Geçmiş olsun iyileşti mi şimdi nasıl ?Çocuk okulda kusmuş 2-3 defa. İlgilenmişler. Ben
Geçmiş olsun.Cidden bunaldım.
Normal mi bu durum?
Annemler zeytin işi için bende misafirlerdi. Kardeşim kaldı 8 gün kadar. Hergün yemek pişir, bahçeden gelen bulaşıkları yıka. Akşam çay çerez, çocuklar bir yandan.( Bahçesi olan bilir, gerçekten yorucu. Öyle olunca bahçeden gelen evde (sözüm ona) duranı yorulmuyor zannediyordu.) Evin çamaşırı vs. Üzerine sınav haftası eklendi. Akşam çalıştım sabah girdim sınava gibi oldu. Günde iki sınav. Hep üst üste koymuşlar. Feci bunaldım. Cuma sınav bitecekti. Perşembe de oğlumun öğretmeni aradı. Çocuk okulda kusmuş 2-3 defa. İlgilenmişler. Ben okuldayım, gelemez diye de bana söylememişler. O akşam da evde rahatsızdı oğlum. Özetle çalışamadım zaten en düşük notu aldım artık yeter, bırakıyorum diye. O gece de yıllarca çıkmayan uçuğum çıktı.
Yani özetle yoruldum. Şimdi de haftaya sınavlar.Topluca bana bir el atın da modum yükselsin. Desteğe ihtiyacım var sanırım. Kızlar help meee
Şuraya iki inek resmi koyayım da motive olayım.
Geçmiş olsunSelam hanımlar,
Hasta olanlara şifa diliyorum.
Ben de geçen annemi safra kesesinden ameliyat ettirdim. Anneme refakatçi olarak kaldım.
Evin genel dağınıklığını,bulaşığını vs toparladım.
Annem planlı kadındır. birkaç tencere farklı yemek yapıp dolaba koymuş. Babama ve evde olanlara hep onları ısıtıp yedirdik. Bize sadece sofra kur/kaldır kaldı.
Pazar günü erkek kardeşimle halıları silkeleyip, evi süpürdüm, sildim.
Tuvalet banyo ovdum, banyo dolabını temizleyip, paspaslarını makineye attım.
Çamaşır yıkayıp, serdim. Kuru olanları katlayıp yerleştirdim.
Kızım da çarşamba ve perşembe günü kustu. Cuma mide hassastı ama kusması olmadı. Bizimki biraz yemeği az yiyor, suyu az içiyor bu sebeple olabilir diye düşündüm. Üşütmüş de olabilir elbette.
Bugün o okula, biz işe başladık. Senenin son haftasının hepimiz için iyi geçmesini diliyorum.
Yeni yılınızı şimdiden kutlar, sevinçli haberler alacağınız sağlıklı bir yıl olmasını dilerim.
Öpüyorum hepinizi
Aldıklarını güle güle kullanGünaydın kızlar, mutlu haftalar olsun hepimize
hafta sonu yine derle topla yerleştir yapıldı, 3 adet yüz havlum incelmiş, 4 tane yenisini alıp onları elden çıkardım, bir de lastikli çarşafım yetmiyordu, 2 tane de çarşaf aldım. yıl bitmeden ihtiyaç neyse kontrol etmeye çalışıyorum bende.
Güle güle kullanın çam ağacınızı, çam ağacını bizde de çocuklar çok seviyor, bende dekoratif olarak bayılıyorum yalan yok, kim ne derse desin bizde kuruyoruz çocuklarla, ışığına da bayılıyorlar, süslemekte onlar için ayrı bi eğlence.Günaydınlar
Dün sinemaya gittik
Oncesinde market alışverişi yaptık
Cam ağacı aldık biraz küçük ama yinede hevesimizi aldık 1 hedef daha gerçekleşti
Eşim ödedi tabi yoksa almazdım
Bende seviyorum kışın ışıklar mumlar kullanmayıGüle güle kullanın çam ağacınızı, çam ağacını bizde de çocuklar çok seviyor, bende dekoratif olarak bayılıyorum yalan yok, kim ne derse desin bizde kuruyoruz çocuklarla, ışığına da bayılıyorlar, süslemekte onlar için ayrı bi eğlence.
hatta bu sene bi de sticker aldım, kafalarına göre yapıştırdılar camlara, nasıl mutlu oldular, her gelene burası benim ben yapıştırdım diye hepsi anlatıyor 2 yaşındaki dahil
Yaa işte sıkıntı oGeçmiş olsun.
Hastalık bu kış çok zor geçiyor yıpratıcı oluyor.
Hem çocuklar hem ev bahce hem okul hayatın seni zorluyordur ama bazı sorumluluklardan istifa etmen gerek.
Bazı işleri bırak başkaları yapsın
Herseye yetmek mümkün değil
Ben çalışırken de babam öyle evi temizlemekle ilgili laf söylerdi bende şaka yapıyor sanıyordum.Yaa işte sıkıntı o
Başkaları iş yapmıyor. Hatta annem kendi evine gidince oğlumun dersleriyle hiç ilgilenmediğimi, elime almam gerektiğini söyledi.
E sen ilgilenseydin dedim. Ben yorgun geliyordum diyor.
Mecburi bana kalıyor bazı işler. Ben de buzluktan vs işlerimi kolaylaştıracak yemek yapıp geçtim.
Hergün yapsan, temiz olur diyen babama da gücümün yettiği kadar yaparım dedim.
Ve cidden beklenti yükselmesin diye de ona göre yaptım. Yoksa kimse alkışlamıyor yani aferin, bir kuş sütü eksik diye.
Zaten sonra kendi de dedi "gücünün yettiği kadar yap, boşver" diye. Konuşmasam farketmezdi.
Dün annemle konuşurken bu çarşamba gelip bana yemekte yardım edeceğini söyledi. Benim sınavım var. 3 hafta yokum ben. Ona göre dedim. (Artık söylüyorum, eskiden susuz kalır, uykusuz kalır, herkesi mutlu etme sevdasında olurdum. Ne gerek varsa)
Yani gelirsen de beklentin olmasın, bende durum bu meselesi. Kendileri bilirler.
Onun da okuma öğrettiği bir teyze var.☺ Hergün gittiği için gelemez sanırım.
Normalde şu var aslında. Niyet olarak kötü değiller, bazen fazla düşünceliler ancak karşıdakine nasıl yansıdığını farkedemeyebiliyorlar. Söyleyince, anlatınca sorun kalmıyor. Bu yönümü geliştirmeliyim.
Öğretmeni ne diyor ders durumu nasılmışKızlar yaaaa bende nasıl davranacağını bilmiyorum size sorayım 11. Sınıf kızım var ve aşırı sorumsuz ders çalışmaz elinde sürekli telefon
Konuşuyorum,,, anlatıyorum,,, dinliyorum,,,, kızıyorum,,, bağırıyorum,,, yok hiç bir şekilde orta yolu bulamıyorum
Kesinlikle saygısız değil cevap vermez hani karşılık verme anlamında ama bir türlü orta yolu bulamayız
Okuldan gelir yemeğini yer (sadece tavuk,, makarna,,, pilav)
Odasına geçer telefon elinde,, kalkar banyosunu yapar sonra yatar
Her günü böyle
Nasıl bir yol izlememe lazım artık bilmiyorum yaa
Slm cnm. Telefon konusuna bir kısıtlama getirin kesinlikle bu sene olmasa da seneye. Çünkü çok fazla zaman alan bir şey hele gençlerde. Açıkçası ergenlerden tırsarımKızlar yaaaa bende nasıl davranacağını bilmiyorum size sorayım 11. Sınıf kızım var ve aşırı sorumsuz ders çalışmaz elinde sürekli telefon
Konuşuyorum,,, anlatıyorum,,, dinliyorum,,,, kızıyorum,,, bağırıyorum,,, yok hiç bir şekilde orta yolu bulamıyorum
Kesinlikle saygısız değil cevap vermez hani karşılık verme anlamında ama bir türlü orta yolu bulamayız
Okuldan gelir yemeğini yer (sadece tavuk,, makarna,,, pilav)
Odasına geçer telefon elinde,, kalkar banyosunu yapar sonra yatar
Her günü böyle
Nasıl bir yol izlememe lazım artık bilmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?