Valla Mia şu anki ekonomik şartlarda para biriktirip alayım çok mantıklı değil. Ben geçen sene evi yenilerken yemek takımını değiştirmeye niyetlenmiş sonra da fazla açıldık diyerek vazgeçmiştim. Geçen ay, tam 3 katı fiyata aldım.Eve olan harcamalar
Evimiz eskiydi birkaç yıla tadilat eder eksik neyse alırız diye düşünmüştük 5 yıl oldu hala eksikler var
Yapılması zorunlu olan şeyleri eşim yaptırıyor ama detaylara karışmıyor
Bir mobilya için para birikimi yapıyorum mesela bakıyorum fiyatlar yükselmiş sonra diyorum taksitle alıyım bu kez borca giriyorum aylik harcamam da azalıyor
Yani çıkış yolunu çözemedim.
Alacağım birkaç parça büyük tutarlarda harcamam kaldı ama çok bunaldım
Bizde arabayı değiştirdik bu yılValla Mia şu anki ekonomik şartlarda para biriktirip alayım çok mantıklı değil. Ben geçen sene evi yenilerken yemek takımını değiştirmeye niyetlenmiş sonra da fazla açıldık diyerek vazgeçmiştim. Geçen ay, tam 3 katı fiyata aldım.Keşke geçen sene alıp aradan çıkarsaymışım.
Evi yenilerken ihtiyaç kredisi çektim 2 senelik. Sanırım aldığım en mantıklı kararlardan biriydi. Tek borç ile bütün büyük alımları yapıp, 2 sene vadede ödemek bizi yormadı. Yapılacak her şey de tek seferde çıktığı için tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmadık.
aynı şekilde ben dyson v11 5500 lira iken almadım. kısa süre sonra 5500e v8 alabildim.Valla Mia şu anki ekonomik şartlarda para biriktirip alayım çok mantıklı değil. Ben geçen sene evi yenilerken yemek takımını değiştirmeye niyetlenmiş sonra da fazla açıldık diyerek vazgeçmiştim. Geçen ay, tam 3 katı fiyata aldım.Keşke geçen sene alıp aradan çıkarsaymışım.
Evi yenilerken ihtiyaç kredisi çektim 2 senelik. Sanırım aldığım en mantıklı kararlardan biriydi. Tek borç ile bütün büyük alımları yapıp, 2 sene vadede ödemek bizi yormadı. Yapılacak her şey de tek seferde çıktığı için tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmadık.
Yaaaa hoşgeldin özledikGünaydın herkese
Mikan beni sormuş kaç gündür yazacağım olmadı çook teşekkür ederim
Okul ev arasında koşuyorum
Dün oğluma yatak aldık, şimdiye kadar park yatakta yatmıştı, son zamanlarda sürekli halıda uyumak istediği için yatak pedi alalım sonra alışınca düşmeyeceğinden emin olunca baza alırız dedik
Büyük bir halıda uyucam kriziyle ilk geceyi geçirdik, bakalım bundan sonra ne olacak
Park yatak evden gidecek ama nereye bilmiyorum
Haftasonu kıyafet dolabı düzenledik, silip yeniden yerleştirdim, 5 parça elendi çok detaylı bakamadım, mevsim değişince tekrar kontrol edeceğim
Evdeki mikrodalga fırını 5 yıldır elim alışmadığı için kullanamadım, onu satıp elden çıkardım
Böyle küçük değişimler var ama meşhur boş odam hala çok fena, gördükçe içimi sıkıyor ona biraz daha el atmam lazım
Ay kalmıyor kalmıyor, nefret ettim ben boşaltıyorum o doluyorYaaaa hoşgeldin özledik
Boş oda boş kalmaz zaten
Ben de şimdi yeni kitap aldım kütüphaneden, bayadır merak ediyordum, çavdar tarlasında çocuklara başlıyorumSelamlar
Dün eşimle evin eksikleri konusunu konuştuk her ay belli bir miktar alırız.
Liste yap dedi
Sabah liste yapip gonderdim.
Artık o kısmı düşünmüyorum kafam daha rahat.
Bir konu daha var umarım olumlu sonuçlanır
Birde robotum bozulmuştu 2 ay önce tamir için gönderdik tamir olmamış o yüzden yenisi geldi bir üst modeli gunluk süpürme işini de o yapıyor artık
Ev toparlandı
Market işim var
Akşam yemeği kuru fasulye yapacagim
Eşimle diziye başladık aslında sadece ben izliyordum onun da seveceği bir dizi olunca izlemek için akşamı bekledim.
Şimdi yeni bir kitaba başlayacağım.
HoşgeldinBen de şimdi yeni kitap aldım kütüphaneden, bayadır merak ediyordum, çavdar tarlasında çocuklara başlıyorumdeftere bir haftada teslim yazdım okumak zorunda hissedeyim kendimi diye
Her eşyanın bir yeri olmalı yoksa karışıyorAy kalmıyor kalmıyor, nefret ettim ben boşaltıyorum o doluyor
Hayalim kocaman bagajlı bir araba alıp, çadırı, uyku tulumunu falan eve hiç çıkarmamak
Geçmiş olsun Kızımda hasta gibi kelime öğrendikleri için mecbur gönderiyorumMerhabalar herkese
Buraya yazayım daha düzenli olayım dedim ama sürekli bir şeyler çıkıyor.
Cumartesi veli toplantısı vardı öğretmen dahil herkes hastaydı.
Bizim çocuk sağlam diye seviniyorduk ki akşama ben hasta oldum ve hala sürünüyorum.
Covid testi yapmadılar, soğuk algınlığı dediler, takviye vitamin falan verdiler ama hala iyileşemedim.
İşten de izin alamadım.
Eve gidip yemek yiyip yatıyorum sabah kalkıp işe geliyorum.
Ne güzelBen de şimdi yeni kitap aldım kütüphaneden, bayadır merak ediyordum, çavdar tarlasında çocuklara başlıyorumdeftere bir haftada teslim yazdım okumak zorunda hissedeyim kendimi diye
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun Kızımda hasta gibi kelime öğrendikleri için mecbur gönderiyorum
Havalar çok belirsiz şu ara dikkat et kendine
afiyet olsun mikanım, manzara kalp benGünaydınlar
Çocuklar ve eşimi okula uğurladım. Kızımı da uyuttum keyif yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?