10 kişilik sınıfokuldaki wc yi siz mi yaptırıyorsunuz şimdi?
Bizim okulda da çocuklar için aynı sorun var. Alaturka tuvalete alışık değiller ama hijyen açısından çok daha iyi böylesi.
Evde kullanmadığımız wc yi boşaltıp biraz orayı kullanarak alışmasını sağladık.
Sınıf mevcudu kaç kişi?
Babalar pek hoşlanmaz bu muhabbetlerdenBirde kızım yeni tanıştığı çocuğu anlattı bütün gün
Babasının tepkisini merak ediyorum
Sınıf öğretmeni çok önemli içine sinmesine çok sevindim. Ben de az ödev veren ve akademik başarıdan ziyade çoçuğu ruhsal olarak geliştirecek bir öğretmen istiyorumÇok ödev vermiş öğretmen
Başta az ödev veririm demişti neden çok verdi ki
Ama muhteşem bir öğretmen
Sinif sayisi da az olunca tek tek ilgilenme firsati var.
Biraz şimdi yaparsa akşam da kalanı babasıyla yapsın artık
Babalar pek hoşlanmaz bu muhabbetlerden
Aynen katılıyorumSınıf öğretmeni çok önemli içine sinmesine çok sevindim. Ben de az ödev veren ve akademik başarıdan ziyade çoçuğu ruhsal olarak geliştirecek bir öğretmen istiyorum
Seneye Allah kısmet ederse bu konularla burayı meşgul ederim
10 kişilik sınıf çok iyi, özel okul muydu ?10 kişilik sınıf
Evet biz yaptırıyoruz
Krestede klozet vardı sorun yaşamadık
Mecbur kalmadıkça gitmiyor eve getirdigimde giriyor burda
Ama okulda da sıkıntı çeksin istemedik
Kızım alismadi malesef alaturka ya
Değil normal devlet okulu10 kişilik sınıf çok iyi, özel okul muydu ?
Çok mantıklı bence küçük okullar çok daha iyi. Biz de öyle yapacağız inşallah ama 10 kişi olmaz yine çok çok iyi olmuş sizin içinDeğil normal devlet okulu
Diğer okullarda sınıflar 30 kişiyi bulmuş biz buraya aldirdik kaydını
10 kişi mi10 kişilik sınıf
Evet biz yaptırıyoruz
Krestede klozet vardı sorun yaşamadık
Mecbur kalmadıkça gitmiyor eve getirdigimde giriyor burda
Ama okulda da sıkıntı çeksin istemedik
Kızım alismadi malesef alaturka ya
Bizim öğretmen de fazla ödev vermem, ders okulda öğrenilir diye düşünüyorum dedi. Tabi şu aralar alışsınlar diye biraz vereceğim dedi.Sınıf öğretmeni çok önemli içine sinmesine çok sevindim. Ben de az ödev veren ve akademik başarıdan ziyade çoçuğu ruhsal olarak geliştirecek bir öğretmen istiyorum
Seneye Allah kısmet ederse bu konularla burayı meşgul ederim
Aynen çok memnunuzÇok mantıklı bence küçük okullar çok daha iyi. Biz de öyle yapacağız inşallah ama 10 kişi olmaz yine çok çok iyi olmuş sizin için
Evet çok iyi oldu10 kişi miçok iyiymiş.
Bizim öğretmen de fazla ödev vermem, ders okulda öğrenilir diye düşünüyorum dedi. Tabi şu aralar alışsınlar diye biraz vereceğim dedi.
Çok iyi, ödev olsun tabi de abartılı şekilde olmasın. Ödev stresi yaşamak da yaşatmak da istemiyorum10 kişi miçok iyiymiş.
Bizim öğretmen de fazla ödev vermem, ders okulda öğrenilir diye düşünüyorum dedi. Tabi şu aralar alışsınlar diye biraz vereceğim dedi.
Hayırlı olsun güle güle kullanKızlar kurutma makinesi aldım, daha çok kullanmadım ama çıkan toza şok oldum ya
Teşekkür ederimHayırlı olsun güle güle kullan
Evdeki toz da azalıyor makine sayesinde
Hayırlı olsun canım hangi marka aldınTeşekkür ederimEvet öyle diyorlar çok iyi olur toz almayı hiç sevmem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?