Nerelere kayboldun? Doğum yaptın mı? Taşındın mu? Nasılsın?
Uyeligimle ilgili bir sorun oldu agustostan beri, uygulamayi acmamamay basladi, goremedim
Dogum yaptim 3 aylikoldu ogljm, bu arada sehir degistirdik, yeni yerimize alismaya calisiyoruz iyiyim cok sukur sen nasilsin oglanlar nasil, defne nasil, ise basladin mi

Selamlar
Dün evi dip köşe temizleyip termale gittik
Eve gelip bavulu bosattim hemen.
Şimdide arkadaşıma gideceğim biraz dinlenip.

Oyyy maşallah 3 aylık olmuş bile nasıl alıştınız mı yeni şehre? Valla biz de iyi diyelim iyi olsun İşe başladım evet yoğun yorucu geçiyor günler

Buna kesinlikle katılıyorm, kardeş çok ayrı bi şans, çok farklı bi paylaşım, çocuk büyütmek çok zor, hepsine ayrı ayrı yetişebilmek yorucu ama onlar için farklı ve dinamik bi deneyim bence, bizim 3. Bebek o kadar sevindirdi ki 2 kızımı mesela, okulda anlata anlata bitiremiyolarmış
Bu arada çok geçmiş olsun

Ben de bi süre ihtiyaçlar dışında alışveriş yapmadan devam etmek istiyorum, en son airfryer aldım yeniyıla girmeden, çocuklara sağlıklı yağsız yiyecekler yapabilmek adına iyi ettiğimi düşünüyorum, kozmetik alışverişi sonu gelmeyen, dipsiz kuyu gibi, batak resmen Sürekli bişeyler bitiyo tamamla tamamla bitmiyo

Aynen bakım ürünleri detaya girdikçe eksik bitmiyor.

Bugün hava buz gibi soğuk
Eylülü okula bırakınca kuaföre uğrayacağım
Randevu alırım boş saate denk gelirsem yaptırırım.
Bakalım harcamali bir gün mü olacak

Bana göre ihtiyaç bakimli olmak ama exra para harcadığım için harcamali bir gün ilan edebilirim.

Öyle gerçekten artıları da zorlukları da var Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…