Ben de okudum Mikan
Tabi ki de haklısın, şu bi gerçek ki bazen insanlara, kadın erkek farketmez, fazla incelik, fedakarlık iyi sonuçlar doğurmuyor, sen yaptıkça, yapabildiğini başedebildiğini gösterdikçe senden beklenti artıyor, demişsin ki ben sitem etmem, bence gerekli olduğunda sitem etmemek büyük patlamalara yol açabilir, sitem etmediğinde daha doğrusu kendini bu anlamda ifade etmediğinde insanlar senin yorulduğunu, bunaldığını, daraldığını anlamıyor, göremiyor
Sen söylemez, söylenmezsen herkes her şey yolunda zannediyor, kendine bunu yapma

merhabalar
dünkü mesajım:
eve geçince yapılacaklar:
*yemek(uygulayabilirsem yarın içinde yemek yapacağım)1 saat........................++++++++yemek yaptım.bugün içinde sabah tavuk haşladım.bol kararbiberli tavuklu pilav var akşama.yancılarıda olur
*bulaşık m.boşalt /15 dk......................++++++++++
* onar dk 2 odaya odaklan..................++++++++++çocuk odası ve yatak odası toparlandı
*wc+banyo /15 dk...................+++++++++++++sabah temizledim
*ödev yaptırıken sert bir kahve...........................+++++++++ödev ve kahve işi tmmdır
*kitap oku(1 cümlede olsa)..........................................++++++++okudum
*yorgun hissetmez isem çay........................................çay yapmadım.çocuklar uyuduktan sonra çekirdek çitlediğimi hatırlıyoum

bizimde geçen ingilizce öğretmeni mesaj atmış ödevleri eksik diye.konuştuk.oğlum ısrarla annem yaptırmadı demiş.inanmamış muhtemelen.bende doğru söylüyor tam yatağa girdi aklına ödevi geldi bende geç olunca yaptırmadığımı soyledim.annene söyleyeceğim diye sanırım kokrkutmuş biraz.ufak bi ayar verdim

Oda kokusu ne aldın Mia ben de çok severim birkaç denem yapıyorum kalıcı mı önerir misin aldıklarını güzel günlerde kullan

sağol canımcım

sude kim.ben görmedim mesajını

Hızlıca geçmişe göz attım hastalara geçmiş olsun, bu ara salgın var gerçekten herkesler hasta, bizde de geçmeyen bir öksürük var birkaç haftadır

Şimdi okudum.
Eşin hatalı tabi. Sana hiç danışmadan bu organizasyonu erkek arkadaşları ile bile yapmamalı. Kaldıki 3 kişilik bir grup ve kızı hiç tanımıyorsun. Ben normalde karı kocaların ayrı ayrı kendi arkadaşları ile de vakit geçirmelerinden yanayım. Ya da bir taraf çocukları alıp çıkıyorsa diğer taraf yalnız da takılabilir. Sürekli dip dipe birlikte olmak gerekmez. Tabi bunlar hep eşlerin bilgisi dahilinde olur. Senin eşinin yaptığı hoş olmamış. Fakat yol ayrımı gerektirecek kadar kötü bir şey mi bilemedim. Kızıp sinirlenmekte haklısın ama bunu sadece eşine yansıtsaydın. Fikir arkadaşından çıkmış olsa bile ona uymak-uymamak ya da senle paylaşmak-paylaşmamak eşinin insiyatifindeydi çünkü.

Teşekkürler yorumun için
Canım ben onu darlayacak biri değilim inanki. Zaten haftada 1 halısahası var. Canı istediğinde gittiği sendikası var. Bu en samimi arkadaşı ile buluşmaları var. Yaz tatili yapamadı diye ara tatilde başka şehre gitti gezmeye tek başına. Ki ben teklif ettim gitmesini. Maddi durumsa borç benim de borcum yükler benim de yüklerim. Bu kadarı şımarıklık artık

Son yaptığı düşüncesizce olmuş.

Çok haklısın, teşekkür ederim. 3. Şahıslara sitem etmem ama eşime tabiki her zaman etmişimdir ama o da beni duymuyor maalesef

Canım bu sorunlar bardağındaki son damlaydı. Tek sorun bu olsa tabiki bu tepkiyi vermezdim. Birikim sonucu oldu yani. O arkadaşına da ayrı içerledim. Çünkü benim durumumu çok iyi biliyordu. Ayrıca yansıtmasam eşim beni duymamaya devam edecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…