptigi havlular masal örtüleri falan dolabimda yer kapliyordu
cikarip temiz vakumlu bir posete yerlestirdim, kiler diye ayirdigim bölmenin en üst rafina koyacagim
balkonda iki tane asili uzun saksim vardi, yagmur yagdiginda icleri su doluyordu, onlar icin balkonun icerisinde yer ayarladim, bir tane cicek fidani var üc senedir hala cicek acip cilek veriyor, digeri otlanmis suyu kuruyunca ayiklayip ona da cilek ya da maydanoz ekecegim
cocuklar ilgilenir hobi olur diye tutuyorum
dün kullanmadigim bir cuval esya ayirdim, bodruma indirilecekler disinda bir poset de bagislamaya verecegim
karantinada kilo aldim, olmayan kiyafetleri simdilik dolaptan kaldirmak istiyorum
bir de hafif tarzimda degisme olmus, bircogu icime sinmiyor, rahat olmak istiyorum
ayirdim düzenledim, sevdigim tsörtleri askiya astim
eskiye pjamalari da ayirdim, düzenli yeni parcalar aliyorum eskileri elden cikarmak icin
cok yorulmusum bugün yine
evi de temizleyip yemek de yaptim arada

Önceden ramazan ayında 2 kg mutlaka verirdim. Bu sene sadece 1 kg gitti. Evet ramazan henüz bitmiş değil ama verebileceğimi hiç sanmıyorum. Üstelik sahurda hiç bir şey yemiyorum belki 1 muz. Yani 1 öğün yemek yiyerek bile zayıflanmıyor demekki. Hareket yok tabi onun da etkisi var bir de fazla su içmiyorum aslında 1 kilocuk daha verebilsem 59 ları görücem ve motive olucam ama yok hep 60.8 - 60.5 minimum

Tavsiye edeceğin memnun olduğun mob var mı?
Vip ah etin. Mop setini kullanıyorum ben
Diğer ürünlerden bir tık pahalı ama bu üç bölmeli ve garantili. Başına bir şey gelirse Ahmet abi ücretsiz gönderiyor
Üç bölmede ortaya temiZ su diğerleri ise kurulama ve kirli su alanları

Eklentiler

• IMG-20200513-WA0000.webp
    16 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba
Cumartesi çalıştım yarım gün eve geldim bitmiş haldeyim ama ev dahada kötü tembellik edecek durumu kalmamış
Hemen evi sildim süpürdüm
Tuvalet banyo temizledim
Balkonu yıkadım
Yemek hazırladım
Biraz örgü ördüm
İzlediğim bir dizi var o yayınlanmıştı cuma günü blu tv de onu açtım izledim alef adı hafif gerilim sevenler için tavsiye ederim

Bugun için plan ise
Bir makine çamaşır yıkamak
Askıdakileri katlamak yerleştirmek
Maydanoz ekmeyi planlıyorum saksıya
Bayram kurabiyesi yapmak için malzeme aldım onu yapacağım
Kışlık ayakkabıları kaldıracağım
Bakalım hangilerini yapacağım

Teşekkürler önerin için.
Teşekkürler önerin için. Videolarını izledim. Hoşuma gitti.
Yaz gelince halıları kaldırıp kilim gibi pratik şeyler kullanıyorum. Öyle olunca silinecek alan artıyor. Etkili ve pratik birşeyler arayışındaydım. Viledanın döndürmeli paspası vardı bende. İlk çıkışta almıştım. O zamana göre de bayağı pahalıya gelmişti. Hatta kasiyer "temizlik robotu mu aldınız?" demişti. ufak bir parçası kayboldu ve çöp oldu benim vileda
Tekrar teşekkürler önerin için

Bugünkü plan (inşaallah yapıp bitiririz :))
Dün çocukların yazlık kışlık kıyafetleri %90 bitti.
Bugün benim ve eşimin kıyafetlerine bakarım.
Oturma odası sİl süpür.
Halıları kaldırabilirsem diğer yatak odası, koridor vs. Sil süpür kolaylaşır.
1 makineye yakın çamaşır var. Zaten hemen hergün çamaşır var.
Mutfak dağınık. Toplanmalı. Mutfakla beraber iftar hazırlığı.
Balkon yıkama işini çocuklara verdim. Onlar sıcakta mutlu oluyorlar. Bu arada burası çok sıcak 3 gündür. Balkon yıkama sonrası ektiğimiz avokado ve liçi fidanlarını sulayacaklar. Portakal, limon, mandalina sulanacak.
Öğleni kılıp başlıyorum inşaallah. Hadi hepimize kolay gelsin.

Selam kızlar
Bugün evde sadece rutin işleri yaptım
Film izledim dünde the platfomu izledim süperdi burda tavsiye edilmişti
Annemden getirdigim çiçekleri yerleştirdim güzel oldu
Ve aldığım ürünleri denedim yarın paylaşacağım sizlerle.
Dünde kızımın kıyafetlerini ayirdim
Sadece eşimin dolabı kaldı
Yarın daha aktif olacağım özledim sizi :)

Gecen gün kızımın dolabını düzenledim.
ben yaz gelmeden kıyafet alışverişi yapıyorum
diğer çekmeceye koyuyorum.
ayrım zamanı gelincede mevsimi geçenleri bir sepette topluyorum.
o sepetten de gidecekler ve kalacaklar olarak yine ayırıyorum.
bu şekilde yarım saatte bitiyor işim.
dolap temizliğini her 10 günde yapıyorum onuda da yaptığım zaman sizlerle paylaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…