Selamlar
Bugün pek fazla işim yok ama iş bulurum kendime inanıyorum
Yarına çok fazla planımız var 2 yere gideceğiz pazar akşamı da arkadaşlar çağırdı duruma göre gidermiyiz bilmiyorum.

Akşama köfte patates yaparım
Eylül banyo yapar artık kendisi köpükleniyor ben sadece iyi durulanmişmi diye kontrol ediyorum
Kremleme ve giyinme kısmı hala bende zamanla onu da kendisine devrederim umarım

Selamlar
Yoğun bir hafta sonu oldu
Bu hafta planımız yok.
Haftaya Eylül anneme gidecek bende onunla gitsem mi diye düşünüyorum.
Hafta sonu karar vermiş olurum

Günaydınlar
Mutlu haftalar

Sabahtan annem ve oğlumla tahlil verdik. Dönüşte pazara uğradık. Kahvaltı yapıldı.

Cumartesi ev sahibi evi boşalttı. Dün mutfak dolabı ve tezgahı söküldü. Bugün elektrik ve su tesisatına bakılacak. Fayans vs malzemeler geldi bugün. Parkeyi yapacak usta gelip baktı. Camcılar gelecek önce. Bakalım ne kadar sürecek

Oooo hadi hayirli olsun

ay çok heyecanlı mikanım, kız gelmeden bitmiş olur mu ki? yoksa doğum sonrası mı taşınma işi kesin olarak?

ay çok heyecanlı mikanım, kız gelmeden bitmiş olur mu ki? yoksa doğum sonrası mı taşınma işi kesin olarak?
Ben de heyecanlıyım, seçimlerimiz nasıl duracak merak ediyorum
Keşke bitse ama iş çok yetişeceğini sanmıyorum. Camlar kapılar yerler boyasıydı avize perde vs iş çok çok fazla eylüle yetişse sevineceğim açıkçası. Annem buradayken taşınma olursa on numara olur. Hayırlısı bakalım geç olsun güç olmasın

Bahçemizden minik kareler bakalım o çiçekleri ne kadar yaşatabileceğim

Eklentiler

• 8E912E67-2A1E-4861-987A-5F36FB68D396.webp
    129,1 KB · Görüntüleme: 77
  • CD8B29DD-E66F-46C5-988D-FBFD9D4ABB0A.webp
    173,4 KB · Görüntüleme: 78
Bunlar ne ki çoban çayı mı
Adaçayı
Bizim adaçayı böyle oluyor. Ege de sanırım yaprak şeklinde oluyor.
Sıcak suya batırınca sarı bir rengi çıkar. Çok güzel kokar. Ben severim dağdan otları.

Adaçayı
Bizim adaçayı böyle oluyor. Ege de sanırım yaprak şeklinde oluyor.
Sıcak suya batırınca sarı bir rengi çıkar. Çok güzel kokar. Ben severim dağdan otları.
Aaaaa aynen benim aldıklarım da yaprak şeklinde hep. Arada böyle çıkar içinden ama kopmuş demekki parça parça. Kendim toplamadım hiç bende inanılmaz böcek korkusu var doğa diyince aklıma böcek geliyor tütsü yapıyorum ben evde içmek yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…