- 23 Ekim 2018
- 16.110
- 37.235
- 598
Yaa teşekkürler sen beğendiysen tamamdırYa mikan seçtiğin şeyler efsane çok güzel olacak
Mis gibi evin var kendine ait hemde
Diğer şeyler zamanla oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa teşekkürler sen beğendiysen tamamdırYa mikan seçtiğin şeyler efsane çok güzel olacak
Mis gibi evin var kendine ait hemde
Diğer şeyler zamanla oluyor
Adım adım paylaş merak ederizBizimde bu yıl evde değişiklikler yapılacak
Ama tam anlamıyla eksileri alamayacağım yine
Değişiklik yaparken sizinle paylaşayım mı yoksa son halini mi paylaşayım ne dersiniz.
İlk hamilelik değil kuzum.onceden 3 düşüğüm var.Doktor normal ağrı diyorStresten olabilir. Doktor baktı mı? İlk hamilelik mi? Rahim genişliyor diye olabilir
Anladım,idrarda enfeksiyon olabilir mi? Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahİlk hamilelik değil kuzum.onceden 3 düşüğüm var.Doktor normal ağrı diyor
Amin tek duamm sağlıkla kucağıma almak acılarımi unutmakAnladım,idrarda enfeksiyon olabilir mi? Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah![]()
GünaydınGünaydınlar![]()
benim ve çocukların da kuaför zamanı geldi, hepimizin saçlarının bi toparlanması lazım. oğlumu da babası hallettirsin artık, cumartesi gitsek iyi olacak sanırım. miacım her zamanki gibi ilham olup önümüzdeki günler için plan yapmama sebep oldun![]()
Bizimle de paylaşır mısın? Ben de severim bu tür konuları.☺Eve geldim
Kuaförde bir kadınla tanıştım.
6. Hissin çok kuvvetli dedi
Dogal taşlarla ve rüyalarla ilgili sohbet ettik çok güzel bilgiler verdi.![]()
Rüyamı anlattım onu yorumladıBizimle de paylaşır mısın? Ben de severim bu tür konuları.☺
Taşlar benim de ilgi alanım. Mizaca göre tasiyede bulunuyoruz genelde ama Ay taşı, pembe kuvars, firuze vb taşları her kadın kullanmalı. Yağları da mizaca göre tavsiye ediyoruz.Bizimle de paylaşır mısın? Ben de severim bu tür konuları.☺
Ayyy benim büyük kız böyle yaaaaKızlar kahvaltıda neler yapıyorsunuz. Benim çocuklar illaki hamur işi veya kızartma tarzı arıyor kahvaltıya. Sabahları uykumu almadan kalkıyorum ve kahvaltı hazırlamak çok zoruma gidiyor artık. İster istemez de bu ruh halim tüm günümü ele geçiriyor. Yeni fikirler bulmam lazım.