Evet kullanılan süre önemli. 14 yıl epey bir zaman dilimi. Hak etmişsin:)
Annem bana müsrif gozuyle bakinca bi vicdan yaptim ya sadece.

Aslinda atmicam onlarida kaldiricaz yazlik fikrimiz var alir gotururuz.

Tencereye catal kasiga ses etmedi caydanliga musriflik gozuyle bakti.

Annem bana müsrif gozuyle bakinca bi vicdan yaptim ya sadece.

Aslinda atmicam onlarida kaldiricaz yazlik fikrimiz var alir gotururuz.

Tencereye catal kasiga ses etmedi caydanliga musriflik gozuyle bakti.
14 yil olduysa bence de vadesi dolmuş. bazen de yenilik iyidir :) benim de günlük kullandigim küçük caydanligim 3 kere arizalandi daha 5 sene oldu diye atmaya kiyamadim tamir ettirip kullanmaya devam ediyorum ama artik bi kere daha sorun cikarirsa bende yenileyecegim :)

Benim salon takımımda küçük bir vitrinim var, çekmecesiyle birlikte oraya koydum ben. Bence de fazla yer tutuyordu ama böyle de düzenli oldu. Gözüm de görmüyor mutluyum:)
benim o bölümler dolu ama yavaş yavaş bende ne varsa elden geciricem

Bende o sandikli catal kasik takimini kullaniyorum
Sandigini annemin komsusu aldi
O diger az kaliteli olanlari anneme verdim
Suan 18 adet yetiyor bana sayi olarak :)

Sezon sonundan kaban aldım, eskiyi vermek üzere ayırdım. Yine eski sezon bir trençkot aldım. Şu an giydiğimi doğumdan sonra almıştım bayağı büyük geliyor. Onu tanıdık bir akrabaya vermek üzere memlekete gideceklere ayıracağım.
Çocuklara da mevsimlik birkaç kombin yaptım. Eskilerden de ayırdıklarım oldu ama sayı tutuyor mu hesaplamadım:) soğuk havalar bitsin daha çok şey çıkacak küçük kızımdan.

Kizim uyuyor kitap okumak istedim de pek sarmadi oysa severdim yazarin kitaplarini

Biraz dolap duzenleyeyim

4 tane mont daha ayirdim
Yazlik ve kisliklardan baya kiyafet ayikladim
Yarin foto yuklicem

Bende minimalist yasama Son 3 senedir gecenler arasindayim.
Gerci annem senelerdir bu fikirdeydi. Ama ben biraz gec fark ettim.
Tabi boynuz kulagi gecer misali evde ne bulsam elden cikariyorum. Buna ragmen verilecekler bir türlü bitmiyor.

Birde gercekten ihtiyac sahibi birilerini bulamadigimdan elden cikaramadigim bir cok esya oluyordu.
Simdi evdeki herseyi verecegim ihtiyac sahibi bir arkadasim var.

Bu pazar yaklasik 9 tane ayakkabi 2 hirka ve 1 yelek elden cikardim.
Bu hafta bazamin altini ayiklayacagim. Yarisini bosaltirim muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…