• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende hafta sonu alışverişyapangillerden oldum, kaban, pantolon ve kazak aldım, geçen sene elemiştim ama, evden çıkacak bişi olamadı o yüzden :)
Güle güle kullan ☺️
Kendini sevmeyi şöyle tanımlıyorum ben biraz,
başkalarını mutlu etmek için kendimi paralamıyorum, kendimi paspas etmiyorum, çocuklarım için dahi kendimden aşırı ödün verip, kendimden vazgeçmiyorum, kendimi illa ki mutlu edecek, beni iyi hissettirecek şeyleri yapmaya devam ediyorum,
Kimsenin benimle ilgili ya da kıyafet/makyaj/dekorasyon vs tercihimle ilgili yorumundan etkilenmiyorum, kararlarım ve tercihlerim insanlara göre şekil almıyor, ben beğenmişsem konu tamamen kapanıyor
Kendimi sevdiğim ve kendime çok değer verdiğim için birilerinin hatırı için(annem babam eşim hariç) bana yapılan terbiyesizleri alttan almıyorum, yutmuyorum, sevmediğim insanlarla görüşmeye devam etmiyorum, aklıma gelenler bunlar🤗
teşekkür ederim yorumun için. Yazdıklarınız sonucu ben de kendimi seviyorum diyebiliyorum. Çünkü aynı fikirdeyim ve ben de bu şekilde yaşıyorum☺️

günaydın güzeller :KK200:

sanırım, düzen, devamlılık, iş güç olayına biraz rest çekmem gerekiyor, şöyle ki;
son zamanlarda kendi rutinim beni korkunç yormaya başladı, belki yaşım artık bu enerjiyi kaldırmıyor, belki de biraz daha yavaş davranmam gerekiyor, bunu anlamak için kendime zaman tanıyacağım...

son 1 ay içinde yorgunluk+dinlenememek+rutinimi bozmamaya çalışmak nedenli bir kaç defa tansiyonum inip çıktı, beni resmen yere devirdi bir anda...
cumartesi kankam gelmişti uzun aradan sonra, günün sonunda '' yapma allah aşkına, çocukları özlemek kaynaklı onlara öyle çok koşturuyorsun ki, düzenlerini sağlamak için kendini heba ediyorsun '' dedi özet olarak...

kendime geriden bakınca aynı şeyi ben de düşünüyorum, eşim çok yardımcı allahtan, ama devamında anneme, kayınvalideme yetiştiğim, ergen ( resmen sorunlu ) bir evladım, ve aşırı dikkat isteyen de bir işim var, haftanın 6 günü çalışmaya devam ediyorum, yaş oldu 44....

tüm bunları düşününce, hayatımın rutinine el atmam gerektiğinden emin oldum, bunu düşünüp kendime yeni kurallar getireceğim, ilk olarak bizim iyi olmamız lazım çünkü,

umarım bu yolda başarı sağlarım, herkese güzel, mutlu bir gün diliyorum :)
Selam canım
Farkında olman bile güzel başlangıç
Umarım kendin için en iyi olan yolu bulursun.😊

Ben de bu ay yaptım biraz alışveriş, philipsten filtre kahve makinesi aldım, bende türk kahvesi vs kapsül kahve mak vardı sadece, antreye vivenseten ayakkabılık aldım, zaradan bi kazak aldım, akşam rutinlerime eklemek için ginseng serum ve cadı fındığı toniği aldım, saçıma saç serumuyla sprey saç kremi aldım, arbutinim bitmişti onu yeniledim, belki biraz batmış olabilirim😂🫠
Bütün kahve makinelerini tamamlamissin maşallah 😁
Güle güle kullan.

Selam 👋

Öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun. 🌸

@Anka yı merak ettim doğum gününden beri üyelik iptali sanırım kaçtır soracağım bir şey giriyor araya.

Mia- Mia- selam söyler misin?
Ne zaman dönecek?

Minimal yaşam için bir hafta önce bir iki adım attım. 3 tane süs eşyasına veda ettim. 4 tane de büyük kavanoz.
Selam sudecim
Mesajını ilettim Anka ya 😊

Eleme yapılmış eline sağlık.👏👏

En son 5 aralıkta istediğim herseyi almıştım.
Kendime 1 aylik alışveriş limiti koydum.
Aslında o kadar alışverişten sonra baska birsey almak istemiyorum.😅

1 ayın sonunda biten ürünüm veya acil ihtiyaç olursa alacağım. Sonra yine 1 ay alışverişten uzak duracağım.

Ig hesabımda linklere tıklamiyorum ve bazı hesapları da siliyorum çok öneri yapanları.
Alışveriş sitelerine girmiyorum.
Kaç haftadır gezmedim ama mağaza gezmeyi sevmiyorum.

Bakalım elimdeki ürünler ne sürede beni idare edecek 😊

Selam 👋

Öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun. 🌸

@Anka yı merak ettim doğum gününden beri üyelik iptali sanırım kaçtır soracağım bir şey giriyor araya.

Mia- Mia- selam söyler misin?
Ne zaman dönecek?

Minimal yaşam için bir hafta önce bir iki adım attım. 3 tane süs eşyasına veda ettim. 4 tane de büyük kavanoz.
Sudemcim Aleyküm Selam
Ankanin da sana selamı var 😊
Henüz dönmeyi düşünmüyormuş

Selamlar
Camasir makinesini çalıştırdım
Sepetler bir yandan bosaliyor bir yandan doluyor.
Nevresimleri çıkarttım.
Yatak odasını havalandırdım.

Mutfakta masayı topladim
Bulaşık mak boşaltıp kirlileri yerleştirdim.
Tezgahı silmedim henüz.
Mola verdim.

Bugün baya evde ertelediğim islerin bir kısmını yaptım
Robot oturma odası ve mutfağı supurecekti sonra aldı başını gitti diğer odaları da süpürdü geldi.
İyi oldu işim azaldı. Bende sildim.

Birazdan çiçekleri sulamam gerek.

Yarın için de kalan işleri planladim
Banyoyu temizlerim.
Makyaj fırçaları yıkanması gerek
2 makine çamaşır daha yikanacak belki 3 makine

Kendimi iyi hissettiğim zaman mutfak dolaplarini sileceğim

Merhaba 🥰
Bizde biraz öksürük var ama evde iyiler şükür çocuklar. Sabah hepsini okula gönderdim. Fabrika gibi, ben hazırladım, babaları bıraktı. 😆😅

Dün teknik geziyi yaptık. Bence gayet güzel bir geziydi. Uygulamalı ve daha uzun süreli olsaydı daha verimli olurdu tabii.

Eşim ısrarla kızımı göndermek istemedi. 8.sınıf, derslerinden geri kalıyor mantığında. Haksız değil, haklı da değil. Kızımla konuştum, derslerini tamamlayacağına inanıyorum şeklinde. Gittik.
Oğlanları da okula göndermedim gece geleceğimiz için. Yol üstü anneannelerine bıraktım.

Gitöeden 2 makine çamaşır yıkayıp sermiştim. Akşam eşim toplamış. Onları ayarlamam gerekiyor.
Ptt den gelen şeyi evde yokuz diye geri götürmüşler. Onu almalıyım. Kanepe kılıfı seçemedim koşturmacada. Onu da halledebilirsem aradan çıkacak. Ara ara derslere baktığım için ona ekstra zaman gidiyor.

Gönül gidip gezmek istiyor ama işler de melül melül bana bakıyor.😅

IMG-20221221-WA0036.webp
IMG-20221221-WA0033.webp
IMG-20221221-WA0044.webp
IMG-20221221-WA0039.webp
20221221_142255.webp
20221221_141858.webp

Bugün bekleyen işlerden “banyo dolabı temizliği” yaptım. Sonra banyoyu komple yıkadım. Tarihi geçmiş 1 krem attım. Azalan 2 temizlik malzemesini de bitirip attım.

Selam kızlar
Benim pek enerjim yoktu ama ertelediğim işlerden wc banyo temizliğini yaptım
Diğer temizledigim yerleri de toplu temiz tutmaya çalıştım.
Dizi izledim.
Kitap okudum
Eylülün banyosu ve ödevi yapıldı.

Şimdi son çamaşırlar kurutmadan çıkmak üzere

Yarına sebze alışverişini eşim yapacak.
Evde de fazla iş kalmadı gunluk toparlayıp dinlenirim.

Miacım sen hasta mısın ben kaçırmışım galiba atlaya atlaya okuduğum için🙈 Çok geçmiş olsun neyin var😞
Ben de bugün öğlenciyim, 4 dersim var öğleden sonra, sabah büyük cocukları ve eşimi gönderdim, bulaşık makinesi boşaltıldı, geceden sahlep bulaşıkları kalmıştı onları yerleştirdim, mutfak çok dağılmıştı orayı toparladım, yatakları topladım, kücüğüme kahvaltı yaptırdım, uyuttum, rutin cilt bakımı yaptım, salonu roboto süpürttüm, kahvaltımı yaptım, 1.5 kg almışım😞 kahvaltıda yulafla muz yedim
Kahvemi yaptım geldim🤗 biraz kitap okurum, tırnaklarıma ellerime peeling yapıcam, akşam yemeğini annem verecek🙏🏻 Katlanacak çamaşırlar var, yıkanacak 2 makine çamaşır var

Back
X