Yok canım gitmeye niyet etmişti sonra savaştan dolayı iptal oldu işten de çıkmıştı evde takılıyor şimdiHoş geldiniki gözümün çiçeği özledim nerelerdesin?
En son eşin yurt dışında idi.
Onun dışında bir şey hatırlamıyorum
Ara yok bende arada bir şey mi oldu olsuysa kesin kaçırdımHayda o kadar geriye gitmeseydin iyiydi
Sudem haksızlık ediyorsun ama deme öyle şeylerNiye kız hangi konuda hafıza parıltısı gördun bende
Gereksiz konularda evet belki olabilir de lazım bir şey ise çok zor
Yuz yogasi ne oldu sahiAra yok bende arada bir şey mi oldu olsuysa kesin kaçırdım
İyi olmak için bütün şartları zorluyor olabilir,mutlu olmak için habire meyve yiyor da olabilirimYok canım gitmeye niyet etmişti sonra savaştan dolayı iptal oldu işten de çıkmıştı evde takılıyor şimdisen nasılsın
Ahanda bak kanıt bile gösteremedinSudem haksızlık ediyorsun ama deme öyle şeyler
Alışınca sürekli istiyormus devamlı olup olmayacağına karar veremedimYuz yogasi ne oldu sahi
Gidenlere sormak lazım
Seni valla özledim ya .Yok canım gitmeye niyet etmişti sonra savaştan dolayı iptal oldu işten de çıkmıştı evde takılıyor şimdisen nasılsın
Meyve yiyorsan sorun yokİyi olmak için bütün şartları zorluyor olabilir,mutlu olmak için habire meyve yiyor da olabilirim
Eylül de gelir hepsi.Gidenlere sormak lazım
Meyveyi ne kadar abarttiysam bütün organlarım halay çekiyor şu anda.Meyve yiyorsan sorun yokya bi ara hızlı trenle buraya gelsene hazır tatil takılırız
Mizaçla uğraşmaya devam ediyorum kafayı ona taktım baya. Eşim işe başlarsa başka planlarım var bakalım. Çocuklar yaz okuluna gitmek istemedi evdeler devamlı parkla ev arası mekik dokuyoruz. Balkona havuz kurdum onu temizle doldur çocukları kat çıkar giydir yedir içir akşam oluyor.Seni valla özledim ya .
Kaç zamandır etiket filan aticam aklımdasın.
Fırsat olmadı.
Benim aklım 7/24 dolu olduğu için sana sıra gelmemis etiket atmaya.
Neler yapıyorsun?
Eğitimler ne oldu?
Ha haMeyve yiyorsan sorun yokya bi ara hızlı trenle buraya gelsene hazır tatil takılırız
Mizaç ile ilgili fırsat buldukça deneyimlerini dinlemek isterim.Mizaçla uğraşmaya devam ediyorum kafayı ona taktım baya. Eşim işe başlarsa başka planlarım var bakalım. Çocuklar yaz okuluna gitmek istemedi evdeler devamlı parkla ev arası mekik dokuyoruz. Balkona havuz kurdum onu temizle doldur çocukları kat çıkar giydir yedir içir akşam oluyor.
Biz horozlarla kalkarız genelde sorun yokHa ha
Konya diyince de bak Konya anılarım depreşti
Hamileydim bir arkadaşlara gittik.
Ben tabi oburisko sabah erkenden kahvaltı yapıyorum.
Neyse arkadaşlar karı koca uyuyor bekle bekle kalkan yok.
Gittik açık büfede bir yerde kahvaltı yaptık.
Uyanınca bizi aradılar nerdesiniz
Neyse sonra açık büfede abartmışim onlar rahatsız etti.
Konu dönüp dolaşıp benim yemek sevdama geliyor ya
Aynı mizaç olabilirler tabi. Rol model belli konularda alıyor olabilir ama bir çok huyu benziyorsa mizaç ile alakalıdır. Görmeden şöyle böyle diyemem.Mizaç ile ilgili fırsat buldukça deneyimlerini dinlemek isterim.
Oğlum mesela fotokopi gibi oldu.
Mizaç mi bu şimdi yoksa rol model mi alıyor?
Birken iki oldular.
İşim zorlaştı epey.
Yeme motivasyonum yüksek diyorsun heBiz horozlarla kalkarız genelde sorun yokben kilo işini çok pis saldım artık gittiği yere kadar gidecek gelince görürsün
Gördüğüne pişman olabilirsinAynı mizaç olabilirler tabi. Rol model belli konularda alıyor olabilir ama bir çok huyu benziyorsa mizaç ile alakalıdır. Görmeden şöyle böyle diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?