- 1 Mart 2010
- 45.168
- 115.214
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanki bana gelip 2 kap yemek yapsana
Bak hamise yemek yapmak sevaptır:)
Hiç bisi atamadım dokunamadım cok grip oldum.
3 gun evi supurmedim ev resmen göçmüş gidiyordu.
Dun supurup sildim toz aldim.
Bugün çamaşır faslı ve yemek var.
Ama yemek yapasim yok![]()
Kankim ya cunku kanki olmakdün yemek yaptım ama yemedik eşim yemiş
bugün yemek işi yok yani
normalde yese bugün baska yemek isterdi.
:)
ev işide kolay süpürme silme
yollıyım sana kanki ne demek.
kuru biber yollasam mı kargoyla
hem denersin :)
Bugün oturma odamızı gözden geçireceğim. Aslında evimizin en sade odası burası diyebilirim. Evimizde TV yok. Odada; bilgisayar, L koltuk, duvara monteli iki katlı geniş bir kitaplık ve diger duvarda dekoratif 2 adet kısa raf yerde de tek renk bir halı var. Tül desenli, o bu aralar gözümü yoruyor. Bir kedimiz vardı (kızgınlık döneminde evden kaçtı ve geri gelmedi,bulamadık) sağolsun tülü biraz deforme etti. Cama sade beyaz bir tül mu yoksa beyaz zebra perde mi alsam kararsizim. Bu konuda önerisi olan varsa, paylaşirsanız sevinirim.
Kankim ya cunku kanki olmak
Allah razı olsun canim.
Attim ocaga tıngırdiyolla
Esimin gec geleceğide geldi aklima malûm kına.
Bende stor, zebra sevmeyenlerdenim.
Çünkü temizlemesi zor
Çünkü usengecim.
Hahahha canims yane demek kanki
paket hazırlarım adresi biliyorum nasıl olsa
köşede market vardı :)
Hahahha canims ya
Markete sırtını verimiydi burnunun dikine vur gitsin.
Hahahha canims ya
Markete sırtını verimiydi burnunun dikine vur gitsin.
Bende 9bucukta süpürdümHafta içi 9.30 haftasonu 11.30 hatta 12 diyorum ben. Ama kime göre neye göre:))
Örme tül aklıma yattı evet, desensiz sade birşey olabilir. Ütü derdi yok deyince akan sular durdu zaten :)ben stor sevmiyorum desenli tülde
yani yurtdışında insanlar perde kullanmıyor genelde acık camlar
gerek duyduklarında kapatıyorlar
ama bizim kültürümüzde kalın perde tül moda aman içeri gözükmesin isterler.
o yüzden bana göre değil
örme tül alabilirsen ütü derdi de olmaz
desensiz olanı var.
ben yatakodası dışında kalan yerleri güneşlik bile kullanmıyorum.
Beni de düşündüren yönü temizliği gerçekten. Tülü çıkarıp at makineye yıkansın ama stor için epey uğraş lazım.Bende stor, zebra sevmeyenlerdenim.
Çünkü temizlemesi zor
Çünkü usengecim.
Bence normal ama komşunun huyu suyuna göre değişir bu işler:)Bende 9bucukta süpürdüm
Cok erkensede yapacak bir sey yok artik. Zaten en fazla ayda bir ya da iki ayda bir bu tarz bir durumla karsilasiyoruz
Yurt dışında pencere camlarının arasına koyuyorlar. Onlar cok kullanisli benceKeşke hiç perde kullanılmasa sık sık yikasakta resmen toz yuvası oluyor perde herkesin öyle dimi sorun bende değildir umarım
Ayy ne rahattır onlarYurt dışında pencere camlarının arasına koyuyorlar. Onlar cok kullanisli bence
Aynı bizdeki gibi cift cam pencereler var. Arasinda jaluzi perdeler var. Ister tamamen yukarida dogru aç, ister kapa ister aralik birak.
Yok tüldü yok güneşlikdi derdi yok. Zaten kim moda ettiki bunları yaaa
Teşekkür ederim, hosbuldum :)
2 yıl güzel bir süre benim henüz 1 yıl bile olmadı. 10 yıllık evliyim henüz bir çocuğumuz yok şuan tedavi asamaskndayim. 1 ay sonra tüp bebek işlemi yaptıracağız inşallah. Şuan hem manevi hem de bedensel olarak hazırlık için beslenme&spor düzeni oluşturdum kendime. Biraz kilo da vermem gerekiyor zaten. İlaç kullanımı süresini bu şekilde değerlendirmek benim için de stres azaltıcı oluyor. 10 yıllık 2 kişilik bir yaşantıda sonra eğer nasip olur da bebeğimiz gelirse cok fazla bocalamak istemiyorum. Bu sebeple hayatımda sadelik oluşturmaya kararlıyım.
Ne güzel... Okurken cok duygulandımgünaydıın
bebeğimiz gelirse deme gelmiş o sizinle yaşıyormuş gibi hem hayatında hem evinde yer aç ve öyle yaşa bak göreceksin hayalin gerçek olacak. para için cüzdanında, almak istediğin eşya için evinde, bebek için hayatında yer aç o yere istediğin gelir canım sen yeter ki iste.
bak ismim bile bebekiçin bende tedaviler sonucunda kavuştum minik mucizeme. burayı da tedavi sürecinde keşfettim hep bebek yapım aşamasında paylaşılan bilgilerden kendime pay çıkarmak için üye oldum ve o gün bu nick uygun oldu. tedavi olurken bu ay olursa şöyle olur, şu ay doğar, doğum iznim şu aylara geliyor, şu hastane, şu doktorla devam ederiz............. uzayıp giden düşünceler. ne zaman akışa bıraktım, ne zaman kafa rahatladı, ne zaman o gelince demeyi bırakıp o varmış gibi yaşadım tedavilerle gelmeyen oğlum kendiliğinden çıkıp geldi.
boşalt boşalt dolapları yer aç minik cicilere :)