Bende ondan şüphelendim zatenBoğadır boğa
Tam olarak Fransızca bana, ama kulağa hoş geliyor. Anlamasam da dinliyorumDün eylülün odası için renk kontrast belirledim
Genel olarak beyaz eşyalar
Gold detaylar
pembe duvarlar onları seviyor
Yesil ve açık pembe dekorasyon
Ve siyah karyolasi öne çıkan detay olacak
Zıt ve sıcak soğuk renklerle uyumlu yumuşak geçişler olacak
Genel havası modern bohem
Ve bunu en az masrafla yapacagim
Eki Görüntüle 3084864
Ben çok tembel çok pratiğim.Ben de sabah fırından direk hamur aldım kızarttım
Eşyaları sipariş ederken sizede göstereceğim o zaman daha anlaşılır olacakTam olarak Fransızca bana, ama kulağa hoş geliyor. Anlamasam da dinliyorum
Eşyalar antrasit renk olarak mı kalacakKızlar oğlumun odasının duvarları bebek mavi , mobilyalar antrasit .
Şimdi duvar ya boyanacak ya duvar kağıdı ile kaplanacak.
Dikdörtgen ince uzun bir oda.
Bir duvarda kitaplık ve gardrop var.
Diğer karşı duvar boş.
Ne önerirsiniz?
Renk ,boya , kağıt?
Ben turuncu veya sarı diyorum.Eşyalar antrasit renk olarak mı kalacak
Kırık beyaz öneririm
1 duvara duvar kağıdı olabilir
Görsel olursa daha detay verebilirim
Ne tarz sevdiğinize bağlı her türlü değişim yapılır
Mesela etnik seviyorum ama desenleri dengelemek gerekiyor. Renkleride
Çağdaş modern en ferah seçim oluyor
Himm modern birsey istiyorsan duvarlarda açık ve koyu boya kullanabilirsinBen turuncu veya sarı diyorum.
Hatta kırmızı antrasit ile yakışır ama kırmızı olmaz.
Oğlum bebek mavisi kendi istedi kaladabilir değişebilir de.
Duvar kağıdı da bilmiyorum ne renk olmalı.
Mobilya yan krem gibi.
Kapaklar antrasit.
Karyola siyah antrasit.
Masa siyah antrasit.
Bir yandan oda iyice karanlık olsun istemiyorum bir yandan da oğlumun isteğini kırmak istemiyorum
Bilmiyorum ne olacak
Sizde de demi akşam yemekleri hep aynı Üffffff valla tavuk makarna pilav patates bizdeAkşam da sıkıntı hep aynı yemekleri pişiriyoruz da önce kahvaltıyı tam bi rayına koyayım
Muhteşemsin ellerine sağlok
Ayyy 1.sınıf heyecanıSelamlar
Mezuniyet kutlaması bitti
Yarın sadece karne alıp eve geleceğiz
İlk okul dönemine yavaş yavaş giriyoruz artık.
Annemler de cuma gelebilirler.cenazeye katılacaklar
Ablamın kp vefat etmiş pazar günü de biz gideceğiz sonra eşimin akrabasının düğünü var oraya gideceğiz.
Cumartesi de başka bir davet vardı sadece eşim katılacak.
Ben dün pişi yaptımBen de sabah fırından direk hamur aldım kızarttım
Ayyy aslan her yemeğe düşkün dimiİkizler Kh düşkünü olur ya.
En büyük zaafı Kh
Ben tavuk kesiklikle eve sokmuyorum yılda bir iki belki. Haftada 1 kuru fasulye kesin. 1 gün de beşamel soslu fırın makarna. 2 gün Mercimek köfte. Bunlar fix ama ben yanlarına illa bişey yapıyorum. Çorba kesin oluyor. Haftada 1 gün kıyma günü o gün ya beyti, ya patates oturtma, ya sulu köfte ya etli ekmek. Bir gün sebze günü.Sizde de demi akşam yemekleri hep aynı Üffffff valla tavuk makarna pilav patates bizde
Benim büyük de öyle. Bulsa sürer. Etli ekmeğe çikolata sürüp yemişliği var. Nutella ben de severim. Bir kavanoz yemişliğim varBen dün pişi yaptım
Küçük kız zeytinnle yedi
Büyük kız Nutella sürdü
Benim büyük kız resmen tavuk için yaşıyorBen tavuk kesiklikle eve sokmuyorum yılda bir iki belki. Haftada 1 kuru fasulye kesin. 1 gün de beşamel soslu fırın makarna. 2 gün Mercimek köfte. Bunlar fix ama ben yanlarına illa bişey yapıyorum. Çorba kesin oluyor. Haftada 1 gün kıyma günü o gün ya beyti, ya patates oturtma, ya sulu köfte ya etli ekmek. Bir gün sebze günü.
Haftada 1 gün hiç denemediğim yemek denemek istiyorum.
Ama gerçekten çok lezzetli yaBenim büyük de öyle. Bulsa sürer. Etli ekmeğe çikolata sürüp yemişliği var. Nutella ben de severim. Bir kavanoz yemişliğim vargerçi o zaman ilaç kullanıyordum ekstra iştshım açılmıştı. Ben almıyorum artık. Çok çok nadir alıyorum onu da Torku alıyorum. Nutella olunca ilk ben yiyorum
Üniversite okumaya falan giderse alışır belki evde zor.Benim büyük kız resmen tavuk için yaşıyor
Diyorum acaba tiksinse ne olur açlıktan bayılır gider
İşte beşamelli spagetti ben tencerede yaparım ama tavuklu
Ben deBenim büyük de öyle. Bulsa sürer. Etli ekmeğe çikolata sürüp yemişliği var. Nutella ben de severim. Bir kavanoz yemişliğim vargerçi o zaman ilaç kullanıyordum ekstra iştshım açılmıştı. Ben almıyorum artık. Çok çok nadir alıyorum onu da Torku alıyorum. Nutella olunca ilk ben yiyorum
Ben de tavukçuydumBenim büyük kız resmen tavuk için yaşıyor
Diyorum acaba tiksinse ne olur açlıktan bayılır gider
İşte beşamelli spagetti ben tencerede yaparım ama tavuklu
Eee belki benim kızda ilerde hamilelikte filan tiksinirBen de tavukçuydumbüyük oğluma hamile kalınca tiksindim şimdi çok çok nadir tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?