Selamlar,
Kızımın yenidoğan eşyalarını depodan getirmiştik. Onları yıkadım. Hastane çıkışlarını verdiğim için anneler gününde bir alana bir bedava kampanyasından yararlanarak 2 tane hastane çıkışı aldım.
Doğum çantam nereseyse hazır. Eski lohusa geceliğim ve pijamam ve hatta hastane için kapı süsüm duruyor
E-bebek'ten toplu sipariş verdim. Islak mendil, emzik, yenidoğan bez, altını silmek için pamuk, alt değiştirme örtüsü aldım.
0-6 ay kıyafetleri ile işim bitince direkt elden çıkartacağım. Yeni hedefim adım adım depoyu boşaltmak. Doğumdan sonra karnım eski haline dönünce de hamilelik pantolonları, pijamaları, lohusa geceliği vs. aynen göndereceğim. Kıyafetleri Kızılay'ın kıyafet kumbarasına koyuyorum ancak diğer eşyaları nem cihazı, bebek telsizi, sterilizatör gibi, işim bitince satmak niyetindeyim. Daha önce hiç eşya satmadım. Bakalım nasıl olacak:)[/QUOT
çift çizgiyi görünce bebek olacağına sevindiğimden çok beklettiğim bebek eşyalarını kullanıp elden çıkaracağıma sevindim

2. bebeği planladığım her şeyi sakladım. oğlum var kızım olursa biraz eleme yaparım o kadar.