• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu haftayı değerlendirecek olursam
Bugün genel temizlik günümdü ama ev cumartesiden temizlendi.
Nevresim ve alez yıkanıyor
Etrafı süpürdüm bitti

Salı kuaföre gideceğim

Çarşamba boş günüm

Perşembe mezuniyet kutlaması olacak

Cuma boş günüm eşim maşallah 3 haftalik sebze almış

Cumartesi veya pazar düğüne davetliyiz.

benim ve çocukların da kuaför zamanı geldi, hepimizin saçlarının bi toparlanması lazım. oğlumu da babası hallettirsin artık, cumartesi gitsek iyi olacak sanırım. miacım her zamanki gibi ilham olup önümüzdeki günler için plan yapmama sebep oldun :KK15:

benim ve çocukların da kuaför zamanı geldi, hepimizin saçlarının bi toparlanması lazım. oğlumu da babası hallettirsin artık, cumartesi gitsek iyi olacak sanırım. miacım her zamanki gibi ilham olup önümüzdeki günler için plan yapmama sebep oldun :KK15:
😊

Bizimle de paylaşır mısın? Ben de severim bu tür konuları.☺
Rüyamı anlattım onu yorumladı
Mor taşlar görmüştüm tepe baş taşı olarak geçiyormuş yesil taş da kalple bağlantısı varmış

Bilekliklerini gösterdi cakra için ve kahverengi olan taşlardan vardı ben tam isimlerini bilmiyorum 😅

İçtiğimiz suya dogal taş eklersek enerjisi yukseliyormus

En önemli şeyler koku dogal yağlar ve taşlar çok etkiliymis hayatımızda hepsinin ayrı enerjisi varmış onları anlattı ama isimlerine göre daha arastirmam gerek.

6. Hisle ilgili konuştuk biraz.

Kadında pozitif enerji vardı 😊

Ben çok ilgili değilim bu konuda öyle yüzeysel biliyorum denk geldikçe okuyordum denemek lazım. 😊

Kızlar kahvaltıda neler yapıyorsunuz. Benim çocuklar illaki hamur işi veya kızartma tarzı arıyor kahvaltıya. Sabahları uykumu almadan kalkıyorum ve kahvaltı hazırlamak çok zoruma gidiyor artık. İster istemez de bu ruh halim tüm günümü ele geçiriyor. Yeni fikirler bulmam lazım.

Kızlar kahvaltıda neler yapıyorsunuz. Benim çocuklar illaki hamur işi veya kızartma tarzı arıyor kahvaltıya. Sabahları uykumu almadan kalkıyorum ve kahvaltı hazırlamak çok zoruma gidiyor artık. İster istemez de bu ruh halim tüm günümü ele geçiriyor. Yeni fikirler bulmam lazım.
Ayyy benim büyük kız böyle yaaaa
Bende krep ,,,pişi ,,,,pankek ,,,,patates kızartması arasında gidip geliyom😑😑

Back
X