Kesinlikle çok haklısın, ben bir sohbet ortamında yeni bir şey öğrendiğimde bunu bilmiyordum bugün de yeni bir şey öğrendim ne güzel diyorum sesli olarak, gerçekten o mutluluğu kendimde hissediyorum ya da öğrencilere bir şey sorarken iyice öğrenmek için detaylı anlatmalarını istiyorum (öğrenciler meslek öğreniyor) onlardan küçücük bir şey öğrenirsem aa diyorum teşekkür ederim bunu duyduğum öğrendiğim güzel oldu, hiç böyle düşünmemiştim, karşıdakini de besleyen bir şey bence bunu farkettirmekBunu da herkes temizlik yemek yapmalı olarak söylemiyorum
Ne yapıyorsanız değer görmeyi hak ediyorsunuz
Temizlik ve yemek daha basitsendigi için buradan örnek verilmiş sadece
Ne kadar güzel bir yaklaşımKesinlikle çok haklısın, ben bir sohbet ortamında yeni bir şey öğrendiğimde bunu bilmiyordum bugün de yeni bir şey öğrendim ne güzel diyorum sesli olarak, gerçekten o mutluluğu kendimde hissediyorum ya da öğrencilere bir şey sorarken iyice öğrenmek için detaylı anlatmalarını istiyorum (öğrenciler meslek öğreniyor) onlardan küçücük bir şey öğrenirsem aa diyorum teşekkür ederim bunu duyduğum öğrendiğim güzel oldu, hiç böyle düşünmemiştim, karşıdakini de besleyen bir şey bence bunu farkettirmek
Maşaallah barekallahBoş durmak yaramıyor bana, boş durunca kendimi kötü hissediyorum ama kolumu kaldırasım da gelmiyor bazen. Küçük oğluma bakıyorum. Asla boş durmuyor. 3 yaşında bi bakıyorum puzzle yapıyor ama keyif ala ala konuşa konuşa. Sonra bir bakıyorum masanın başına geçmiş ders yapıyorum diyor baya baya yazıyor çiziyor. Sonra arabaların başına geçiyor kendiyle sohbet ede ede sürüyor. Çamaşır falan sereceksem ya da katlayacaksam peşimde, kendi de katlamaya çalışıyor ya da asacağım çamaşırları tek tek bana uzatıyor. Kahve yapıyorum mesela, çıkarıyor cezveyi bardakları kendi de yapıyor
Yani onu izliyorum ve kendimdeki ataletten utanıyorum bazen. Onun gibi olsam keşke
Çok mantıklı aslındaMaşaallah barekallah
O "erkek" olduğundan bizim gibi "sevmediği" işlerle uğraşmıyor.Ondandır .
Buzla sürtmeyi deneKızlar, halıdaki erimiş mum lekesini nasıl çıkarabilirim?
Yıkamacıdan da leke çıkmadan gelmişti.
Stresten olabilir. Doktor baktı mı? İlk hamilelik mi? Rahim genişliyor diye olabilirGünaydın kızlar ya benim alt karın ağrım mahfetmis beni.Doktora sorduğumda olabilir diyor ama Bukadr olurmu acaba çok değişik bir ağrı. 12. Haftamdaym. Strestende olabilirmi acaba aşırı stresli biriyim
Çünkü çocuklar öğrenmeye açıkBoş durmak yaramıyor bana, boş durunca kendimi kötü hissediyorum ama kolumu kaldırasım da gelmiyor bazen. Küçük oğluma bakıyorum. Asla boş durmuyor. 3 yaşında bi bakıyorum puzzle yapıyor ama keyif ala ala konuşa konuşa. Sonra bir bakıyorum masanın başına geçmiş ders yapıyorum diyor baya baya yazıyor çiziyor. Sonra arabaların başına geçiyor kendiyle sohbet ede ede sürüyor. Çamaşır falan sereceksem ya da katlayacaksam peşimde, kendi de katlamaya çalışıyor ya da asacağım çamaşırları tek tek bana uzatıyor. Kahve yapıyorum mesela, çıkarıyor cezveyi bardakları kendi de yapıyor
Yani onu izliyorum ve kendimdeki ataletten utanıyorum bazen. Onun gibi olsam keşke
Ne güzel 40 gün geçmiş bile büyümüş minnakBizimde dün kırkımız çıktıgünlük işlere yetişme derdindeyim ben de hep, sosyal hayat sıfıra indi miniğim uyudukça ev işlerini hallediyorum
Bugün banyo havlularını yıkadım, birazdan bi makine daha yıkayıp asarım
Robota tüm evi süpürttüm, haznesini boşalttım, ben de 3 odayı sildim kalanını yapamadım,
2-3 gündür gaz sancısından baya dertliyiz
Mutfağı toparladım, buzluktan közlenmiş patlıcan çıkardım yanına tavuk göğsüyle sote gibi bişey yaparım sebzesiz
Benim ortanca bana okuma yazma öğret diye tutturduNasıl öğreteceksem
CKbeautyandsheer yaptıklarına hasta oldum herkesin gelmiş geçmiş doğum gününü kutlarım
Umarım yakin zamanda sağlığına kavuşurSMA hastası Derin için kermes açıldı Tekirdağ festivalinde. Elimde ne kadar kullanmadığım satılacak ürün varsa oraya götürdüm. İnşallah satılırlar.
Kahvesiz olmazHaa, bu arada koca bardak kahvemi de yapıp içtim yani. Keyiften de taviz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?