• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeye ektiğimiz yeşillikler filizlenmiş ☺️

Eklentiler

• 4561EF02-3988-4CCC-A55C-DC78CD3DA2AF.webp
    4561EF02-3988-4CCC-A55C-DC78CD3DA2AF.webp
    216,8 KB · Görüntüleme: 100
Hayırlı geceler herkese:KK36: biz de Eylülde araba aldık çok şükür. Ehliyeti alalı 10 sene olmuş benim haliyle araba sürmek konusunda hiç bir şey hatırlamıyorum😂 geçen hafta arkadaşla çalıştık biraz. Çok zor geliyor tabi şimdi. Bakalım Pazar günü @Elif ablaya gideceğim becerirsem çok sevineceğim yapamazsam bir kaç ders daha alırım napim 🙈🙈
Hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmak nasip olsun. :)

Yatak odasının son hali
Daha dekorasyona fırsatım olmadı ama natürel ilerlemeyi düşünüyorum
Makyaj masamda boyutlandırma yapacagim şuan hepsi aynı boyda eşyalar var.
yatak başlığı almayacak mısın mia? yine her zamanki gibi çok güzel her şey.

Planlamaya başlarken güzel bir masa hazırlayın
Bunlar benim cekmecemde duruyor hemen masamı kuruyorum
Aşırı plan yapmıyorum
İlk planlamaya başlarken aklımdaki herseyi yazıyorum basit veya önemli farketmez
Sıralama yapmadan yazıyorum
Sonrasında yazdıklarımı yapmam gereken günlere yazıyorum.

Elinize ajandanizi alin ve aklındakilerinizi yazmaya başlayın
😊

Gün içinde aklınıza gelen her şeyi yazın
Benim sayfam dolmak üzere 😅

Eklentiler

• 20221021_113539.webp
    20221021_113539.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 88
  • 20221021_112601.webp
    20221021_112601.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba 🌻
Bugün fuar vardı. Bölüm olarak lavantalı ve turunçlu kolonya yapmıştık üniversitede. SMA lı çocuk yararına stand açtık. Aşçılık bölümü de yiyeceklerini satışa koydu. Sabah çocukları okula gönderince hazırlanıp gittim. Komşum halk oyunu oynadı oğullarıyla ekip olarak. İzleyemedik önümüzü kapatan meraklılar yüzünden.🤦‍♀️
Öğle çocukları okuldan almam gerektiği için hızlıca tur atıp ayrıldım fuardan.
Bu da benden size ilgi alanım olan tropikal meyvelerden bazıları :

20221021_115304.webp
20221021_115448.webp
20221021_115318.webp
20221021_115515.webp

Yaaa Anka Anka sarılabilsem sana :KK68:

Çok teşekkür ederim.

Umarım hepimiz hep iyiliklerle iyilerle karşılaşırız.

Seviyorum sizi.
:KK74:
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan kazasız belasız 🙏🥰 otomatikse hemen alışırsın, manuelse onu ben de kullanmayı unuttum 😅
Sağol canım 💞Otomatik ama kalabalıkta panik yapıyorum bakalım olur inşallah.
Zaten konuşuyoruz bol bol buradan da yazayım
Hayırlı olsun 😊
Senin için çok iyi oldu 😊
Sağol canım 😘 inşallah öyle olmuştur😅
Anka Anka cım arabanız hayırlı olsun
Annemin duasıyla
Allah tekerine taş değdirmesin.☺
Kolayca ve hayırlı sürmen nasip olsun.
Araba özgürlük 💪
Ben de eşime söyleniyorum şimdi başıma neler çıkardın diye😅 bütün dışarı işlerini kendi yapıyordu yakında hepsi bana kalacak başıma iş çıktı 😅
Günaydınlar :KK200:

suhan çok sevindim, çok güzel adımlar atılmış, güzel günler gelsin, hemen de oturun inşallah.

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer nice mutlu yıllara :KK15:

Anka Anka hayırlı olsun canım, güle güle kullan inşallah, süremeyecek ne var, yeter ki güven kendine.
Sağol canım 😘 akülü araba gibi çok kolay dediler bana hiç de öyle değilmiş 😂
Hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmak nasip olsun. :)
Sağol canım 😘😘

Selamlar
Bugün uykumu alana kadar uyudum haftaların yorgunluğu gitti
Pek iş yapmadım
Kızımla vakit geçirdim çünkü yarın ben Eskişehire gideceğim kızım da babasıyla kalacak

Şimdi market işlerim var onu yapıp geliyim🙋‍♀️

Günaydınlar
Dün tek başıma bir gün geçirdim
Eskişehir de gezdim yemek yedim
Birkaç mağaza gezdim
Kıyafet eksigim var birde dekorasyon ürünlerine baktım fikir olsun diye almadım
Konsere elim dolu gitmek istemedim
Evengy Grinko muhteşem di bayıldım.
Bir hedefim gerçek oldu hemde çok çok iyi geldi.
Yılda birkaç defa bu tarz etkinliklere katılmayı düşünüyorum.

Sonra eve geldik ve hafta sonu yapmadigim isler bana bakıyor ben onlara 😅

Yoğun bir hafta sonundan sonra herkese merhaba
Hafta sonu il merkezde düğün vardı ve ben ilk uzun yol şoförlüğümü yaptım. Eşim araba sürmeyi sevmiyor. Bizimle gelecek olan yeğeninin de zorunlu işi çıkınca ihale bana kaldı.
Eşimden aldığım not 9/10. 😄

Oğlanların yazlık kışlıklarını ayırdım. Küçüklenleri satmayı planlıyorum zaman bulursam, nasip olursa.

Geçen hafta da kitaplığı düzenleyip yıllardır sakladığım mektupları, çocukların bazı etkinliklerini vs attım. Emanet kitapları ayırıp verdim. Cd lerden bir çalışma yaparım diye bıraktım. Düzenlenince içime sindi.

Bugün ufaklığın beslenme sırası bendeydi. Makarna ayran. Kahvaltımızı yaparken bir yandan da makarnayı hallettim. Yanına domates salatalık biberi de fazladan koydum. İnşaallah yerler minikolar. 🥰 Götürdüm verdim çocukları okula bırakırken. İnşaallah 2 hafta rahatım sınıf beslenmesi hazırlama konusunda.🧚‍♀️

Dün görümcem emri vaki yapıp çocuğuna benim bakmamı istedi. Kendisinin işi varmış. Normalde bir iletişimimiz yok kafa uyuşmazlığından, daha doğrusu hayatıma müdahale etme hakkını kendinde bulduğundan dolayı. Çocuk da küçük değil, 5.sınıf. Erkek çocuk. Öyle olunca dün dinlenemedim pek düğün sonrası. Malum gece bitiyor düğün.

Sabah dağınık olan oturma odasını çocuklara toplattım. Ufaklığın geri dönüşüm kutusu projesi vardı.( 5 lt.lik bidonu kesip içine kağıtları doldurma. ) Hızlıca bidonu kesip kağıtları ona koydurdum. Oyuncakları da sepete. Proje de aradan çıkmış gibi oldu.😅

Bugün planım
1) Hocanın annesi yoğun bakıma kaldırıldığı için dersim yok.
2) Oda oda kışlık halıları sermeye başlayacağım.
3) Yemek, mutfak toplama.
4) Osmanlıca 2.kur başladı online. Çalışmam gerek.
5) 2 hafta sonra vizelerim başlıyor. Bugün derse başlamayı istiyorum.

Yoğun bir hafta sonundan sonra herkese merhaba
Hafta sonu il merkezde düğün vardı ve ben ilk uzun yol şoförlüğümü yaptım. Eşim araba sürmeyi sevmiyor. Bizimle gelecek olan yeğeninin de zorunlu işi çıkınca ihale bana kaldı.
Eşimden aldığım not 9/10. 😄

Oğlanların yazlık kışlıklarını ayırdım. Küçüklenleri satmayı planlıyorum zaman bulursam, nasip olursa.

Geçen hafta da kitaplığı düzenleyip yıllardır sakladığım mektupları, çocukların bazı etkinliklerini vs attım. Emanet kitapları ayırıp verdim. Cd lerden bir çalışma yaparım diye bıraktım. Düzenlenince içime sindi.

Bugün ufaklığın beslenme sırası bendeydi. Makarna ayran. Kahvaltımızı yaparken bir yandan da makarnayı hallettim. Yanına domates salatalık biberi de fazladan koydum. İnşaallah yerler minikolar. 🥰 Götürdüm verdim çocukları okula bırakırken. İnşaallah 2 hafta rahatım sınıf beslenmesi hazırlama konusunda.🧚‍♀️

Dün görümcem emri vaki yapıp çocuğuna benim bakmamı istedi. Kendisinin işi varmış. Normalde bir iletişimimiz yok kafa uyuşmazlığından, daha doğrusu hayatıma müdahale etme hakkını kendinde bulduğundan dolayı. Çocuk da küçük değil, 5.sınıf. Erkek çocuk. Öyle olunca dün dinlenemedim pek düğün sonrası. Malum gece bitiyor düğün.

Sabah dağınık olan oturma odasını çocuklara toplattım. Ufaklığın geri dönüşüm kutusu projesi vardı.( 5 lt.lik bidonu kesip içine kağıtları doldurma. ) Hızlıca bidonu kesip kağıtları ona koydurdum. Oyuncakları da sepete. Proje de aradan çıkmış gibi oldu.😅

Bugün planım
1) Hocanın annesi yoğun bakıma kaldırıldığı için dersim yok.
2) Oda oda kışlık halıları sermeye başlayacağım.
3) Yemek, mutfak toplama.
4) Osmanlıca 2.kur başladı online. Çalışmam gerek.
5) 2 hafta sonra vizelerim başlıyor. Bugün derse başlamayı istiyorum.
Çok yoğun geçmiş ve hala yoğun gibi
Pratik yöntemlerin harika 👍

Bende planımı yaptım

Sabah eşime fotograf bulduk evrak kutum dağılmış düzenlemem lazım

3 makine belki daha fazla camasir katlama işim var

2 cekmece daha almıştık montajı var

Birde 2 randevu almam lazım
Kuafor ve göz kontrolü için
Göz için geçen hafta gidecektik ama planladığımız gibi günler geçmedi
2 gün de misafirim geldi plansız anlık bir şekilde
Bazı işler sürekli aksadı.

Ve bir sürü işim var ajandama yazdım.
Böyle daha iyi hissediyorum.
Tabi yapılacaklar bu kadar uzun liste olmasa iyi olurdu 😅

Bugün odak noktam
Mutfak
Yatak odası
Randevular

merhaba hanımlar, nasılsınız? girip bildirim göremeyince şaşırdım 2 gündür, yazdıklarınızı okumak çok eğlenceli :KK200:

merhaba hanımlar, nasılsınız? girip bildirim göremeyince şaşırdım 2 gündür, yazdıklarınızı okumak çok eğlenceli :KK200:
Slm💜

İznimin bitmesine çok az zaman kaldı. Ara tatilde memlekete gidip annemi alacağız. Resmen gün sayıyorum 🙈
Emziren anne diyetine başladım🤭 2 gündür iyi gidiyor hem açlık krizi geçirmiyorum hem sağlıklı besleniyorum . Azıcık kilo da verirsen tadından yenmeyecek 🥳
Cuma günü büyük oğlumun doğumgünü. Menüyü şöyle düşündüm: sigara böreği, kurabiye, patlamış Mısır, çocuklar için çubukta süslenmiş marshmallow ve pasta 🙈 sadece arkadaşlarımız olan 2 aile ve kayınvalidemgil olacak.

Slm💜

İznimin bitmesine çok az zaman kaldı. Ara tatilde memlekete gidip annemi alacağız. Resmen gün sayıyorum 🙈
Emziren anne diyetine başladım🤭 2 gündür iyi gidiyor hem açlık krizi geçirmiyorum hem sağlıklı besleniyorum . Azıcık kilo da verirsen tadından yenmeyecek 🥳
Cuma günü büyük oğlumun doğumgünü. Menüyü şöyle düşündüm: sigara böreği, kurabiye, patlamış Mısır, çocuklar için çubukta süslenmiş marshmallow ve pasta 🙈 sadece arkadaşlarımız olan 2 aile ve kayınvalidemgil olacak.
iznin bitince başlayacak mısın hemen mikanım? az ücretsiz alsaydın ya seneye hazirana kadar, sonra yaz tatili eylülde başlardın.

benimde oğlumun 2 yaş doğum günü haftaya ama hafta içi zor olmasın diye pazar yapalım diyoruz, menün harika, bayıldım, mutlu yılları olsun kuzucukların.

oğlumu da sütten keseceğim benim de diyet yapmam lazım artık, resmen kontrolsüzüm şu ara, ne yapacağımı bile bilmiyorum, bilsem başlayacağım işte..

Mikan Mikan wendy wendy benim de oğlumun doğum günü cumhuriyet bayramı. Kendi aramızda ailecek küçük bir kutlama olur. Diğer türlü her iş bana baktığı için çok yorucu oluyor.

Sizin de kuzucukların doğum günü şimdiden kutlu olsun. 😍

iznin bitince başlayacak mısın hemen mikanım? az ücretsiz alsaydın ya seneye hazirana kadar, sonra yaz tatili eylülde başlardın.

benimde oğlumun 2 yaş doğum günü haftaya ama hafta içi zor olmasın diye pazar yapalım diyoruz, menün harika, bayıldım, mutlu yılları olsun kuzucukların.

oğlumu da sütten keseceğim benim de diyet yapmam lazım artık, resmen kontrolsüzüm şu ara, ne yapacağımı bile bilmiyorum, bilsem başlayacağım işte..
Aslında iznim 20 ekimde bitti, rapor alıyorum ara tatile kadar. Ücretsize hiç ayrılamam hem şu anki maddi sıkışmışlıktan ötürü(maaşım direk kredi borcuna gidiyor) hem de akıl sağlığım için 🤣🤣🤣

Senin minik prensinin de doğumgünü kutlu olsun nice yıllara 🥳

Diyet listelerimi atabilirim istersen en azından fikir olur 😊

Back
X