Bende Antalya'da ilçedeyim Merin. Sen merkezde misin?
Aynen dediğin gibi yazlık kışlık karışık.
Sabah erken, akşam üzeri serin, öğle sıcak.

Bazen çocukları sabah uzun kollu gönderip öğle yemeğine gelince kısa kollu giydirip gönderiyorum.
Ben yaz insanıyım. Hep sıcak olsa ooohhh mis

ya çok üzüldüm, bir sürü can

tek işi koyunlara bakmak, nasıl farketmemiş bu çoban ya.
El elin eşeğini davası malesef...
Burada da iş yapacak insanlardan gerçekten güvenilir, gözün kqpalı bırakacağın insan bulmak zor.

Herkesin vicdanı polisidir diye bir söz var. Vicdan ve cüzdan meselesi...

Mia- cım, üzüldüm gerçekten kayıplarına. Rabbim yerine yenilerini koysun. Bereket versin. Nacizane tavsiyem sadaka ver canım. Sadaka çok belayı defeder diyor Peygamberimiz.
Veriyorsun diye biliyorum ama yine de yazmak istedim.

Bugün enerjimizin yüksek olacağı hayırlı bir gün diliyorum hepimize

Bugün oğlumun doğum günü. Cumhuriyet çocuğu Arkadaşı deniz kenarına palyaçolu, örümcek adamlı bir kutlama yaptığı için o da öyle bir kutlama istiyor ama ben yapmayacağım. Organizasyona ayıracak zamanımız yok. Zamanında geniş kahvaltılı kutlamalar yapardık ama artık daha küçük, daha samimi kutlamalar hoşuma gidiyor.
Akşama bir pasta alır, anneanne dede kutlarız nasip olursa.

Dün zeytin bahçesine gittik. Öğle yemeğini orada hep beraber yedik elhamdülillah. Oğluma da doğum günü yemeği oldu. Akşama kadar iş yapıp geldik.

Sınavlar 5 Kasımda başlıyor. Günde en az 2 sınav olacağı için bugün çalışmaya başlayacağım inşaallah. Hayırlısı.

Evde kışlıklar büyük ölçüde halloldu. Çekmece çekmece ilerlemeye çalıştım. İçler temiz olunca içim rahat oluyor.

Geçen oturma odasının camlarını, yatak odasının camlarını silmiştim. Ara ara camları silip bitiririm inşaallah. Kendimi sıkıştırmak istemiyorum yoksa geriliyorum ve eve yansıyor. Sevmiyorum gergin hallerimi.

Bugünün planı
1) Mutfağı topla
2) Çocukların ödevleri
3) Ders çalışmaya başla
4)Oturma odası halı ser
5) Yatak odası topla
6) Kahve içmeyi erteleme
7) Kendine şefkat göster

Sağol canim
Eşimde bende kimseyi boş çevirmiyoruz
Her ay bağış yapıyoruz buraya yazmıyorum çoğu şeyi
Sigortamiz vardı maddi zararımız yok.

Tek üzüntümüz koyunların bu şekilde can vermesi her birini kendi eliyle büyüttü Kv çok baglilardi sakınan göze çöp batar misali de olabilir bilmiyorum

Hayat işte hep yolunda gitmiyor.

Hatta 1 koyun sersemleyip sürüden kaçmış
1 gün sonra eve geri dönmüş.
Koyunlar normalde sürüsü olmadan eve gelemezmiş tanımadığı yerden. Nasip olunca geliyor her türlü

Çok geçmiş olsun canım benim

Doğum gününüz kutlu olsun
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

Bizde güne pozitif başladık

Pazar günü normal bir hayat geçirmek istiyoruz biraz evden uzaklaşıp gezecegiz

O yüzden bugün ödev ve diğer işleri bitirirsem efsane olacak.

Oğlunun doğumgünü kutlu olsun
Sınavlarda başarılar
Biz dün aile dostlarımızla kutladık ama hem ben hastaydım hem bebekle çok zor oldu. Uzunca bir süre bizbize kutlamayı düşünüyorum artık

1 ay sonra baska eve tasinacagiz. Tasinirken fazlaliklardan kurtulmak istiyorum. Fazlaliklarin cogu cocuklarin

Evet ben merkezdeyim.
Gün içinde dört mevsim yaşıyoruz resmen.
Tişört üstü fermuarlu sweatshirt candır.

Selamlar
Güzel geçen bir hafta diliyorum

Dun hızlıca alışveriş yaptık
Eve birkaç eşya aldım geçen haftadan belirlemiştim.
Eşim kendine kazak aldı.
Kızıma tayt ve üst beğendi onları aldık.

Sonra annemlere gittik

Sabah telaşı oldu bugün
Cantasi tam hazır değildi
Beslenme cantasi kıyafet ütüleme derken tempolu geçti
Akşamdan hazırlamak daha iyi oluyor ama dün yorgunduk hikaye okuduk sürekli n halfine alışsın diye. Oyun oynadık.

Şimdi çay molası verdim

Şimdi günümü planlayıp rotamı cizecegim

iyiki doğmuş oğlun kavs bende oturma odasının perdeleri kaplıları duvarlarını vs. hallettim.hala yazlık halı var.onuda kaldırısam oda kışa hazır olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…