- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Evet kullanılan süre önemli. 14 yıl epey bir zaman dilimi. Hak etmişsin:)Al dedi kizlar 14 sene omrune yetti dedik son olarak
Annem bana müsrif gozuyle bakinca bi vicdan yaptim ya sadece.Evet kullanılan süre önemli. 14 yıl epey bir zaman dilimi. Hak etmişsin:)
Çok mu tasarrufluyuz ne benimde 17 yıllık bir sürü eşyam varAnnem bana müsrif gozuyle bakinca bi vicdan yaptim ya sadece.
Aslinda atmicam onlarida kaldiricaz yazlik fikrimiz var alir gotururuz.
Tencereye catal kasiga ses etmedi caydanliga musriflik gozuyle bakti.
14 yil olduysa bence de vadesi dolmuş. bazen de yenilik iyidir :) benim de günlük kullandigim küçük caydanligim 3 kere arizalandi daha 5 sene oldu diye atmaya kiyamadim tamir ettirip kullanmaya devam ediyorum ama artik bi kere daha sorun cikarirsa bende yenileyecegim :)Annem bana müsrif gozuyle bakinca bi vicdan yaptim ya sadece.
Aslinda atmicam onlarida kaldiricaz yazlik fikrimiz var alir gotururuz.
Tencereye catal kasiga ses etmedi caydanliga musriflik gozuyle bakti.
benim o bölümler doluBenim salon takımımda küçük bir vitrinim var, çekmecesiyle birlikte oraya koydum ben. Bence de fazla yer tutuyordu ama böyle de düzenli oldu. Gözüm de görmüyor mutluyum:)
Benim de doluydu ama gereksiz doluymuş. Fazlalıkları atıp düzenleyince evde çok boşluk çıktı.benim o bölümler doluama yavaş yavaş bende ne varsa elden geciricem
Galiba :)Çok mu tasarrufluyuz ne benimde 17 yıllık bir sürü eşyam var
Uyuyormu kızın gece uykusuna kacta yatiyorNevresim degisti
Copler atildi
Camasir katlandi
Kizim uyansin mak calistircam
Daginiklik yok :)
Yemekde disarida yedik
Oglen dr gittigimiz icin uyuyamadiUyuyormu kızın gece uykusuna kacta yatiyor
Günaydın cnm
Günaydın cnm
Konuyu tesadüf olarak denk geldim. Ben nasıl eksik kalmışım
Artik bende aranizdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?