Bir konuda kafam karışık fikir verin kızlar

Şimdi kızım 2 yaşında biz eylülde tatile gidicez.
Bilenler bilir çocukla tatil pek verimli geçmiyor uykusu yemeği yok öğlen güneşe çıkmasın derken gün bitiyor ve otelden dışarı çıkamıyoruz.
ve ben çok yoruluyorum.
en azından 3 günlüğüne tatile gitsek kızıma annem bakıcak. geri kalan 4 gün kızımla evde geçiricem.

bazende haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum.
sonuçta çalışıyorum az görüyor beni.
Ben bu konuda çok sertim galiba. Oğlum 12 yaşında. Bugüne dek heryere yanımda götürdüm. İş gezilerime bile hep geldi benimle. Götürmesem nasıl bir tecrübe yaşatdım bilmiyorum ancak götürdüğüm için hiç pişman değilim. Bir kaç sene sonra istesem de gelmek istemeyecek belki benimle.
Naçizane tavsiyem götür kızını. Çocuğun yeri mümkün olduğunca anne babasının yanıdır bana göre.

Merhaba kızlar
Bugün oruç değilim. Evdeyim. Öğleden sonra dışarı çıkacağım
Ayakkabılarımı eleyeceğim. Şimdilik aklımda 3 çift var. Onlar gidecek
Haftaya hafta sonu bayram var zaten. Birşey yapamam. Ancak hiç sevmiyorum bayramları.
Ben de pek haz etmiyorum bayramlardan:)) Bu bayram hamilelikten kaynaklı memlekete gidemeyip evde oturacağız. 9 yıllık evliliğimde bu bir ilk:KK49:
Kayınvalidemin evinde çekyatta yatmaktan, bütün gün bulaşık yıkamaktan, normalde hiç muhabbetim olmayan insanlara gitmek zorunda olmaktan hoşlanmıyorum :63:

Bilenler bilir çocukla tatil pek verimli geçmiyor uykusu yemeği yok öğlen güneşe çıkmasın derken gün bitiyor ve otelden dışarı çıkamıyoruz.
ve ben çok yoruluyorum.
en azından 3 günlüğüne tatile gitsek kızıma annem bakıcak. geri kalan 4 gün kızımla evde geçiricem.

Ben aynı durumdan kaynaklı 5 senedir çocukla tatile gidip yorulmuş ve perişan vaziyette geri dönüyorum. Bu nedenle seneye çocuklarla 3 gün gidip, sonrasında 3 gün de eşimle çocuksuz tatil planlayacağım.
Yedir, giydir, kremle, çocuk havuzunda takıl vs. tamamen çocuğa adapte geçiyor tatil ve bence yorulmak için para ödemiş oluyoruz.

Kizlarrr nasilsinizzzzz ben biraz dinleniyorum bebegimin suyu azalmis doktor dinlenmem gerektigini soyledi...
Persembe evde temizlik vardi yardimci geldi evim dip kose tertemiz oldu valla misss gibi....
Bugun kizimin oyuncaklarindan eledim...(gerci kizima kalsa hic birseyini armiyor da gizli gizli yapiyirum )
Kizimin 2 cift ayakkabasini
Esimin 2 cift ayakkkabisini
Askilik vardi onlari eledim yer acildi...
Simdilik bu kadar bendennnn

Selam kızlar
Bugün ilk defa letgoya 4 parça kıyafet yükledim. Ben genelde kaliteli şeyler almaya özen gösteriyorum ve dikkatli kullanıyorum. Kıyafetlerim pek eskimiyor. Ama ben bıkıyorum. Genelde veriyordum ancak bu sefer vermeye de kıyamadığım parçaları yükledim. Bakalım birşey çıkacak mı? Çıkmazsa da veririm artık

Günaydın kızlar
Dün 3-4 parça az giydiğim kıyafetimi kız kardeşime verdim ama halen dursun bazen giyiyorum dediklerin var, zamanla onları da elerim inşallah. Baktım ki canım artık kıyafet alışverişi pek yapmak istemiyor. Çok çok lazım olan şeyleri alıyorum.Dolap iyice azalsın.

Selam kızlar
Bugün ilk defa letgoya 4 parça kıyafet yükledim. Ben genelde kaliteli şeyler almaya özen gösteriyorum ve dikkatli kullanıyorum. Kıyafetlerim pek eskimiyor. Ama ben bıkıyorum. Genelde veriyordum ancak bu sefer vermeye de kıyamadığım parçaları yükledim. Bakalım birşey çıkacak mı? Çıkmazsa da veririm artık
Selam:KK54: Letgoda kıyafet pek gitmiyor, ben de koymuştum ama hiç soran olmadı. Kıyafet için dolap vs. uygulamalar var, ben denemedim ama bir bak istersen ;)

Selam:KK54: Letgoda kıyafet pek gitmiyor, ben de koymuştum ama hiç soran olmadı. Kıyafet için dolap vs. uygulamalar var, ben denemedim ama bir bak istersen :KK66:
Aaaa öyle mi? Hiç bilmiyordum. Dolap nasıl birşey ki acaba
Bir tane etek koymuştum. Sabah bir erkek mesaj atmış. Üzerinde görsek olmaz mo diye. Acayip sinir oldum. Etekten bile asılıyorlar insana

Bir tane etek koymuştum. Sabah bir erkek mesaj atmış. Üzerinde görsek olmaz mo diye. Acayip sinir oldum. Etekten bile asılıyorlar insana
Aa sapığa bak ya, terbiyesiz. Dolapta sadece ikinci el kıyafet, çanta vs satılıyor.

Aa sapığa bak ya, terbiyesiz. Dolapta sadece ikinci el kıyafet, çanta vs satılıyor.
Hem de nasıl terbiyesiz... hemen sildim oradaki hesabımı
Dolabı indirdim. Fotoları yüklerim. Çok teşekkür ederim. Aslında hep veriyorum kıtaferleirmi ama bunlar öyle başkasına verilecek şeyler değil. Blazwr ceket,kısa etek askılı elbise filan. Dursun bakalım biraz.

ve ben çok yoruluyorum.

Bence çocuksuz gitme. Deniz kum güneş ona da iyi gelir. Hem bütün yıl çalışıyoruz kısıtlı zamanlarda görebiliyoruz çocuklarımızı. Birlikte vakit geçirme şansı bulmışken sonuna kadar değerlendir derim ;)

Bence çocuksuz gitme. Deniz kum güneş ona da iyi gelir. Hem bütün yıl çalışıyoruz kısıtlı zamanlarda görebiliyoruz çocuklarımızı. Birlikte vakit geçirme şansı bulmışken sonuna kadar değerlendir derim :KK66:

bu yıl çocukla kısa tatil yapıcam.
kesin yorucu gecer 3 yada 4 gecelik gidicem.
kalan günlerimi evde geçiririm.

Selam kızlar
gardırap ve dolap programları var

engelleseydin keşke.
bende letgoya ilk kıyafet koyduğumda o tarz seyler yazılmıştı.

günaydın kızlar
bir haftasonu daha temizlik, yemek, alışveriş derken kayıp gitti avuçlarımızdan..
eşimin memleketinden aldığımız 1 magnet, kıbrıs tatilinden aldığımız 1 masa üstü saat kırıldığından çöpe gitti. kızım sağolsun herşeyle oynamak istiyor
1 tane ev tişörtü attım o da iyice delinmişti alttan üstten

alışveriş olarak kızıma elbise, ayakkabı, 2 çıtçıtlı badi ve yağmurluk aldık
eşime gömlek aldık
bana hiçbir şey yok. mağaza mağaza gezdim ama bir şey beğenemedim :KK12:

Şimdi iş yerinde rahatsız olduğum birisi var
Israrla muhabbet etmek isteyen ve tuhaf tuhaf konuşan biri
Ben yanlış anlıyorumdur diye düşündüm bazen
bazende ters ters konuştum ki bidaha konuşmasın benle diye
bugün çayını almış geldi odama
açık açık dedimki burda muhabbet ettiğim kişiler bellidir saydım.
bunlar dışında merhabadan öteye geçmem.
benledemi mesafe koyuyosun dedi
aynen dedim. gitti
1 saat sonra yine geldi
Böyle rahatsız edicem malesef dedi.
Edemezsin dedim
Bak ediyorum dedi
yüzüne bile bakmadım gitti

Acayip sinir oldum.
Eşim duysa çıldırır

Yine gelir birşey derse patronla konuşup işten çıkıcam

Kizlarrr nasilsinizzzzz ben biraz dinleniyorum bebegimin suyu azalmis doktor dinlenmem gerektigini soyledi...
Persembe evde temizlik vardi yardimci geldi evim dip kose tertemiz oldu valla misss gibi....
Bugun kizimin oyuncaklarindan eledim...(gerci kizima kalsa hic birseyini armiyor da gizli gizli yapiyirum )
Kizimin 2 cift ayakkabasini
Esimin 2 cift ayakkkabisini
Askilik vardi onlari eledim yer acildi...
Simdilik bu kadar bendennnn
Bol bol dinlenmeye çalış lütfen ve şu çok içilmesi gerekiyor...havuç suyunu mutlaka duymuşsundur bebegin suyunu artırıyormuş temizliği düzeni herşeyi bırak ciddi bir konu bu cunku

Back
X