• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mikan Mikan hayırlı uğurlu olsun, yeni ev yeni düzen huzur getirsin🙏🏻 Taşınmak gerçekten zor, ben de 2 sene önce taşınmıştım eve tamamen yerleşip her ayrıntıyı bitirmem 1 ay sürmüştü🙈
@CKbeautyandsheer umarım sorunlar çözülür, huzursuzluklar geçer, senin ve kızın için en iyisi neyse o olsun🙏🏻 Hiç bi karanlık baki değil, her şey öyle ya da böyle düzelecektir

Bugün;
-Bu hf için günlük kombin hazırladım ve not kağıdına yazıp dolabıma koydum,
-Haftalık yemek listesi hazırladım ve alışveriş listesi yaptım
-Yatak odamın tozunu aldım
-Tüm çocukları yıkamam lazım
-Kendim de banyo yapıp cilt bakımı yapıcam
-Manikür ve pedikür yapıp tırnaklarıma french yapıcam
-Epilasyon yapıcam kollarıma
-Saçlarıma maşa yaparım, fön sıcakta bozuluyo hemen saçlarım dalgalı
-Akşam yemeği yapıcam
-Kredi kartımın kesim tarihi çok yakın, kartım kesilsin eylül ayı alışverişi yapıcam
Tonik, ve makyaj üstüne uygulanan sprey güneş kremi almam lazım, öğlen okuldan çıkarken yüzüme sıkıp çıkıyorum
Ayrıca saçlarım dökülmeye başladı çok fena, doğum sonrası dökülmesi, saç için takviye almam lazım araştırıyorum, aylık vitamin takviyeleri priorin, panplus falan çok pahalı, ne yapsam kararsızım
Teşekkür ederim 🥰
Sana da hayırlı, sağlıklı, başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum 🙏

Selamlar
Dün eylülün dolabi gitti ihtiyacı olan birisine
Çok yorulduk.
Evde heryer dağınık durumda
Çünkü bazı işler açtım başıma
Yatak odasındaki sifonyerleri eylülün odasına götürdüm sonuçta büyük dolap gidince acaba küçük depolama alanı yetecekmi test ettim
Sonuçta her zaman eşya alacak durumda değiliz.

Gerekli eşyalar sığdı baya beklediğimden de iyi oldu.

Kendime başka sifonyer alacaktım ama stokları yoktu kendi dolaplarimin kıymetini anladım fiyatlar ne olmuş öyle.

Neyse fotoğrafları atayım sonrasını anlatayım 😊

20220905_122325.webp

20220905_121917.webp

20220905_122719.webp

Büyük sifonyer e
Kıyafet canta taki toka nevresim şapka hepsi sığdı büyük bir dolap almayacağım şuan 6 yaşında ve odanın nem oranı fazla olduğundan yüksek dolap uygun değil. ileride 15 yaşında yenileme ihtiyacı duyarsa kendi seçip alsın ki o zamana kadar başka evde olma ihtimalimiz var bu evi eşyalı şekilde bırakacağız neyse 😊 buraya yine sifonyer alınacak

Birde okul dönemi başladı forma giyecek ev kıyafeti ve birkaç çeşit dışarıda giyeceği kıyafet olsa yeter
Kreşe giderken ihtiyaçlarımız daha farklıydı. Şuan daha farklı.

İnce uzun şifonyer e
2 cekmece oyuncak geri kalanlarda oyun hamuru kırtasiye ürünleri mevcut yani bunun yerine açık raf sistemi alıp kutular içinde oyuncaklar kırtasiye ürünleri depolayabilirim. Kalan yerlere kitaplar sevdiği eşyaları koyarız.
Acik raf sistemini sevmesemde odaya daha uygun olacak.
Bu şekilde 2 parça ürün sipariş verip dolaplarima kavuşmayı planlıyorum 😁

Çadırını şimdilik koydum bu da kış dönemi küf oluşumunu tetikliyor yerler soğuk petek sıcak olunca malesef eleme listesinde.

Alt kattaki de üst kattaki de bu odaları kisin kullanmiyorlar o yüzden sadece bu odada sıkıntı oluyor kışın birde lavabo kısmı problemli yerler.

Ayrıca nem alıcı makine araştırıyorum 2. El bulursam alacağım.

Ne zaman bitecek bu işler 😅

Öğretmenlerim, yeni eğitim öğretim yılınız mutluluk dolu, keşke'siz olsun.🤗

Ben üniversiteye kaydoldum. Bugün iki dersten muaf olma hakkımı kullanmak için dilekçe vermeyi düşünüyorum.( İngilizce ve İnkılap Tarihi) İnşaallah kabul ederler.(Kurul karar veriyormuş uygun olup olmadığını.)

Geçmiş haftalarda ufaklıkları anneanneye bıraktım ve kızımla Ankara Balıkesir gezisi yaptık.
Oğlanlar tatil istiyordu ve her isteklerine evet diyen anneanneden daha güzel bir tqtil olmazdı onlar için. Nitekim ayrı kaldığımız süre boyunca beni arayan soran olmadı.😅😁
Bu iyi birşey mi kötü birşey mi kararsızım.😅

Kızım 8.sınıf. sınavcı. Dersler yoğunlaşmadan nefes alma olsun ve de büyükşehirleri görsün, ufku açılsın, anne - kız tatili olsun istedim.
Ankara da arkadaşta kaldık. Güzeldi.
Balıkesir de akrabada. İdare ederdi. Sonuç itibariyle nefes aldık, dinlendik.

Eve geldim dün. Oğlanları getirmedim. Haftaya bizim koşturmamız başlayacak diye bu hafta evi toparlayayım diye düşünüyorum. İnşaallah kolaylıkla hallolur.

Mia- Mia- Evilish Evilish bugün minimini birler başladı. Nasıldı ilk gününüz?🤗
Oğlum 71 aylık ama göndermedik bu yıl. Seneye nasipse.

önceki halini bilmiyorum ama oda gayet ferah , sade, iç açıcı duruyor. şifonyerler odayla bütünlük sağlamış.
Eylül 1.sınıf mı olacak? eğer öyleyse çalışma masası olarak ikeanın masasını mı kullanacak.
Teşekkürler
Evet 1. Sınıfa gidecek.
Calisma masasi konusunda kararsızım aslında
Çünkü bu masada özgürce boyama yapıyor rahatça oturup kalkıyor masanın boya izlerinden belli oluyor hakkını verdik 😊

Calisma masasi alırsak bu kadar kullanır mı bilmiyorum.
Ödevlerini burada veya mutfakta yapıyordu kreşe giderken.

Ben üniversiteye kaydoldum. Bugün iki dersten muaf olma hakkımı kullanmak için dilekçe vermeyi düşünüyorum.( İngilizce ve İnkılap Tarihi) İnşaallah kabul ederler.(Kurul karar veriyormuş uygun olup olmadığını.)

Geçmiş haftalarda ufaklıkları anneanneye bıraktım ve kızımla Ankara Balıkesir gezisi yaptık.
Oğlanlar tatil istiyordu ve her isteklerine evet diyen anneanneden daha güzel bir tqtil olmazdı onlar için. Nitekim ayrı kaldığımız süre boyunca beni arayan soran olmadı.😅😁

Kızım 8.sınıf. sınavcı. Dersler yoğunlaşmadan nefes alma olsun ve de büyükşehirleri görsün, ufku açılsın, anne - kız tatili olsun istedim.

Eve geldim dün. Oğlanları getirmedim. Haftaya bizim koşturmamız başlayacak diye bu hafta evi toparlayayım diye düşünüyorum. İnşaallah kolaylıkla hallolur.

Günlerin dolu dolu geçiyor canim maşallah sana

Bugün ilk gün benim içindi.
Ogretmenle tanıştık toplantı yaptık
Hadi ben okula gidiyorum diye çıktım evden
Kizim da diyorki anne okul kiyafetini giydin mi
Çocukta bir terslik var bu işte diye düşündü 😁
Yarın eylülle birlikte gideceğiz 😅

Ayy anne kız tatili ne güzel çok özendim 🥰

Günlerin dolu dolu geçiyor canim maşallah sana

Bugün ilk gün benim içindi.
Ogretmenle tanıştık toplantı yaptık
Hadi ben okula gidiyorum diye çıktım evden
Kizim da diyorki anne okul kiyafetini giydin mi
Çocukta bir terslik var bu işte diye düşündü 😁
Yarın eylülle birlikte gideceğiz 😅
Hayırlı uğurlu olsun, mutlu, öğrenmeyi seven , başarılı bir öğrenci olsun inşallah 🙏🥰

Ayy anne kız tatili ne güzel çok özendim 🥰
İkimizin de ihtiyacı vardı bence.
Çünkü çocuklar arka arkaya olunca en büyük ihmal edilebiliyor malesef. O, birden gözümüzde büyüyüp "abla" konumunda oluyor ve sorumluluğu artıyor ama bazen onun da 'çocuk' olduğunu hatırlamamız gerekiyor.
Benim için 1.çocuklar eğitim zaiyatı. Kendimden de biliyorum.😅🤪

Kendime çok benzetiyorum onu bazen ve içimde kalanların aslında çok da önemli şeyler olmadığını görüyorum bu yaşımdan bakınca. O yüzden serbest alan oluşturmaya çalıştım ona tatilde.

Bu tatilde hanımefendi hep söylendiği ama bir türlü gerçekleştiremediği "bursluluğunu doya doya harcamak" kısmını gerçekleştirdi. Kulaklarını deldirmek istedi. İzin verdim. Deldirdi.
Benim kız güzel değil, direkt kokoş, pul payet tüy olduğu için ayrı bir tarzı var.🙈 Ben de 'kendimi' hatırladım onunla birlikte. Çok istemiştim kulağıma 3 delik deldirmeyi ama annem 'hakkını helal etmezmiş.'
Ben ediyorum kızıma. Güle güle kullansın. Nasıl mutlu olacaksa, kendini nasıl iyi ifade edecekse, nasıl iyi hissedecekse belli sınırlar içinde izin veriyorum. Mutlu görünüyor şimdilik. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşaallah geçmişe dönüp bakınca iyi ki'leri bol olur.🥲

İkimizin de ihtiyacı vardı bence.
Çünkü çocuklar arka arkaya olunca en büyük ihmal edilebiliyor malesef. O, birden gözümüzde büyüyüp "abla" konumunda oluyor ve sorumluluğu artıyor ama bazen onun da 'çocuk' olduğunu hatırlamamız gerekiyor.
Benim için 1.çocuklar eğitim zaiyatı. Kendimden de biliyorum.😅🤪

Kendime çok benzetiyorum onu bazen ve içimde kalanların aslında çok da önemli şeyler olmadığını görüyorum bu yaşımdan bakınca. O yüzden serbest alan oluşturmaya çalıştım ona tatilde.

Bu tatilde hanımefendi hep söylendiği ama bir türlü gerçekleştiremediği "bursluluğunu doya doya harcamak" kısmını gerçekleştirdi. Kulaklarını deldirmek istedi. İzin verdim. Deldirdi.
Benim kız güzel değil, direkt kokoş, pul payet tüy olduğu için ayrı bir tarzı var.🙈 Ben de 'kendimi' hatırladım onunla birlikte. Çok istemiştim kulağıma 3 delik deldirmeyi ama annem 'hakkını helal etmezmiş.'
Ben ediyorum kızıma. Güle güle kullansın. Nasıl mutlu olacaksa, kendini nasıl iyi ifade edecekse, nasıl iyi hissedecekse belli sınırlar içinde izin veriyorum. Mutlu görünüyor şimdilik. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşaallah geçmişe dönüp bakınca iyi ki'leri bol olur.🥲
İlk çocuğa gerçekten biraz haksızlık ediyoruz maalesef. Çok güzel düşünmüşsün bence kızın çok mutlu olmuştur eminim 🥰

İlk çocuğa gerçekten biraz haksızlık ediyoruz maalesef. Çok güzel düşünmüşsün bence kızın çok mutlu olmuştur eminim 🥰
Evet aynı dediğin gibi 💓
Anne seni çok seviyorum diyip durdu. Çocuklarla çekişmek yerine aynı pencereden bakmayı başarabilsek eğitimleri de kolay olacak gibi. Hacı sabır...😁

Annemlere gelince ortanca yine tuttudu, mızmızlandı...Sanki beynimde bir kovan arı uçuşmaya başladı.🤦‍♀️ Yaz için çalışma programı yapmıştık ve beyefendi yazı yazmayı sevmiyor. Matematik çözerken yazmıyor, aklından yapmaya çalışıyor. Haliyle elde'leri unutuyor. Bildiği halde yanlış yapmasını istemiyorum. İşlemi yaz diyince de mıııııızzzz mııızzzzz....... Çok yorucu gerçekten. Birde beynim böyle seslere dolu. Elimde değil yani gerçekten dolmuş. O yüzden arkadaşların çocuklarıyla eve gelmesindense dışarıda buluşmayı teklif ediyorum. Eve de sığamıyorlar. Bazen yapma diyorsun bazen diyemiyorsun, canın sıkılıyor. En iyisi dışarısı, deniz kenarı parkları.
Bu oğlancığın vızırtısı bana "hoşgeldin anne" oldu. 🤦‍♀️ Annem " Seni görünce yapıyorlar böyle. Bizde hiç böyle davranmamışlardı." diyor. Yalan değil, içimden patakladım çocuğu, dışımdan sessiz kaldım. Tepki göstermemek için tuttum kendimi. Bu konu beni uzun süreli zorluyor.
Bu yıl başında sorumluluğunu net bir şekilde belirleyip bu davranışını söndürmek istiyorum. Yoksa
Ağrıdı dişim nanay 😆

Koşturmalı ilk günümüz sona erdi🙏🏻 Sabah kalkış, kahvaltı (eşim hazırladı), benim kahvaltım muzlu smootie oldu çünkü masaya oturup kahvaltı yapacağıma makyaj yapmayı tercih ettim😂 çocukların hazırlanması, giyinmesi, evden çıkış
Eşim miniğimizi anneme bırakıp büyük kızımla 1. Sınıfa başlayan ortancayı okula götürdü, biraz yanında kalıp ablasıyla onu okulda bırakıp işe gitti, ben de kendi okuluma, çok şükür okul sorunsuz geçmiş, kuzum öğretmenini sevmiş, büyük kızım beni ara ara arayıp durum bildirimleri yaptı okuldan, ben de içim rahat oturdum okulda, öğlen kızları okuldan babam aldı, ben de okuldan çıkınca markete uğrayıp sebze meyve aldım, sonra anneme uğrayıp çocukları aldım, eve geçince yemek yeme, bulaşık makinesini boşaltma, akşam yemeği hazırlama faslından sonra kahveye arkadaşım geldi, sohbet muhabbet
Şimdi duş yaptım, bebeğimi uyuttum, kendime filtre kahve yapıp mumlarımı yakıp 1-2 bölüm echoes izlicem🫠 bayılıyorum gizemli, gerilimli dizilere😂
Yeni eğitim öğretim yılımız tüm öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olsun, hepimize kolaylıklar diliyorum🙏🏻

Evet aynı dediğin gibi 💓
Anne seni çok seviyorum diyip durdu. Çocuklarla çekişmek yerine aynı pencereden bakmayı başarabilsek eğitimleri de kolay olacak gibi. Hacı sabır...😁

Annemlere gelince ortanca yine tuttudu, mızmızlandı...Sanki beynimde bir kovan arı uçuşmaya başladı.🤦‍♀️ Yaz için çalışma programı yapmıştık ve beyefendi yazı yazmayı sevmiyor. Matematik çözerken yazmıyor, aklından yapmaya çalışıyor. Haliyle elde'leri unutuyor. Bildiği halde yanlış yapmasını istemiyorum. İşlemi yaz diyince de mıııııızzzz mııızzzzz....... Çok yorucu gerçekten. Birde beynim böyle seslere dolu. Elimde değil yani gerçekten dolmuş. O yüzden arkadaşların çocuklarıyla eve gelmesindense dışarıda buluşmayı teklif ediyorum. Eve de sığamıyorlar. Bazen yapma diyorsun bazen diyemiyorsun, canın sıkılıyor. En iyisi dışarısı, deniz kenarı parkları.
Bu oğlancığın vızırtısı bana "hoşgeldin anne" oldu. 🤦‍♀️ Annem " Seni görünce yapıyorlar böyle. Bizde hiç böyle davranmamışlardı." diyor. Yalan değil, içimden patakladım çocuğu, dışımdan sessiz kaldım. Tepki göstermemek için tuttum kendimi. Bu konu beni uzun süreli zorluyor.
Bu yıl başında sorumluluğunu net bir şekilde belirleyip bu davranışını söndürmek istiyorum. Yoksa
Ağrıdı dişim nanay 😆
Pozitif disiplin oluşturmak çok ciddi bir emek istiyor. Ben de tembelliğimden kaybediyorum hep 🫣

Mikan Mikan hayırlı uğurlu olsun, yeni ev yeni düzen huzur getirsin🙏🏻 Taşınmak gerçekten zor, ben de 2 sene önce taşınmıştım eve tamamen yerleşip her ayrıntıyı bitirmem 1 ay sürmüştü🙈
@CKbeautyandsheer umarım sorunlar çözülür, huzursuzluklar geçer, senin ve kızın için en iyisi neyse o olsun🙏🏻 Hiç bi karanlık baki değil, her şey öyle ya da böyle düzelecektir

Bugün;
-Bu hf için günlük kombin hazırladım ve not kağıdına yazıp dolabıma koydum,
-Haftalık yemek listesi hazırladım ve alışveriş listesi yaptım
-Yatak odamın tozunu aldım
-Tüm çocukları yıkamam lazım
-Kendim de banyo yapıp cilt bakımı yapıcam
-Manikür ve pedikür yapıp tırnaklarıma french yapıcam
-Epilasyon yapıcam kollarıma
-Saçlarıma maşa yaparım, fön sıcakta bozuluyo hemen saçlarım dalgalı
-Akşam yemeği yapıcam
-Kredi kartımın kesim tarihi çok yakın, kartım kesilsin eylül ayı alışverişi yapıcam
Tonik, ve makyaj üstüne uygulanan sprey güneş kremi almam lazım, öğlen okuldan çıkarken yüzüme sıkıp çıkıyorum
Ayrıca saçlarım dökülmeye başladı çok fena, doğum sonrası dökülmesi, saç için takviye almam lazım araştırıyorum, aylık vitamin takviyeleri priorin, panplus falan çok pahalı, ne yapsam kararsızım
Süpersin
Eksikler tamamlanıyor
İsler yapılıyor
Listeler hazırlanmış daha ne olsun 😍

Saçlar için sulfatsiz sampuan kullanıyorum dökülme büyük oranda azaldı bazen başka ürün kullanıyorum hemen dökülme çoğalıyor
Vitaminle desteklemek istiyorum ama kan değerlerine baktimam lazım
Dermatolojiden randevu alacağım

Selam kızlar
1 Eylül itibariyle sabah akşam bacaklarıma kuru fırçalama ve selülit kremi uygulamaya başladım.
2 Eylül itibariyle her gün en az 3 litre su içmeye başladım.
Saç için tonik sipariş verdim henüz gelmedi. Her gün taramadan önce süreceğim. Saç maskesi aldım 1 kez kullandım. Bir süredir de biotin takviyesi içiyorum.
5 Eylül itibariyle okullar açılıyor. 1.sınıflar için uyum haftası. Kızımı okula bırakıp yürüyüşe başlayacağım. Bacaklarım biraz sıkılaşsın istiyorum. Bir kaç kilo da versem çok mutlu olurum tabi :)
Oooo başlangıçlar yeni kararlar 😍 efsane hareketler bunlar kk de neler oluyor böyle ❤️

Okul dönemi hayırlı olsun 😊

Saçlarında dökülme devam ediyormu

Günaydın hanımlar,

Koşturmacalı bir hafta sonu bitiminden hafta başlangıcına transit geçiş yaparak başladım.
Kızım "bebeklik hayalim" dediği uçağa binmeyi gerçekleştirmiş olmaktan dolayı çok mutlu.
Uçakla İstanbuldan-Ankaraya gittik. Ankarada sadece Anıtkabir'i gezdik.
Eskişehire trenle geçtik. Porsuk Konukevinde kaldık.
Gündüz Sazovaya gittik. Gondol gezisi yaptık. Eskişehirli bir arkadaşımla görüştük. Gezdik.
Otobüsle geri döndüm ve direkt işe geldim.

Bugünü atlatırsam bana karada ölüm yok.

Sevgilerimi sunarım size. iyi haftalar olsun
Ck bu enerji nerden geliyor 😅

Selamlar
Bugün okulun ilk günü toplantısı yapıldı
Eşim de kızımı ise götürdü.
Toplantı sonrası kızımı aldım markete sonra eve geldim
Ev aşırı çok çok dağınık hala da öyle.
Sonra yine banka için dışarı çıktım
Eve gelince kızımla oyun oynadık
Buyuk odayı temizledim bir kısmını haftalik oda temizleme yapacağım dip köşe
Eşimle mutfağı toparladik mobilya siparişi verdik
İstediğim diğer mobilyalar stoklara gelmiş makyaj masasi sifonyer ve cekmece siparişi verdik.
Eylülün odasında değişiklik yapmayacağız böyle kalacak.

Kendime bakım yapamayacağım sanırım yüzümü yıkasam şükür diyeceğim

Özet olarak
Ev dağınık
Okul işleri var
Banka işleri var
Planlanan işlerin çoğunu yapamadım.
Gezi iptal oldu

Kafam çok dağınık

Sizleri okudukça motive oldum daha iyi olacak hersey 🙏

Back
X