Kolay gelsin bizde tadilat olduğundan çok gezememiştik sonra salgın geldi
Kızım dün su şişesini gördü kreşte kullandığını özlemiş okulunu :)
Yaaa özlemezler mi, onlar da şaşkın. Büyük oğlum dedesine çok düşkün neredeyse her gün yanına gidiyordu şimdi 2 aydır görmedi ve çok özledi. Sürekli sorup duruyor

Yalniz değilim demek ki. Küçüklerin kıyafetleri benim de gözümde büyüyor. Ramazan geçsin modundayım.

Elenecekler, çıkartılacaklar, saklanacaklar pufff gözümde çok büyüyor
Bende kısır döngü gibi. 6 yaşın kıyafetini 4 yaşa saklıyorum derken, 6 yaş verilemediğinden alanı da boşaltıp ferahlayamıyorum. 4 yaşınkiler veriliyor ama yani öyle bir yekün tutmuyor. Sanki oradan al, buraya koy durumu oluyor.

Bu yıl 4 yaşı da kreşe başlatırız diye düşünüyoruz bir aksilik olmazsa. 6 yaş ilkokula başlayacak ablasıyla. Evde kalınca okuldaki gibi kıyafet ihtiyacı olmuyordu haliyle.

Bizde şöyle bir -bence- güzellik var. Çocuklarda kıyafet paylaşımı yaparız. Kızımın/ oğlumun küçülenlerini veririm arkadaşlara. Başka arkadaşlardan da bize. Özellikle birkaç yıldır mont vs almadık. Paylaşmak güzel.

Çok güzelmiş gerçekten, aynen paylaşmak çok güzel bizdeki döngü de benzer 2,5 yaş var aralarında. Ben de küçülenleri belediyenin kutularına atıyorum

Üç gündür ev ile kesinlikle ilgilenmiyorum sağolsun eşim bulaşık makinesi boşaltıyor etrafı topluyor 7.15de evden çıkıp 19./19.10gibi evde oluyorum yorucu bir süreç inşallah alışacağım
Olsun evi boşver. sen kendine odaklan
Ev her türlü temizlenir.

Günaydınlar
Bugün dinlenme günü ilan ettim kendime
Akşam sadece yemek yaparim

Üç gündür ev ile kesinlikle ilgilenmiyorum sağolsun eşim bulaşık makinesi boşaltıyor etrafı topluyor 7.15de evden çıkıp 19./19.10gibi evde oluyorum yorucu bir süreç inşallah alışacağım
Befercim saatler çok uzun niye öyle? Çalışma saatlerinden ötürü mü? Yoksa evine mi uzak? Gerçekten yorucu süreç. Ben de çalışırken 19.30 gibi geliyordum İstanbul trafiğinden ötürü. İşten ziyade yolda yoruluyordum.

Son düzenleme:
dün çocukların kıyafetlerini ayırdım. Aynalığı temizledim. Yatak odası cam-perde halledildi. Yatak odası bitti. Çocuk odasına geçtim. Koca bir çöp poşeti kıyafet belediye kutusuna gidecek. Bugünü ben de dinlenme günü ilan ettim. Kolumu kaldıracak halim yok

Ne çok iş yapmışsın eline sağlık dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…