Aynen :KK70:
Ama şu aklımdaki atılacakları da vereyim
Tadilat işine kadar detaya girmiyeceğim.
cidden ama bi çok insana göre çok sadeleştiğime inanıyorum. ki burdaki kızların çoğu öyle. toz almak bile çok çok kolay benim için artık:) yeni evli olduğumu da sayarsak 3 e giricez her şey sanki tastamam oldu :) ben iş yerimdeki çekmecelere kadar ne var ne yok hepsini atıverdim hiç bi şey bırakmadım:)

aynısının bi büyük boyunu ben dün yaşadım :KK70: :KK70: çok güzel diye günlük kullanmaya kıymadığım çok ağır diye misafirlere bile kullanamadığım desenli bir borcamım dün epey takla atarak tuzla buz oldu. sesinin korkusu hariç içimdeki sevinci saklayamadım :KK53: ikilemden kurtuldum yer açıldı valla :KK48:
Yaklaşık iki ay önce benim de atmaya kıyamadığım yıllanmış 2 borcamım kırılmıştı iki aydır eksikliğini hissetmiyorum hatta yer açıldı mutluyum:KK66:

kıyafette sadelişiyoruz benim bir sorunum var tshirtlerimde 1 sezon bitmeden küçük küçük delikler oluşuyor. siz nerden alıyorsunuz tshirtlerinizi. ben h&m ve batikten almıştım geçen yıl bu yıla sağlam tshirt kalmadı. biraz evladiyelik tshirtler almak istiyorum öneriniz var mı nereden alayım

kıyafette sadelişiyoruz benim bir sorunum var tshirtlerimde 1 sezon bitmeden küçük küçük delikler oluşuyor. siz nerden alıyorsunuz tshirtlerinizi. ben h&m ve batikten almıştım geçen yıl bu yıla sağlam tshirt kalmadı. biraz evladiyelik tshirtler almak istiyorum öneriniz var mı nereden alayım

deliklerin sebebi kullandığınız kemer ya da çantalar olabilir mi? ya da çamaşır makinenizde bir sıkıntı olabilir mi? ben hiç bir tshirt de böyle bir sorun yaşamadım.

Mia- Mia- kızının odasını aldın mı? ne kadar tuttu? ben de oğluma bir genç odası beğendim ama tam takım alınca 10 bin tlyı buluyor.

deliklerin sebebi kullandığınız kemer ya da çantalar olabilir mi? ya da çamaşır makinenizde bir sıkıntı olabilir mi? ben hiç bir tshirt de böyle bir sorun yaşamadım.

kardeşim ve kuzenlerimle beraber almıştık onlarda da aynı şikayet oldu malesef.

Kızkardeşimde h&m den aldığı tişörtlerde aynı sorunu yaşadı bu sene

Ben marka olarak mavi yi seviyorum.
çok alışveriş yapamasam da

demek ki markada bir sorun var, bilemedim.

Mia- Mia- 3 bin tl çok iyiymiş, güle güle kullansın.

çilek ile alfemonun genç odalarında iron temalı iki takım beğendim. ikisi de birbirine çok benziyordu zaten. ama maliyeti yüksek görünüyor.

ben de hergün bir şeyler atmaya devam ediyorum, tayinimiz çıktı ama hala koli yapmaya başlamadım bir uyuşukluk bir rehavet geldi. yüzüme anlamsız bir sırıtma :KK8:

bu aralar buraya biraz fazla takılayım da kendime geleyim.

cidden ama bi çok insana göre çok sadeleştiğime inanıyorum. ki burdaki kızların çoğu öyle. toz almak bile çok çok kolay benim için artık:) yeni evli olduğumu da sayarsak 3 e giricez her şey sanki tastamam oldu :) ben iş yerimdeki çekmecelere kadar ne var ne yok hepsini atıverdim hiç bi şey bırakmadım:)

İş yerini bende kontrol edicem en dağılan masam oluyor.

demek ki markada bir sorun var, bilemedim.

Mia- Mia- 3 bin tl çok iyiymiş, güle güle kullansın.

çilek ile alfemonun genç odalarında iron temalı iki takım beğendim. ikisi de birbirine çok benziyordu zaten. ama maliyeti yüksek görünüyor.

ben de hergün bir şeyler atmaya devam ediyorum, tayinimiz çıktı ama hala koli yapmaya başlamadım bir uyuşukluk bir rehavet geldi. yüzüme anlamsız bir sırıtma :KK8:

bu aralar buraya biraz fazla takılayım da kendime geleyim.

mesela yatağı bazalı almadım çok rahat oldu süpürmesi silmesi hem oda daha ferah durdu
oyuncak dolabı aldım herşeyi toparladı.
raflar masası sevimli bir oda oldu
kıyafet dolabı bizim eski havlu dolabımızı yaptık şimdilik yetiyor.
halısından memnunum.
12-13 yaşına kadar kullanır diye tahmin ediyorum :)
ben iskandinav tarzı yaptım odayı

burda çalışan bir abla arabalı oda almıştı oğluna
çocukken sorun olmamış liseye gidene kadar
sonrasında istememiş.
temalı odalar bu yüzden riskli geliyor bana

hem oğlum emiyor hem ikinci geliyor onun tsirtleri memelri ve göbeği saklıyor ama her ay yeni tişort almak istemiyorum. başka marka önerin var mı.

benimde hamilelik emzirme dönemi derken geçiştirdiğim dönemlerim oldu
Ama çoğunlukla lcw, koton, colin's marka tişörtlere bakıyorum
Pazara gidebilsem orada da çok güzel kıyafetler oluyor.
Ama h&m den sadece pantolon bakıyorum

sizlerde de oluyor mu bilmiyorum ama bende evdeyken ne atsam diye gözlerim fıldır fıldır ki artık atacak pek de bi şey kalmadı ama hala bi atma derdindeyim hastalık haline gelmeye başladı sanırım :)
Bende çok pis başladım o dediğin.Bütün evi gereksiz görmeye başladım artık :))

baya bi parça elden çıkarmışsın. dün bende sadece bir tane açıköğretim kitabı çıkardım elden gün geçtikçe artık atacak parça azalıyor sanırım. tabi bi de kıyafet almamaya özen gösteriyorum.bayadır.
Bazıları aldıkça mutlu olur ya, yeni bir kıyafet, ayakkabı çanta vs. ben alınca hiç mutlu olmuyorum artık. aldığım şey evime ve üzerime yük gibi geliyor.
evin içinde aynen dediğin gibi dolaşıyorum,neleri atabilirim diye. her güne bir ürün elden çıkarma gibi bir rutinim olduğu için, gözüme 3-5 parça belirliyorum, sırada bunları atarım diyorum. bir seferde hepsini atmakta işime gelmiyor, her gün attıkça mutlu oluyorum
ben de takıntı oldu yıllardır yani. hediyelerde çok geliyor, onları hemen elden çıkarmıyorum ama bodruma indiriyorum, ihtiyaç olduğunda, oradan alıp hediye götürüyorum. sadelik için tüm sıfır parçları elden çıkarmıyorum. geçen de anneler günü için bir büyüğe, bodruma indirdiğim karnıyarık-pilav tenceresini hediye ettim, çok sevindi, ihtiyacı varmış

Back
X