Güle güle kullanbende hafta sonu alışverişyapangillerden oldum, kaban, pantolon ve kazak aldım, geçen sene elemiştim ama, evden çıkacak bişi olamadı o yüzden :)
teşekkür ederim yorumun için. Yazdıklarınız sonucu ben de kendimi seviyorum diyebiliyorum. Çünkü aynı fikirdeyim ve ben de bu şekilde yaşıyorumKendini sevmeyi şöyle tanımlıyorum ben biraz,
başkalarını mutlu etmek için kendimi paralamıyorum, kendimi paspas etmiyorum, çocuklarım için dahi kendimden aşırı ödün verip, kendimden vazgeçmiyorum, kendimi illa ki mutlu edecek, beni iyi hissettirecek şeyleri yapmaya devam ediyorum,
Kimsenin benimle ilgili ya da kıyafet/makyaj/dekorasyon vs tercihimle ilgili yorumundan etkilenmiyorum, kararlarım ve tercihlerim insanlara göre şekil almıyor, ben beğenmişsem konu tamamen kapanıyor
Kendimi sevdiğim ve kendime çok değer verdiğim için birilerinin hatırı için(annem babam eşim hariç) bana yapılan terbiyesizleri alttan almıyorum, yutmuyorum, sevmediğim insanlarla görüşmeye devam etmiyorum, aklıma gelenler bunlar
Selam canımgünaydın güzeller
sanırım, düzen, devamlılık, iş güç olayına biraz rest çekmem gerekiyor, şöyle ki;
son zamanlarda kendi rutinim beni korkunç yormaya başladı, belki yaşım artık bu enerjiyi kaldırmıyor, belki de biraz daha yavaş davranmam gerekiyor, bunu anlamak için kendime zaman tanıyacağım...
son 1 ay içinde yorgunluk+dinlenememek+rutinimi bozmamaya çalışmak nedenli bir kaç defa tansiyonum inip çıktı, beni resmen yere devirdi bir anda...
cumartesi kankam gelmişti uzun aradan sonra, günün sonunda '' yapma allah aşkına, çocukları özlemek kaynaklı onlara öyle çok koşturuyorsun ki, düzenlerini sağlamak için kendini heba ediyorsun '' dedi özet olarak...
kendime geriden bakınca aynı şeyi ben de düşünüyorum, eşim çok yardımcı allahtan, ama devamında anneme, kayınvalideme yetiştiğim, ergen ( resmen sorunlu ) bir evladım, ve aşırı dikkat isteyen de bir işim var, haftanın 6 günü çalışmaya devam ediyorum, yaş oldu 44....
tüm bunları düşününce, hayatımın rutinine el atmam gerektiğinden emin oldum, bunu düşünüp kendime yeni kurallar getireceğim, ilk olarak bizim iyi olmamız lazım çünkü,
umarım bu yolda başarı sağlarım, herkese güzel, mutlu bir gün diliyorum :)
Bütün kahve makinelerini tamamlamissin maşallahBen de bu ay yaptım biraz alışveriş, philipsten filtre kahve makinesi aldım, bende türk kahvesi vs kapsül kahve mak vardı sadece, antreye vivenseten ayakkabılık aldım, zaradan bi kazak aldım, akşam rutinlerime eklemek için ginseng serum ve cadı fındığı toniği aldım, saçıma saç serumuyla sprey saç kremi aldım, arbutinim bitmişti onu yeniledim, belki biraz batmış olabilirim
Selam sudecimSelam
Öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun.
@Anka yı merak ettim doğum gününden beri üyelik iptali sanırım kaçtır soracağım bir şey giriyor araya.
Mia- selam söyler misin?
Ne zaman dönecek?
Minimal yaşam için bir hafta önce bir iki adım attım. 3 tane süs eşyasına veda ettim. 4 tane de büyük kavanoz.
Sudemcim Aleyküm SelamSelam
Öncelikle hasta olanlara geçmiş olsun.
@Anka yı merak ettim doğum gününden beri üyelik iptali sanırım kaçtır soracağım bir şey giriyor araya.
Mia- selam söyler misin?
Ne zaman dönecek?
Minimal yaşam için bir hafta önce bir iki adım attım. 3 tane süs eşyasına veda ettim. 4 tane de büyük kavanoz.
Tamam canım iyi olsun da.Sudemcim Aleyküm Selam
Ankanin da sana selamı var
Henüz dönmeyi düşünmüyormuş
Geçmiş olsunKızım hasta bugün okula göndermedim. Evdeyiz.
Geçmiş olsunKızım hasta bugün okula göndermedim. Evdeyiz.
Geçmiş olsun
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?