Selamlar öğleden sonrası garip bir şekilde geçti
Neyseki günümüze devam ediyoruz
Kalan işlerim var
Onları yapsam kızımla oyun ve ödev kısmına geçerim

Yemek yapmam lazım kızım uyursa inşallah.
WC lavabo yıkamam lazım
Çocukları yıkamam lazım
Markete gitmem lazım ama onu eşime devredebilirim
Çöpü çıkarmam lazım
Yapılacaklar bitmiyordu

Terziye tadilat ürünlerini bıraktım.

Yarın halı yıkamacı gelecek nasipse.

Kuru temizlemeye ürün bırakacağım.

Camları ve kapıları silip, halıları sermem gerek.10gün içerisinde. Yavaş yavaş yapabilirim. 6 cam var , eşimle 3 er cam, 3er kapı silersek tamamdır :)

Günaydınlar

sabah sabah enerjiyle başlamak isterdim ama büyük kızım hasta olmuş ateş, bulantı, kusma, karın ağrısı, baş ağrısı, baş dönmesi hepsi var. öğretmeniyle görüştüm sabah bugün arayan 4. velimsiniz dedi, aynı şikayetler bi öğrencisi de hastanedeymiş şu an. yeni varyant falan mı acaba diyorum. keşke çocuklar hiç hasta olmasa.

benim minimal yasamda sıkıntı yasadığım kısım tabak çanak ve yatak kısmı oldu.onun dışında aksesuar ıvır zıvır minimum seviyeye inebildi.misal annemler bizde şuan. akşamları yemek,kahve,çay,meyve,çerez işte çayın yanına hamur işi ikramlar vs. vs. tabak bardak sayılı miktarda olmuyor.ha annemler olmasa alıyoruz kupaları kahveleri elimize bitti gitti.mutfak kültürümüz özellikle yatılılılarda malesef minimal yaşama ters.alışveriş kısmıda ihtiyaç halinde ilerlediğim için işte şu kadar ay alışverişsizlik yada 1 yıllık alışverişsiz yaşam vs bana uymuyor terste geliyor.tüketim kısmında israfçı değilsek tabi.iktisadı çözersek işlem tamam.yani kısaca ben hayıtımın her alanına uygulaymadım minimalizmi.ama kitap ve kağıt kısmı inanılmaz hafifletiyor insanı.sanırım en çok sevdiğim kısmı

yorumlar çok iyi değil.özellikle fotoğraflı yorumlar baya işe yaradı

evet tam olarak bu benimde bahsetmek istediğim

çok geçmiş olsun merin.benimde büyük oğlan kolunu çarpmıştı geçen.apartopar baktık fena vurmuş hafif ezilmişti.ahh bu tutulma

ben yaşamıştım zmanında .leşşş.
neyseki sen kurtamışsın

geçmiş olsun.ayy kışı sırf bu yüzden sevemez oldum.kış benim mevsimimdi

Çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun ay nasıl geçecek bu kış Allah’ım

Günaydınlar herkese
Benim oğlanlar da yeniden öksürmeye başladı o kadar sıkıldım ki aynı muhabbetten Küçük oğlum niye biz hep hasta oluyoruz diyor
Bugün kurabiye yapıp yarın için sigara böreği saracağım bakalım

Çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatır

gerçekten bizde öyleyiz ya tam toparlandık gibi oluyoruz yine bi boğaz yanması öksürük burun akıntısı. bitmeyen hastalık yapmışlar.

Geçmiş olsun mikan
Kolay gelsin

gerçekten bizde öyleyiz ya tam toparlandık gibi oluyoruz yine bi boğaz yanması öksürük burun akıntısı. bitmeyen hastalık yapmışlar.
Aynen geçen seneden beri fenayız inşallah bahar bitince bir nebze toparlarlar

Kolay gelsin
Camlar benim fena durumda

Aynen lagom felsefesi de ne az ne fazla tam kararında demek
Birsey yeterli durumda olması benim için önemli
Ama eksiklik hissedersem veya fazlalık ona göre bir önlem alıyorum.
Bu şekilde daha iyi hissetmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…