Ders gibi yaptığı şeyleri attıkBiz de 4 te gideceğiz karne almaya. Etkinlikler gelecek. Hiç birini atmaya da kıyamıyor bakalım klasörde saklarız biraz artık
Oooo hadi hayirli olsunGünaydınlar
Mutlu haftalar
Sabahtan annem ve oğlumla tahlil verdik. Dönüşte pazara uğradık. Kahvaltı yapıldı.
Cumartesi ev sahibi evi boşalttı. Dün mutfak dolabı ve tezgahı söküldü. Bugün elektrik ve su tesisatına bakılacak. Fayans vs malzemeler geldi bugün. Parkeyi yapacak usta gelip baktı. Camcılar gelecek önce. Bakalım ne kadar sürecek
TeşekkürlerOooo hadi hayirli olsun
Gönlüne göre güzel bir evin olsun.Teşekkürler
Evi dün ilk defa boş gördüm. İçime daha çok sindiönce boğuk gelmişti öncesinde. Boşken gayet ferah
TeşekkürlerGönlüne göre güzel bir evin olsun.
ay çok heyecanlı mikanım, kız gelmeden bitmiş olur mu ki? yoksa doğum sonrası mı taşınma işi kesin olarak?Günaydınlar
Mutlu haftalar
Sabahtan annem ve oğlumla tahlil verdik. Dönüşte pazara uğradık. Kahvaltı yapıldı.
Cumartesi ev sahibi evi boşalttı. Dün mutfak dolabı ve tezgahı söküldü. Bugün elektrik ve su tesisatına bakılacak. Fayans vs malzemeler geldi bugün. Parkeyi yapacak usta gelip baktı. Camcılar gelecek önce. Bakalım ne kadar sürecek
Ben de heyecanlıyım, seçimlerimiz nasıl duracak merak ediyorumay çok heyecanlı mikanım, kız gelmeden bitmiş olur mu ki? yoksa doğum sonrası mı taşınma işi kesin olarak?
Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin canım. 4 hafta kalmış zaman nasıl geçtiBahçemizden minik karelerbakalım o çiçekleri ne kadar yaşatabileceğim
Bunlar ne ki çoban çayı mıEki Görüntüle 3086928
Bunlar da bugünün güzellikleri ❣
AdaçayıBunlar ne ki çoban çayı mı
Aaaaa aynen benim aldıklarım da yaprak şeklinde hep. Arada böyle çıkar içinden ama kopmuş demekki parça parça. Kendim toplamadım hiç bende inanılmaz böcek korkusu var doğa diyince aklıma böcek geliyorAdaçayı
Bizim adaçayı böyle oluyor. Ege de sanırım yaprak şeklinde oluyor.
Sıcak suya batırınca sarı bir rengi çıkar. Çok güzel kokar.Ben severim dağdan otları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?