Keyifle okuyorumKimse yazmıyor
Yeni yıla girerken antmi verdiniz arkadaş
Seneye görüşürüz diye espri de yapmadım
Geçmiş olsun okurken yoruldumKeyifle okuyorum
Bugün yoğun geçiyor. Okuldan geldim. Misafirim geldi. O otururken gidip çocukları alıp geldim. Çay kahve faslı. Sonra ortanca oğlumu doktora götürdüm. Orda 1 saat sürdü işimiz. Geldim oğlumu yıkadım ben yıkandım. Çamaşır atıp serdim. Şimdi kızımı uyutuyorum. Uyursa küçülen kıyafetlerini ayıklayıp yeni kıyafetlerini makineye atacağım. Yazarken yoruldum
TeşekkürlerGeçmiş olsun okurken yoruldum
Not alıyımilk defa Dan Brown’ın bir kitabını okudum ‘Cehennem’. Baya sürükleyici ve güzel bir kitaptı, okumayanlara tavsiye ederim
Bu da 574Not alıyımelimdeki kitap 687 sayfalık bu yılı onunla kapatmazsam iyi
Kaç günde okudunBu da 574
2 haftada bitti. Ama okumaya fırsat bulsam daha çabuk biterdi çok sürükleyiciKaç günde okudun
Benimki elimde sürünüyor ama güzel gidiyor
bizimki şubat ayına kadar durur ışıl ışıl bayılıyoruz zaten1. Görev : yılbaşı modundan çıkmak
Ağacı topladım
selam mia'cım malum yılsonu işlerim baya karmaşık ve yoğun benim, bazen giriyorum okuyorum ama yorum yapacak fırsat olmuyor.Kimse yazmıyor
Yeni yıla girerken antmi verdiniz arkadaş
Seneye görüşürüz diye espri de yapmadım
Çok iyi yapmışsın bence. Harika bir hedef. Çocukları üzmeyelim diye bazen gerçekten mantık dışı davranabiliyoruz. Seanslardan kendine kattığın ve anlatılacak şeyleri bizimle paylaşırsan ben şahsen sevinirim bize de fikir olurmerhaba kızlar, geçenlerde artık kilolarımdan bunaldığım için diyet polikliniğine gittim ve sanırım duygusal yeme bozukluğum var dedim ve beni psikoloğa ve diyetisyene yönlerdirdi, bugün psikoloğumla ilk seansımız vardı, ay ne çok şey biriktirmişim meğer içimde anlattım durdum ve psikoloğum 2 ana başlığa dikkat çekti;
1. büyük kızımın oyuncağı olmuşum
2. mantıklı karar verme yetimi kapatıp tüm kararlarımı duygusal vermeye başlamışım.
şimdi bunların üzerinden gitmeye başlayacağız.
gerçi burası yeri mi hiç değil, ama buraya yazmak ve sizinle dertleşmek hep çok iyi geldi bana. kendimi minimalleştirme yılım olsun bu sene inşallah.
Tabi ki mikanım, sizi bunaltmayacak şekilde anlatmaya çalışırım.Çok iyi yapmışsın bence. Harika bir hedef. Çocukları üzmeyelim diye bazen gerçekten mantık dışı davranabiliyoruz. Seanslardan kendine kattığın ve anlatılacak şeyleri bizimle paylaşırsan ben şahsen sevinirim bize de fikir olur
Bilinçaltımızda şey var kardeş oldukça büyük çocuğa haksızlık ettiğimiz. Bende de var bu o yüzden açığı kapatalım diye biz de yapıyoruz sürekli bir şeyler aynen maddi değil de ufak ufak şeyler. Kuralları takip etmek bana bazen çok zor geliyor mesela yoğun oluyorum o an kural mural hak getireTabi ki mikanım, sizi bunaltmayacak şekilde anlatmaya çalışırım.
okuldan her gün kapıdan mutsuz giren kızım bizim de modumuzu düşürüp tüm akşamımızı zehir ediyordu, bizde o mutlu olsun diye eşimle girmediğimiz şekil kalmadı, maddi anlamda büyük bir şey yok ama ufak tefekte olsa sana sürpriz aldım vs diye onu mutlu etmeye çalıştıkça başka şeylerle mızırdanıyordu.
meğer onu mutlu etmeye çalışma zaafımızı farkettiği için bizim bu durumumuzu kullanmaya başlamış, kendi de bu durumun farkında değil ne yapacağını bilmeden sadece mızırdanıyor dedi, acilen kurallar koymalıymışız eve, ki zaten var ama bunları güncellememiz lazım sanırım, eşimle konuşup bi yol çizmeliyiz. hoş anane dede heeeerkesi köle yaptı şu an herkes aman o mutsuz olmasın diye çabalar olmuşuz, ne ara bu hale geldik anlamadım inan.
aynen doğru söylüyorsun, ben bi deneyim kural işini, bakalım olacak mı ses veririm sana daBilinçaltımızda şey var kardeş oldukça büyük çocuğa haksızlık ettiğimiz. Bende de var bu o yüzden açığı kapatalım diye biz de yapıyoruz sürekli bir şeyler aynen maddi değil de ufak ufak şeyler. Kuralları takip etmek bana bazen çok zor geliyor mesela yoğun oluyorum o an kural mural hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?