• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese iyi pazarlar❤️
Bizde de cuma günü camlar, kapılar, elektrik düğmeleri ve tüm dolapların üstleri silindi, yardımcı çağırdım, hava bi kaç gündür çok soğuk, dün hem soğuk hem yağmurluydu, dışardaki bazı işlerimi halledip eve geçtim ve bi daha çıkmadım🫠 Eokul işlemlerimi bitirdim, cocuklarla zaman geçirdim, ödevlerine yardım ettim, akşam da beraber film izledik, 2 ve 3 numara uyuduktan sonra yani😁 tatile son 1 hf🤩
Bugün kuaför işlerimi hallediyorum, röflemi yeniletiyorum, biraz da kestiririm, hfiçi bi gün randevu alıp ipek kirpik yaptırıcam🤩 Daha önce hiç yaptırmadım, çok merak ediyodum bakalım nasıl olacak, kirpiğe zaafım var🙈
Enerjinizi beğeniyorum. Yaşınız kaç?
Üç çocukla kendinize fırsat oluşturmanız güzel.
Sanırım benim içim geçmiş tek çocukla derbeder.

Enerjinizi beğeniyorum. Yaşınız kaç?
Üç çocukla kendinize fırsat oluşturmanız güzel.
Sanırım benim içim geçmiş tek çocukla derbeder.
Teşekkür ederim❤️ Yaşım 39 olacak 4 ay sonra🙈 Kendime vakit ayırmaz, bakımlı olmazsam, rahatlayacak şeyler yapmazsam mutsuz ve gergin oluyorum ve bu eve, eşime, çocuklarıma çok yansıyor, çünkü zaten hali hazırda çok yüksek tempolu bi hayatım var, enerjimi yüksek tutmaya çalışıyorum o yüzden, aynada kendimi güzel görmek istiyorum🙏🏻

Herkese iyi pazarlar❤️
Bizde de cuma günü camlar, kapılar, elektrik düğmeleri ve tüm dolapların üstleri silindi, yardımcı çağırdım, hava bi kaç gündür çok soğuk, dün hem soğuk hem yağmurluydu, dışardaki bazı işlerimi halledip eve geçtim ve bi daha çıkmadım🫠 Eokul işlemlerimi bitirdim, cocuklarla zaman geçirdim, ödevlerine yardım ettim, akşam da beraber film izledik, 2 ve 3 numara uyuduktan sonra yani😁 tatile son 1 hf🤩
Bugün kuaför işlerimi hallediyorum, röflemi yeniletiyorum, biraz da kestiririm, hfiçi bi gün randevu alıp ipek kirpik yaptırıcam🤩 Daha önce hiç yaptırmadım, çok merak ediyodum bakalım nasıl olacak, kirpiğe zaafım var🙈
Elinize sağlık 😊
Kirpik deneyimini merakla bekliyorum.
Eşimle kızımın kirpikleri çok uzun ve gür
Benim hiç yok gibi 😅

Selamlar
Bugün alışveriş yaptım bench aldım.
Bu yaz girişi duzenleyecegim yarı fiyatına düşmüş.
Yazın evde yine tadilat olacak gibi 🙄

Bu pazar evdeyiz eşim alışkın değil eee ne yapalım diyor 😅
Su ve market işlerini verdim gelince yatırım amaçlı aldığımız arsayı görmeye gideceğiz.

4 saat sürdü😵‍💫

Eklentiler

• 5BFF29FF-9B67-4247-8CEB-51A5ED3E8FF1.webp
    5BFF29FF-9B67-4247-8CEB-51A5ED3E8FF1.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 116
Elinize sağlık 😊
Kirpik deneyimini merakla bekliyorum.
Eşimle kızımın kirpikleri çok uzun ve gür
Benim hiç yok gibi 😅
Ben de merak ediyorum, bakalım nasıl olacak, mutlaka paylaşırım👍🏻
sürekli yaptırmak kirpiklere çok zarar verip dökme yapıyomuş ama ben yeniletmeyi düşünmüyorum, dökülene kadar kullanırım ama memnun kalırsam yaz mevsiminde çok kullanışlı olur diye düşünüyorum, sıcakta makyaj çok zor oluyo

20230115_153800.webp

An itibariyle
...
Bahçeye geldim. Eşim temizlik yapıyor. Ben de manevi destek oluyorum Şekil A da göründüğü gibi 😄

Sınavlar bitti. Derslerden geçtim şükür. Bu hafta kafa dağıtma haftası.
Sonra bölüm bölüm eve başlarım inşaallah ruhumu da sıkmadan.

Okuyorum ama cevap yazmadım. Yetiştirilecek işler de vardı. Biraz da bende dinginlik, iletişimsizlik hali.

Herkes iyi mi hanımlar? ☺

Benimde pazar kombinim bu şekilde
Arsayı gördük etrafında yaşayanlar var
Acaba dedik konteyner ev koyup bahce yaparmıyız diye hayallere daldık 😊
Tarzını çok seviyorum 💖 inşallah gönlüne göre olur bence çok güzel bir fikir 🤩

Mikan hayırlı olsun ben de spiral taktırdım ve benim de bakır

Vücudumun alışması tam 2 ay bir hafta sürdü ama alıştı sağolsun artık rahatım coook güzel bir şeymiş:)
Teşekkür ederim ☺️ Sana da hayırlı olsun, alışma süreci nasıl geçti ağrı mı oldu kanama mı?
Valla kafam çok rahatladı böyle üzerimde ciddi bi baskı varmış gerçekten de 🤭

Teşekkür ederim ☺️ Sana da hayırlı olsun, alışma süreci nasıl geçti ağrı mı oldu kanama mı?
Valla kafam çok rahatladı böyle üzerimde ciddi bi baskı varmış gerçekten de 🤭

Ağrı hiç olmadı ama o saçma sapan akıntılarrrr, lekeler, kanamalar ve adetimin bayaa öne gelmesi kafasına göre takilmasi falan

Ama olsun zaten 3 ay alisma süresi normalmiş benim de 2 ay 1 hafta sürdü

Yine olsa yine yaparım bence herkes yapsın hatta hahahaahh

Ağrı hiç olmadı ama o saçma sapan akıntılarrrr, lekeler, kanamalar ve adetimin bayaa öne gelmesi kafasına göre takilmasi falan

Ama olsun zaten 3 ay alisma süresi normalmiş benim de 2 ay 1 hafta sürdü

Yine olsa yine yaparım bence herkes yapsın hatta hahahaahh
Beni de 3 ay sonra kontrole çağırdı inşallah sıkıntısız alışırım ben de ya 🙏

Eki Görüntüle 3191871

An itibariyle
...
Bahçeye geldim. Eşim temizlik yapıyor. Ben de manevi destek oluyorum Şekil A da göründüğü gibi 😄

Okuyorum ama cevap yazmadım. Yetiştirilecek işler de vardı. Biraz da bende dinginlik, iletişimsizlik hali.

Şu fotoğrafa bittim, ihtiyacım olan şey yanan ateş ve çay yerine kahve😂

Eki Görüntüle 3191871

An itibariyle
...

Ohh mis 😍

Back
X