Sağolun
Sağol canimHerkese selamlar, günaydınlar
Hasta ve hastası olanlara şifa dilerim.
Mia başınız sağolsun, ben de çok üzüldüm.
Kendisinin veya yakınının Doğum günü olanlara sağlıklı yaşlar dilerim.
Sınavları olanlarla başarılar,
planı olanlara kolaylıklar
ve
herkese esenlikler dilerim.
Ne biçim giriş oldu bu yaa
İznim bitti işe döndüm.
Dolaplara değemeden 1 hafta geçirdim.
Koltuk silme elzemdi, onu yaptım. İçim rahat.
Cam silme konusu benim en büyük işim. Tüm camlar fransız, ayrıca iki adet 4-5 metrelik balkon camla kapalı.
Bu ay ödemelerimi yaptım. Babamın lafıyla "borcum yok param da yok" misali
Herkese selamlar, sevgiler.
Bugün yoğun, ahtapot günlerden biri. Rabbim şifa versin, başım sabahtan bir ağrıdı, hala ağrıyor. Nescafe içtim. Bakalım etkiler mi...Niyeyse böyle bir giriş yapmak istedim. @CKbeautyandsheer senin girişten az hallice gibi.
Yattım Allah kaldır beniÇocukken uyku duası diye okuduğum bir dua vardı:
Yattım Allah kaldır beni,
Nur içine daldır beni.Bilir misiniz?
Bugün yoğun, ahtapot günlerden biri. Rabbim şifa versin, başım sabahtan bir ağrıdı, hala ağrıyor. Nescafe içtim. Bakalım etkiler mi...
Buraya planımı yazayım. Enerji alıp başlayayım. Bana da dua edin.Rabbim şifa versin kızlar.
1) Mutfağı topla.
2) Çamaşırları bekletmeden katla, yerine koy.
3) Ders çalış.
Hadi bismillah
Bende miskin miskin otururken aklıma gelince gülümsedim. Dedim kalk, otur otur nereye kadar.Yattım Allah kaldır beni
Sağıma soluma döndür beni versiyonu vardı bende de olur mu
Yıllar yıllar sonra hatırlayınca bir gülümsedim
benim çocukken okuduğum duaya benziyor ama benimki şöyleydi.Çocukken uyku duası diye okuduğum bir dua vardı:
Yattım Allah kaldır beni,
Nur içine daldır beni.Bilir misiniz?
Bugün yoğun, ahtapot günlerden biri. Rabbim şifa versin, başım sabahtan bir ağrıdı, hala ağrıyor. Nescafe içtim. Bakalım etkiler mi...
Buraya planımı yazayım. Enerji alıp başlayayım. Bana da dua edin.Rabbim şifa versin kızlar.
1) Mutfağı topla.
2) Çamaşırları bekletmeden katla, yerine koy.
3) Ders çalış.
Hadi bismillah
Eline sağlıkgünaydın.dün çocukların dolabı toparladım.ir poşet elenecek çıktı.bir kısmı çöp.bir kısmıda.gayet temiz ve yeni durumda.sabah çıkarken küçük gerdi biraz.çayımı yudumluyorum şimdi sakince
Sağol canimSelam hanımlar, günaydın
Hasta olan çocuklara geçmiş olsun. Okullarla birlikte sürekli hastalar zaten. Benim kızım da hastaydı, geçen hafta doğru düzgün okula gidemedi. Vücut olarak toparlasa bile bu sefer şuruplar ishal yapıyor maalesef. Neyseki şimdi iyi. 29 Ekim’de şiir okudu, göz yaşım pıtPazar günü Edirne’ye gezmeye gittik güzel geçti. Hopp yine hafta başı. Gerçekten okul açıldığından beri zamanın nasıl geçtiği anlamıyorum. Havalar güzel gittiği sürece bir kaç veli çıkışta parka götürüyoruz. Hem bize hem çocuklara iyi geliyor. Sonra ödev, yemek derken uyku saati geliyor..
Evde benim de yapılacak iş çok. Camlar, dolap içleri vs. Sadece günlük işleri yapıp geçiyorum şu an. Derin temizliğe ihtiyacım var. Ama hiç motive değilim. Hava güzelken dışarı çıkalım modundayım :) Ben kışı sevmiyorum
Miacım koyunlarınız için de üzüldüm çok geçmiş olsun..
Doğum günü olanlar da iyi ki doğmuş
Size de geçmiş olsunSelam hanımlar, günaydın
Hasta olan çocuklara geçmiş olsun. Okullarla birlikte sürekli hastalar zaten. Benim kızım da hastaydı, geçen hafta doğru düzgün okula gidemedi. Vücut olarak toparlasa bile bu sefer şuruplar ishal yapıyor maalesef. Neyseki şimdi iyi. 29 Ekim’de şiir okudu, göz yaşım pıtPazar günü Edirne’ye gezmeye gittik güzel geçti. Hopp yine hafta başı. Gerçekten okul açıldığından beri zamanın nasıl geçtiği anlamıyorum. Havalar güzel gittiği sürece bir kaç veli çıkışta parka götürüyoruz. Hem bize hem çocuklara iyi geliyor. Sonra ödev, yemek derken uyku saati geliyor..
Evde benim de yapılacak iş çok. Camlar, dolap içleri vs. Sadece günlük işleri yapıp geçiyorum şu an. Derin temizliğe ihtiyacım var. Ama hiç motive değilim. Hava güzelken dışarı çıkalım modundayım :) Ben kışı sevmiyorum
Miacım koyunlarınız için de üzüldüm çok geçmiş olsun..
Doğum günü olanlar da iyi ki doğmuş
Allah yardımcın olsun canım.Slmlar kızlar
Ben son bir haftadır iyice saldım kendimi.
Bi yerden toparlanmam lazım.
3 hafta sonra okula başlayacağım.
Annem gelecek neyseki.
2 aydır gerçekten çok çok yoruldum yıprandım.
Okulla ve annemin gelişiyle toparlanmayı umuyorum.
Kasım ayı için yarın hedef belirleyeceğim. Biraz önümü görmek istiyorum.
Aile sağlık merkezinde bir arkadaşımın psikolog arkadaşı var. Ondan randevu almayı planlıyorum ama inanın ne anlatacağımı Bile bilmiyorum
Öyle karmaşık bir dönemdeyim.
Allah’ım kalbime ferahlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?