Valla Mia şu anki ekonomik şartlarda para biriktirip alayım çok mantıklı değil. Ben geçen sene evi yenilerken yemek takımını değiştirmeye niyetlenmiş sonra da fazla açıldık diyerek vazgeçmiştim. Geçen ay, tam 3 katı fiyata aldım. Keşke geçen sene alıp aradan çıkarsaymışım.

Evi yenilerken ihtiyaç kredisi çektim 2 senelik. Sanırım aldığım en mantıklı kararlardan biriydi. Tek borç ile bütün büyük alımları yapıp, 2 sene vadede ödemek bizi yormadı. Yapılacak her şey de tek seferde çıktığı için tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmadık.

Bizde arabayı değiştirdik bu yıl
Eşimde işi için yatırımlar yaptı
Ev kredisini kapatacağız
Sonra koyunlarimizi satıp başka yatırımlar yapacağız
Yani eve sıra gelmiyor
Biraz daha bekleyip duruma el atacağım

aynı şekilde ben dyson v11 5500 lira iken almadım. kısa süre sonra 5500e v8 alabildim.

Günaydın herkese

Mikan beni sormuş kaç gündür yazacağım olmadı çook teşekkür ederim

Okul ev arasında koşuyorum
Dün oğluma yatak aldık, şimdiye kadar park yatakta yatmıştı, son zamanlarda sürekli halıda uyumak istediği için yatak pedi alalım sonra alışınca düşmeyeceğinden emin olunca baza alırız dedik

Büyük bir halıda uyucam kriziyle ilk geceyi geçirdik, bakalım bundan sonra ne olacak

Park yatak evden gidecek ama nereye bilmiyorum
Haftasonu kıyafet dolabı düzenledik, silip yeniden yerleştirdim, 5 parça elendi çok detaylı bakamadım, mevsim değişince tekrar kontrol edeceğim

Evdeki mikrodalga fırını 5 yıldır elim alışmadığı için kullanamadım, onu satıp elden çıkardım

Böyle küçük değişimler var ama meşhur boş odam hala çok fena, gördükçe içimi sıkıyor ona biraz daha el atmam lazım

Yaaaa hoşgeldin özledik
Boş oda boş kalmaz zaten

Selamlar
Dün eşimle evin eksikleri konusunu konuştuk her ay belli bir miktar alırız.
Liste yap dedi
Sabah liste yapip gonderdim.
Artık o kısmı düşünmüyorum kafam daha rahat.

Bir konu daha var umarım olumlu sonuçlanır

Birde robotum bozulmuştu 2 ay önce tamir için gönderdik tamir olmamış o yüzden yenisi geldi bir üst modeli gunluk süpürme işini de o yapıyor artık
Ev toparlandı

Market işim var

Akşam yemeği kuru fasulye yapacagim

Eşimle diziye başladık aslında sadece ben izliyordum onun da seveceği bir dizi olunca izlemek için akşamı bekledim.

Şimdi yeni bir kitaba başlayacağım.

Günaydınlar, Mia- yeni kararlar alınmış sevindim adına.

Psidan hoşgeldin, cidden özlemişiz ne güzel yazacak şeyler birikmiş güzel şeyler yapılmış, gitme bi yerlere yaz bol bol.

Yaaaa hoşgeldin özledik
Boş oda boş kalmaz zaten
Ay kalmıyor kalmıyor, nefret ettim ben boşaltıyorum o doluyor

Hayalim kocaman bagajlı bir araba alıp, çadırı, uyku tulumunu falan eve hiç çıkarmamak

Ben de şimdi yeni kitap aldım kütüphaneden, bayadır merak ediyordum, çavdar tarlasında çocuklara başlıyorum deftere bir haftada teslim yazdım okumak zorunda hissedeyim kendimi diye

Ben de şimdi yeni kitap aldım kütüphaneden, bayadır merak ediyordum, çavdar tarlasında çocuklara başlıyorum deftere bir haftada teslim yazdım okumak zorunda hissedeyim kendimi diye
Hoşgeldin özledik ya iyi ki geldin
Çavdar tarlasında çocuklar hemen biter ama bitince ben ne okudum dersin

Merhabalar herkese
Buraya yazayım daha düzenli olayım dedim ama sürekli bir şeyler çıkıyor.
Cumartesi veli toplantısı vardı öğretmen dahil herkes hastaydı.
Bizim çocuk sağlam diye seviniyorduk ki akşama ben hasta oldum ve hala sürünüyorum.
Covid testi yapmadılar, soğuk algınlığı dediler, takviye vitamin falan verdiler ama hala iyileşemedim.
İşten de izin alamadım.
Eve gidip yemek yiyip yatıyorum sabah kalkıp işe geliyorum.

Bugün içim parçalandı
Bir konuya dahil oldum hep oluyorum da hassas noktam işte çocuklar
Ailesinden izin aldım yarın çocukları alışverişe götüreceğim
Umarım kalplerine dokunabilirim
Umarım artık birseyler değişebilir ve Umarım artık çocuklar zarar görmez.
Onların tek istediği huzur ve mutluluk.
Normalde yazmazdım ama içimi dökmek istedim.
Yaşanılanlar çok ağır geldi

Günaydınlar
Bugün güne biraz dağınık başladım
Akşam erken uyudum
Hafta içi fazla ev işleriyle ilgilenmiyorum
Bakalım Hafta sonu neler olacak

Geçmiş olsun Kızımda hasta gibi kelime öğrendikleri için mecbur gönderiyorum

Havalar çok belirsiz şu ara dikkat et kendine

Ne güzel
Akıcı bir kitapsa çabuk biter.

Geçmiş olsun Kızımda hasta gibi kelime öğrendikleri için mecbur gönderiyorum

Havalar çok belirsiz şu ara dikkat et kendine
Teşekkür ederim.
Kızına da çook geçmiş olsun.
1. sınıf işi biraz zor.
Evde nasıl öğreteceğimi bilemiyorum onun için vitaminleri verip bağışıklığı güçlendirip haydi okula diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…