günaydın güzeller
sanırım, düzen, devamlılık, iş güç olayına biraz rest çekmem gerekiyor, şöyle ki;
son zamanlarda kendi rutinim beni korkunç yormaya başladı, belki yaşım artık bu enerjiyi kaldırmıyor, belki de biraz daha yavaş davranmam gerekiyor, bunu anlamak için kendime zaman tanıyacağım...
son 1 ay içinde yorgunluk+dinlenememek+rutinimi bozmamaya çalışmak nedenli bir kaç defa tansiyonum inip çıktı, beni resmen yere devirdi bir anda...
cumartesi kankam gelmişti uzun aradan sonra, günün sonunda '' yapma allah aşkına, çocukları özlemek kaynaklı onlara öyle çok koşturuyorsun ki, düzenlerini sağlamak için kendini heba ediyorsun '' dedi özet olarak...
kendime geriden bakınca aynı şeyi ben de düşünüyorum, eşim çok yardımcı allahtan, ama devamında anneme, kayınvalideme yetiştiğim, ergen ( resmen sorunlu ) bir evladım, ve aşırı dikkat isteyen de bir işim var, haftanın 6 günü çalışmaya devam ediyorum, yaş oldu 44....
tüm bunları düşününce, hayatımın rutinine el atmam gerektiğinden emin oldum, bunu düşünüp kendime yeni kurallar getireceğim, ilk olarak bizim iyi olmamız lazım çünkü,
umarım bu yolda başarı sağlarım, herkese güzel, mutlu bir gün diliyorum :)