Yoğun bir hafta sonundan sonra herkese merhaba
Hafta sonu il merkezde düğün vardı ve ben ilk uzun yol şoförlüğümü yaptım. Eşim araba sürmeyi sevmiyor. Bizimle gelecek olan yeğeninin de zorunlu işi çıkınca ihale bana kaldı.
Eşimden aldığım not 9/10.
Oğlanların yazlık kışlıklarını ayırdım. Küçüklenleri satmayı planlıyorum zaman bulursam, nasip olursa.
Geçen hafta da kitaplığı düzenleyip yıllardır sakladığım mektupları, çocukların bazı etkinliklerini vs attım. Emanet kitapları ayırıp verdim. Cd lerden bir çalışma yaparım diye bıraktım. Düzenlenince içime sindi.
Bugün ufaklığın beslenme sırası bendeydi. Makarna ayran. Kahvaltımızı yaparken bir yandan da makarnayı hallettim. Yanına domates salatalık biberi de fazladan koydum. İnşaallah yerler minikolar.

Götürdüm verdim çocukları okula bırakırken. İnşaallah 2 hafta rahatım sınıf beslenmesi hazırlama konusunda.
Dün görümcem emri vaki yapıp çocuğuna benim bakmamı istedi. Kendisinin işi varmış. Normalde bir iletişimimiz yok kafa uyuşmazlığından, daha doğrusu hayatıma müdahale etme hakkını kendinde bulduğundan dolayı. Çocuk da küçük değil, 5.sınıf. Erkek çocuk. Öyle olunca dün dinlenemedim pek düğün sonrası. Malum gece bitiyor düğün.
Sabah dağınık olan oturma odasını çocuklara toplattım. Ufaklığın geri dönüşüm kutusu projesi vardı.( 5 lt.lik bidonu kesip içine kağıtları doldurma. ) Hızlıca bidonu kesip kağıtları ona koydurdum. Oyuncakları da sepete. Proje de aradan çıkmış gibi oldu.
Bugün planım
1) Hocanın annesi yoğun bakıma kaldırıldığı için dersim yok.
2) Oda oda kışlık halıları sermeye başlayacağım.
3) Yemek, mutfak toplama.
4) Osmanlıca 2.kur başladı online. Çalışmam gerek.
5) 2 hafta sonra vizelerim başlıyor. Bugün derse başlamayı istiyorum.