Aynen dolapta yeterli kıyafetim varsa almıyorum ama eksiklik hissedersem alırım
Bunun sayısını tutmuyorum mesela

Sıfır atık ve doğal ürünler konusunda zorladım ve pes ettim bana uymadı
Dogal urunlerimde var kimyasal ürünlerde

Diy projeleri de bana uymadı sevmiyorum

Mutfakta sadelik seviyorum dolapların ferah olmasını

Ama indirimde kullandığım urun varsa stok yaparım bu minimal yaşama ters bir durum

Bir çok artı ve eksi deneyim yaşadım
Kendime göre bir yol çizdim

lcw mallarını toparlamış gibi.kalitesini bir nebze olsun arttırmış gibi.renkler falan çok hoş.trendyolkids alışveriş yapan oldumu.uspolo uçmuş iki takım baktım iki küsür yaptı fiyat
trendyolkids'in kalitesi idare eder ya, iyisi de var kötüsü de, genelde çekiyor ve aşırı küçük kalıplar, yorumlardan ilerlemek en mantıklısı.
en sevdiğim model yemek takımı, 12 kişilik tamamlandı sanırım, süpersin.

Diğer takimim beyaz refika dan almıştım

Bugün okulda toplantı var öğlen arasında.
Biraz ev işi yapıp dinlenmek istiyorum
Kaç gündür baya yoğun geçti bugun sakinlik istiyorum
Buralardayım bildirimim açık yazın siz hemen gelirim yani

Günaydın
Oğlum hastaydı 10 gün okula gitmedi 1. sınıf bir de
Onu iyileştirdim bu pazartesi okula başlayacaktı pazar akşamı öğretmenden bir mesaj merdivenden düşmüş ayağını kırmış şimdilik 10 gün raporlu
Bu gece de kızım hasta oldu
Güneş tutulması bizi fena tuttu

Neyse güzele odaklanalım
GOODREADERS diye bir aplikasyon keşfettim
Okumak istediğim kitapları liste yapınca unutuyorum , hangisiydi diye düşünüyorum, ya da benim görsel hafızam daha iyi olduğu için yazdığım notlar kalıcı olmuyor ama bu programda kitabın adını yazınca bilgileri ve fotoğrafları çıkıyor o şekilde kaydediyorum
O anda okuduğun kitabı da takip edebiliyorsun, kaldığın sayfayı yazınca %kaç okuduğunu falan gösteriyor.
Yıllık hedef belirleyip challenge falan yapılıyormuş daha onu keşfetmedim

dün bi eve uğrayım dedim büyük şok yaşadım, hala bahçeli evdeyiz diğer evde şartel atmış ve buzlukta çocuklar için aldığım kemikli etler ve azıcık kıymam vardı, kıymalar çözünmemiş ama etler çözünmüş, suları akmış falan, şöyle bi dolanayım derken 1 saat buzluk temizleme işi yaptım.

sonra çözünen etleri eve getirip akşam etleri hallettim tekrar donmaz artık. Allahtan yarın giderim dememişim de kıymalar falan da çözünmemiş.

keşke 1 gün önce uğrasaydım dedim sonra da ben çıktıktan hemen sonra gitse elektrik bende 3 gün uğramasam dolap komple çöp olacaktı.

yine de ucuz atlattık böyle bi durumu. akşam yemeğim şimdiden hazır ama 1 gün sonrasının yemeğini akşamdan yapmak hiç bana göre değilmiş :)

çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun
Bende dizi film gorsellerini çekiyorum izlemek istersem galeriye bakıyorum pratik oluyor

Zararın ucundan dönülmüs
Iyiki fark etmissin

Kahvaltı masasını topladim bulaşık makinesi çalıştırdım
Yatakları topladım
Ve camasir makinesini çalıştırdım
Şimdi bir kahve yapıp dizi izleyebilirim
Bugün robot süpürge supursun evi ben izindeyim

Çok geçmiş olsun

Ayy biliyorum ben o durumu buzluğa etin kanlı suyunun akması iğrenç bi şey.. neyse olacağı varmış neyseki bazılarını kurtarabilmişsinn..

Alt katı süpürdüm
Yatakları topladım
Bulaşık mak boşalttım
Mutfağı topladım
Sağlıklı beslenmede 3. Günüme, gayet güzel gidiyor çok şükür

Şimdi kahvemle ara öğün yapacağım.
12.45te çocukları almaya gideceğim.
Şimdilik bu kadar

Ayy biliyorum ben o durumu buzluğa etin kanlı suyunun akması iğrenç bi şey.. neyse olacağı varmış neyseki bazılarını kurtarabilmişsinn..
ay şükür mikan dolap gitmedi koksa dolapta kullanılmazdı eminim. çok teşekkür ederim.

Selam arkadaşlar

-ud teli değişti
-kişisel bakım yapıldı.
-temizlik dip köşe olamadı ama yapılıyor. Elimi nereye atsam orada kalıyor.
Koltukları sildim. Örtüleri yıkadım, kuruyunca serdim tekrar. Çamaşırları yıkadım ve yerleştirdim. Yerleri süpürüp sildim. Balkonu süpürüp sildim. Balkondaki oturma takımını sildim. Wc banyo yıkadım.
-bugün kahveye misafir ağırladım ayrıca

Bu akşam kızın gardrobunu ayıklarım inşallah.

çok geçmiş olsun.
teşekkür ederim. Sana da büyük geçmiş olsun. Arkadaşım tatildeyken o etler bozulup kurtlandığı için dolabı kullanılmaz hale gelmişti.
Geçmiş olsun
Bende dizi film gorsellerini çekiyorum izlemek istersem galeriye bakıyorum pratik oluyor
Teşekkür ederim. Ekran görünüüleri de bir süre sonra karıştı benim
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım

Eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…