Bi acelesimi var diyorumKanki benim 3 çaydanlığım vardı
birini verdim.
2 si de kalabalık misafirlerde yetiyor.
şimdi eski olanı kullanıyorum hep
mutfağım yenilensin o nadir kullandığımla değiştiririm
eskiyi dolaba koyarım.
14 yıllık bir çaydanlığım olsaydı görevini yeterince yaptığını düşünürdüm yenisini alırdım.
önemli olan eşyalarınla mutlu olmak.
misal ben kurutmalı çamaşır mak istiyorum ama çalışan bir mak var.
yani bazı seyleri beklemek gerek bazılarını değiştirmek.
Bi acelesimi var diyorum
Bi de almak istiyorum cok kararsiz kaldim.
Zaten bir kac degistirmek istedigim var biliyorsun.
Granite karar verdim celikde markaya takildim.
Caydanlikda karaca begendiklerim.
ben 6 yildir ayni esyalari kullaniyorum ve aikilmaya basladim bazi seylerde ama benim.bir ev sahibi olma hedefim var ve bi yuzden tasarruflu olmaya calisip sabrediyorumGunaydin.
Şu ihtiyac mi? Yoksa gereksiz mi olayinda cizginiz nedir?.
Mesela suan caydanligim var isimi goruyor bu benim isimi goruyor tamam mi demeli yoksa bazen degisiklik iyimidir?
Su an bu cizgideyim.
Isimi goruyor ama 14 sene oldu ve cok sıkıldım onu gormekden..
Bunu degismek masrafmidir simdi durup dururken yoksa insan kendinide mutlu etmelimi.
Anneme falan kalsa kirik diil bisi diil ne degistirceksin mantiginda.
Ben fazlaca sıkıldigimi dusunuyorum.
Evle vs. Sikintimiz yok.ben 6 yildir ayni esyalari kullaniyorum ve aikilmaya basladim bazi seylerde ama benim.bir ev sahibi olma hedefim var ve bi yuzden tasarruflu olmaya calisip sabrediyorum
ama bir sikintiniz yoksa bence degistirebilirsin 14 sene az degil
mutluluk onemli istedigin gibi yasamak onemli cnm
ohoo 14 senede o çaydanlık görevini tamamlamış artık :) yenilenebilir.Gunaydin.
Mesela suan caydanligim var isimi goruyor bu benim isimi goruyor tamam mi demeli yoksa bazen degisiklik iyimidir?
Su an bu cizgideyim.
Bunu degismek masrafmidir simdi durup dururken yoksa insan kendinide mutlu etmelimi.
Annem fuzuli oldugunu dusunuyor.ohoo 14 senede o çaydanlık görevini tamamlamış artık :) yenilenebilir.
beyaz eşyalar için bile 10 yıl ömür biçiyorlar artık tabi annelerimiz 20 -25 sene kullanıyolar çalıştığı sürece sorun yok :) ama aklına değiştrime isteği düştüyse değiştir yoksa rahat edemezsin. bir de çaydanlık bu yani çok pahalı bir şey olsa daha çok düşünürsün de bunu değiştir gitsin.
bende fazlaliklari koydum ins satilirben de kızımın kangurusuyla elektrikli süt sağma makinesini letgoya koydum
hemen alıcı buldu
bugün gidip vericem ikisini de. parasını da kızım için yaptığımız birikime ilave edicem.
daha önce de bu yolla bir kaç şey satmıştım, iyi oluyor :)
aynen bundan işte. şuan boş olan odada duruyor o odayi giyinme utu odasi gibi yapmıştım (ileride cocuk odasi olacak olan oda). gereksiz mi atayim mi kutuyu yoksa dursun mu?
aaa o da iyi fikir bizim evraklar da karton kutuda duruyorben evrak kutusu yaptım :)
saklamam gereken resmi evrakları, eski karne, diploma, sertifika, fotoğrafları falan koyuyorum.
En merak ettiğim soru:) cevap verildiyse de henüz okumadımGunaydin.
Su an bu cizgideyim.
Al dedi kizlar 14 sene omrune yetti dedik son olarakEn merak ettiğim soru:) cevap verildiyse de henüz okumadım
Benim salon takımımda küçük bir vitrinim var, çekmecesiyle birlikte oraya koydum ben. Bence de fazla yer tutuyordu ama böyle de düzenli oldu. Gözüm de görmüyor mutluyum:)Kizlar bana annem vakti zamaninda ceyiz olarak günlük kullanmalik bi catal bıçak takimi almış bir de misafirlik aldı ve bir de yemek takimlarimla set olsun diye emsanin sandikli catal bicak takimindan almıştık. 5 sene oldu günlük kullandıklarım zaten dandikti eskimeye yüz tuttu en fazla 2-3 seneye kullanilmaz hale gelir. benim de gözüme şu emsanin gereksiz cekmeceli kutusu takılıyor, eşim dursun ne zarari var desede gereksiz yayinti gibi geliyor içindeki catal bicak vs leri çıkarıp sandığı atsan mi ama yeni mutfagimda cekmece az, bi de o takimi koyacak yer yok kutulayip kaldirsam mi günlük kullandiklarimi atinca onlari çıkarıp kullanirim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?