• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha önce de bahsettiğimiz gibi makyaj yapmayı severim. Her gün mutlaka bir şeyler sürerim. Yoksa kendimi hiç iyi hissetmiyorum. İçinde rahat ettiğim kıyafet ve ayakkabılar tercih ederim. Saçımı taramadan dışarı çıkmam. Hatta oje sürdüğüm zaman bir tık daha iyi hissederim😅

Mutlaka müzik dinlerim. Bazen ayna karşısında dans ettiğim olur bazen de şarkıdaki bir söze takılıp ağlarım. Kışın mum yakmayı severim. Bugünkü vanilya kokuluydu. Koku da sevdiğim için pozitif etkileniyorum. Canım sıkkınsa biraz çıkıp hava alırım, Tebdil-i mekanda ferahlık vardır sözüne inanırım. Beni üzen, canımı sıkan bir durum varsa hiç içimde tutmam. Konunun muhatabı kimse onunla konuşup çözmeye çalışırım. Sorunu kendimde bulmuşsam telafi etmek isterim. Sonuca ulaşmayan, belirsizlik içeren her şey beni rahatsız eder. Genellikle yapılan planlara uyumlu olmaya çalışırım ama canımın istemediği bir şeye “hayır” demeyi de bilirim. Sonuçta ortak yapılacak bir etkinlik varsa benim de keyif almam gerekli. İdare edilebilecek durumlar istisnadır tabiki ama sırf birileri memnun olsun diye her şeye evet diyemem.

Kendimi sevmediğim zamanlar, yetersiz hissettiğim konular yok mu? Vaaar. Ama senin sorun kendini sevmekle ilgili olduğu için o taraflara girmeyeyim😅
Mottom şu: “Kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz.”
Ben de kendi ışığıma güveniyorum✨
Motto ya bayıldım. 👍👏👏

Kızlar, mutfakta üçlü, açılır kapanır kanepem var. Onun yüzüzü değiştirmek istiyorum. Nasıl bir şey yapmalıyım? Yenisini mi almalıyım?

Ayrıca mutfak sandalyelerim de artık yıprandı. Değiştirmiken onlara da el atıp ikisini uyumlu mu yapsam? 🤔

Kızlar, mutfakta üçlü, açılır kapanır kanepem var. Onun yüzüzü değiştirmek istiyorum. Nasıl bir şey yapmalıyım? Yenisini mi almalıyım?

Ayrıca mutfak sandalyelerim de artık yıprandı. Değiştirmiken onlara da el atıp ikisini uyumlu mu yapsam? 🤔
Yani fiyatlarını karşılaştır yeni alsan ne kadar olur kaplama olsa ne kadar olur
Sevdiğin tarzlara bak.
Kolay silinen kumaşı olsun

Acik renk severim ama mutfakta kullanışlı olmaz pek bej veya açık Gri olabilir

Annem geçen sene oturma grubunu kaplattı yepyeni oldu ve de gayet uyguna geldi. Bi araştır güzel yapan varsa bi de fiyat olarak fark varsa düşünebilirsin

Yani fiyatlarını karşılaştır yeni alsan ne kadar olur kaplama olsa ne kadar olur
Sevdiğin tarzlara bak.
Kolay silinen kumaşı olsun

Acik renk severim ama mutfakta kullanışlı olmaz pek bej veya açık Gri olabilir
Kaplamaya 2.750 dedi sünger yüz hepsi. (Bir yere sordum sadece.)

İstikbalin hani böyle hantal kanepeleri vardı hiç sevmem. Herhangi bir marka, en uygun kanepe 3.500 den başlıyor, yukarıya doğru çıkıyor.

Renk konusunda dediğin gibi açık olmaz bana. Çocuklu evde zor.
Antrasit güzel geliyor ya da rengarenk. 😃 Benim ruhum rengarenk. 🌈
Ama tabii ev dekorasyonunda nasıl olur, oturtamadın kafamda. Mutfak dolabı da milli dolaplardan olunca illa bir uyumsuzluk olacak. Onları değiştirme gibi bir durum gündemde değil şimdilik. Biraz daha bakayım. Kararsızım.
Fikir verdiğin için teşekkür ederim.
Çok çok geçmiş olsun mia. 😌 Umarım çabucak atlatırsın.

Selam hanımlar

Bu akşamki planım;
Yemek hazırla / ye / kaldır.
Spor + Duş
Çamaşır katlama

Ctesi
Olabildiği kadar Temizlik
Buzdolabından atılacakların kontrolü
Pazar alışverişi

Pazar
Konservatuvar
(Tüm günü aldığı için başka bir ş yazamıyorum)
Akşamında okul hazırlıkları duş+kıyafet vb.

Kaplamaya 2.750 dedi sünger yüz hepsi. (Bir yere sordum sadece.)

İstikbalin hani böyle hantal kanepeleri vardı hiç sevmem. Herhangi bir marka, en uygun kanepe 3.500 den başlıyor, yukarıya doğru çıkıyor.

Renk konusunda dediğin gibi açık olmaz bana. Çocuklu evde zor.
Antrasit güzel geliyor ya da rengarenk. 😃 Benim ruhum rengarenk. 🌈
Ama tabii ev dekorasyonunda nasıl olur, oturtamadın kafamda. Mutfak dolabı da milli dolaplardan olunca illa bir uyumsuzluk olacak. Onları değiştirme gibi bir durum gündemde değil şimdilik. Biraz daha bakayım. Kararsızım.
Fikir verdiğin için teşekkür ederim.
Çok çok geçmiş olsun mia. 😌 Umarım çabucak atlatırsın.
canım selam, tavsiyem siyah ya da antrasit olmaması yönünde, resmen toz oluyor üstü. gri renkten vazgeçme o renklere gideceksende.

canım selam, tavsiyem siyah ya da antrasit olmaması yönünde, resmen toz oluyor üstü. gri renkten vazgeçme o renklere gideceksende.
Tamam canım çok teşekkür
Değerlendireyim
Ben tamamen bahçeli bir yerde yaşayınca tozum toprağım çok 🤦‍♀️

Selamlar
Ev yavaş yavaş dağılıyor
Eşim akşamları kalan işleri toparlıyor ama detaya girilmedigi için çok da düzgün olmuyor.
Neyse olduğu kadar şuan önemli olan çabuk toparlanmam.

En sevdiğim şey yatakta dinlenip çay içmek olabilir şuan 😅
Ama hapşırırken çayı dökücem diye de korkmuyor değilim 😅

Eklentiler

• 20221217_110207.webp
    20221217_110207.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba 🥰
Hastalara şifa
Dertlilere deva
Borçlulara eda diyerek... Rabbim kolaylaştırsın hayırlısıyla ❣

Sınavlar 2 Ocak itibariyle başlıyor. Stres yapıyorum. 😒🤦‍♀️ Bu halimi sevmiyorum ama hep böyleydi. Dün itibariyle çalışmaya başladım ufaktan. Çünkü 10 ders var ve hep bilgi içerikli. 🤦‍♀️

Dün serdiğim çamaşırları toplayıp yenilerini serdim.
Mutfağı üstten topladım.

Netten bir koltuk döşemeciyle iletişime geçtim. Burada şubeleri vs yok ama sağolsun sorularıma cevap verdi.
Silinebilir kumaş önerdi. 32 dns ya da 35 dns sünger kullansınlar.
Baby face yanar döner kumaştır. Kaliteliyse kullansınlar dedi. ( Kimse malım kalitesiz demez diye içimden geçti. ☺)
Nubuk için de altı keçeli olsun, kapitoneli olmasın dedi.
Bakalım ortaya ne çıkacak.
Size de atayım eşimin emaktar kanepesini.
Mutfak sandalyeleriyle takım mı yapsam diye aklıma geldi. Bana fikir verir misiniz görsele bakarak?

Mutfak masam beyaz cam bu arada. Üzerinde sandalyedeki çiçeklerin siyahı var uç kısımlarda

20221217_115303.webp
IMG-20221217-WA0003.webp

Merhaba 🥰
Hastalara şifa
Dertlilere deva
Borçlulara eda diyerek... Rabbim kolaylaştırsın hayırlısıyla ❣

Sınavlar 2 Ocak itibariyle başlıyor. Stres yapıyorum. 😒🤦‍♀️ Bu halimi sevmiyorum ama hep böyleydi. Dün itibariyle çalışmaya başladım ufaktan. Çünkü 10 ders var ve hep bilgi içerikli. 🤦‍♀️

Dün serdiğim çamaşırları toplayıp yenilerini serdim.
Mutfağı üstten topladım.

Netten bir koltuk döşemeciyle iletişime geçtim. Burada şubeleri vs yok ama sağolsun sorularıma cevap verdi.
Silinebilir kumaş önerdi. 32 dns ya da 35 dns sünger kullansınlar.
Baby face yanar döner kumaştır. Kaliteliyse kullansınlar dedi. ( Kimse malım kalitesiz demez diye içimden geçti. ☺)
Nubuk için de altı keçeli olsun, kapitoneli olmasın dedi.
Bakalım ortaya ne çıkacak.
Size de atayım eşimin emaktar kanepesini.
Mutfak sandalyeleriyle takım mı yapsam diye aklıma geldi. Bana fikir verir misiniz görsele bakarak?

Mutfak masam beyaz cam bu arada. Üzerinde sandalyedeki çiçeklerin siyahı var uç kısımlarda

Eki Görüntüle 3178211 Eki Görüntüle 3178210
Nubuk sevemiyorum ben yani kisisel düşüncem hoş durmuyor
Takım yaparsın tabi güzel olur
Döşemeci bulup mevcut kumaslara bakarsın
Her kumas bulunmuyor malesef uygun bir tercih yaparsın.

Nubuk sevemiyorum ben yani kisisel düşüncem hoş durmuyor
Takım yaparsın tabi güzel olur
Döşemeci bulup mevcut kumaslara bakarsın
Her kumas bulunmuyor malesef uygun bir tercih yaparsın.
Neyi seversin kumaş olarak 🤔
Keten vs bana olmaz
Baby face için de çok yanar döner bir kumaş dedi döşemeci.
O şöyle bu böyle diye hepten çorba oldu 😅

Keten vs bana olmaz

Leke tutmayan hemen silinebilir mutfak sandalye ve mutfağa konulacak kanepe için uygun kumaş diye bakininca tay tuyu çıktı

Renk olarak bordo ve koyu gri (antrasit dedikleri renk ) severim

Keten vs bana olmaz
Mat kadife ve keten severim ama tercih etmem
Daha dokulu kumaşlar seçerim ama isimlerini bilmiyorum kumaş kodu vardı sadece öyle seçmiştim 🤷‍♀️

Leke tutmayan hemen silinebilir mutfak sandalye ve mutfağa konulacak kanepe için uygun kumaş diye bakininca tay tuyu çıktı

Renk olarak bordo ve koyu gri (antrasit dedikleri renk ) severim
Köşe koltugum füme kir belli olmuyor 😅
Leke de tutmuyor sanırım
Yılda 1 komple yıkıyorum.

Back
X