Ödemi atar diyorsunBurdayım burdayım işte burdayım
Yap gitsin dereotu var diyete girer
Ankaya sor istersenYersemyerim tabi Eylül u uyuttugunu unutmuş olabilirim belki bir de bakımi
2 gündür iyiydim nazar oldu yineYapabilirsin dicem de sudem çok güldürdü beni pek ciddiye alınmam sanırım
Sen bilirsin. Anka
Allah hepimizi güldürsünYapabilirsin dicem de sudem çok güldürdü beni pek ciddiye alınmam sanırım
Sen bilirsin. Anka
Öğlen yaparımHangi öğüne?
Neyin yanına
Bunlar önemli detaylar.
Kimin nazarı değdi kız?2 gündür iyiydim nazar oldu yine
Aynen aynen walk walk walk yaparız giderizÖdemi atar diyorsun
Kahvaltıya ekmekhakkından gider zaten
Ben onu eritirim de hem
Yumurta her kahvaltıda fix benim ya.Öğlen yaparım
Kahvaltım peynir domates salatalık bazen omletvarsa yesillik o kadar
Neyi ben olayı tam anlayamadım en son erik dalı gevrektir mi diyordukAnkaya sor istersen
Ay işte tembelliği atıyoruz nazara sudemKimin nazarı değdi kız?
Kimin öyküsü bu benim öyküm şarkısından mi esinlendinKimin kankisi buuu o benim kankimmm
He sonra eylülü uyuttumNeyi ben olayı tam anlayamadım en son erik dalı gevrektir mi diyorduk
Bende anlamadım da sormaya cesaret edemedimNeyi ben olayı tam anlayamadım en son erik dalı gevrektir mi diyorduBwnde
Kenafir gözlü kem gözlü biri lazım değil mi nazar içinAy işte tembelliği atıyoruz nazara sudem
En azından kirli değil öyle düşünBenim bulaşık makinem boş kap çanak tezgahta çünkü
-Kimin kocasıııı buuu o benim kocammmmKimin öyküsü bu benim öyküm şarkısından mi esinlendin
Kimin oglusu,kocası bla bla
Nasıl beynimize işlemiş o şey-Kimin kocasıııı buuu o benim kocammmm
Tabii ki kirli temiz şeyim tezgahta işi ne dolaba koyarım sudemEn azından kirli değil öyle düşünsabaha kullanırsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?