İyi yapmışsın her işi sürekli düşünmek yerine zamanını belirlemekte ferahlık sağlıyoraylık rutin oluşturdum kendime.hafta ve gün bazında yapılacıkları böldüm.daha iyi hissettirdi.depresif moddayım.hayatın boş ve anlamsız oluşu üzerime üzerime geliyor.hiç bişey yapamıyorum bazen.
Tabiki burada hayatı her yönüyle konuşacağımız bir yeryazsam çok çok şey var.ara ara yazmayı düşünüyorum ruh halimi.nasıl olsa burası artık sadece minimal topik değil herşeyi her zaman konuşabileceğimiz paylaşabileceğim bir yer.
Yaz Suhan dertlerimizde birbirimizi buluruzyazsam çok çok şey var.ara ara yazmayı düşünüyorum ruh halimi.nasıl olsa burası artık sadece minimal topik değil herşeyi her zaman konuşabileceğimiz paylaşabileceğim bir yer
Çok geçmiş olsunGünaydın Eylül bugün hasta gibiydi o yüzden okula göndermedim.
Evde dinlensin biraz.
Sağol canimÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsunGünaydın Eylül bugün hasta gibiydi o yüzden okula göndermedim.
Evde dinlensin biraz.
Çok geçmiş olsun size de, benim kızım da gece öksürüyor çok kötüGeçmiş olsun
Biz de ailece hasta gibiyiz. Öksürük de yine yapıştı yakamıza. Özellikle gece zorluyor.
Geçmiş olsun güzel bebişeÇok geçmiş olsun size de, benim kızım da gece öksürüyor çok kötüoda buhar makinesi biraz rahatlatıyor
Teşekkür ederim bellezaMikan’cım canını sıkan durum her ne ise hallolur umarım. Suhan’cım aynı temennim senin için de geçerli. Zaman zaman hepimizin depresif zamanları oluyor. Ama sonra geçiyor. Sizinkiler de geçsin gitsin bir an önce..
Sizede geçmiş olsun öksürük en zoru ya grip yinede hafif geçiyorGeçmiş olsun
Biz de ailece hasta gibiyiz. Öksürük de yine yapıştı yakamıza. Özellikle gece zorluyor.
Az önce okudum.Teşekkür ederim bellezabu sefer sorunlarım somut öyle varoluşsal sancılar değil yani. Sudemin topikte yazdım bilmiyorum okudun mu. Ciddi bir yol ayırımındayım önce çocuklarım sonra kendim için en hayırlısını diliyorum
Düşüncelerini önemsiyorum, yorumun nedir ? Haksız mıyım sence ?Az önce okudum.
Tepki vermekte haklı olduğun yerler var. Ve tepki vermeden problemin varlığı anlaşılmaz sorun neyse içe atilmamali neyse söylenmeliDüşüncelerini önemsiyorum, yorumun nedir ? Haksız mıyım sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?