Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun.Hepimize çok geçmiş olsunAllah bir daha yaşatmasın, evine giremeyenlerden biri olarak temennim en kısa sürede normal hayatlarımıza geri dönebilmek, nasıl olacaksa..
Çok ama çok üzgünüm, şoktayım, şaşkınım, öfkeliyim
SelamSlm kızlar,wendy hangi şehirdeydi?
Girmemiş bu süreçte merak ettim ondanSelam
Kayseri diye hatırlıyorum.
Girince yazar buraya umarım herkes iyidir.Girmemiş bu süreçte merak ettim ondan
Çok geçmiş olsun umarım herkes ev ortamına güvenli hissedecegi yuvaya kavuşur.Hepimize çok geçmiş olsunAllah bir daha yaşatmasın, evine giremeyenlerden biri olarak temennim en kısa sürede normal hayatlarımıza geri dönebilmek, nasıl olacaksa..
Çok ama çok üzgünüm, şoktayım, şaşkınım, öfkeliyim
Selam kızlar
Ben ne yazsam anlamını yitiriyor sanki
Kafamı toparlayıp buraya gelemiyorum gunluk yasantima devam edemiyorum.
Elimizden geleni yapıyoruz ama yetmiyormuş gibi geliyor
Biz uzaktan izlemeye görmeye dayanamıyoruz felaketi yaşanlari ve hala mücadele verenleri düşünemiyorum bile.
Bir süre paylaşım yapamayacağım.
Buraya yazan olursa gelirim bildirim gördüğüm de.
Kendinize iyi bakın.
Misafirim var Maraş’tan ev arkadaşım geldi. Evi hasarlı bebeği var. Bir süre burdalar. Eşim gün içinde yardım işleri ile uğraşıyor. Ben her gün akrabaları arkadaşları arıyorum. Elimizden geleni yapmaya çalışsak da her şey yetersiz geliyor. Gece hala tedirgin uyuyorum burda olmama rağmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu zor sürecin sonunda tekrar huzur kapımıza uğrar inşallahGirince yazar buraya umarım herkes iyidir.
Sen nasılsın.
Mental olarak kendimi toparladigimda geri döneceğimMia- ,gitme.Neden dersen en çok bu süreçte herkesin birbirinin desteğine ihtiyacı var.Karanlıkları birbirimizi destekleyerek aydınlatabiliriz.Illaki şunu yaptım şeklinde paylaşım yapmak değil, bir selamın bile insanlara ümit olur❤❤❤
Mikanim bende seni seviyorum. Çok özletme kendini kısa sürede dönMisafirim var Maraş’tan ev arkadaşım geldi. Evi hasarlı bebeği var. Bir süre burdalar. Eşim gün içinde yardım işleri ile uğraşıyor. Ben her gün akrabaları arkadaşları arıyorum. Elimizden geleni yapmaya çalışsak da her şey yetersiz geliyor. Gece hala tedirgin uyuyorum burda olmama rağmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu zor sürecin sonunda tekrar huzur kapımıza uğrar inşallahben de bi süre paylaşım yapmayacağım. Kafamı toplayıp dönerim inşallah, sizi seviyorum..
Selam canım, psikolojik olarak maalesef hala toparlanamadım bende, girip bakıyorum ama maalesef benim de içimden bir şey yazmak gelmiyor, zaten herkesin paylaştığı gibi yediğimiz yemekten sıcak yatağımıza yatmaktan utanır haldeyiz. hepimiz inşallah iyileşelim yine buralarda oluruz, sizleri seviyorumSlm kızlar,wendy hangi şehirdeydi?
Deprem bölgesindeyiz okulların aciliyo olması beni daha çok endişelendiriyoSelamlar
Okulların açılacak olmasıyla birlikte günlük yasantima dönmeye çalışıyorum.
Her günümüz yeni bir başlangıç
Her güne daha umut dolu bakmaya çalışıyorum.
Tv izlemeyi bıraktım önceden de izlemiyordum.
Daha az sosyal medyaya bakıyorum.
Atatürk ün dediği gibi "Benim manevi mirasım bilim ve akıldır "sözünün hatırlanması gerektiği döneme geldik. Geç bile kaldık.
Endiselenmekte haklısın etkisi de hemen geçmeyecek birsey yaşadık.Okula deprem dayanıklılık testi yapılmış sonuçları hala çıkmamış
Evet bu süreçte evde olmalari onları çok etkiledi iyi olacak onlar için . Allah'a emanetler.Endiselenmekte haklısın etkisi de hemen geçmeyecek birsey yaşadık.
Ama bir yerden başlamak gerek tabi önce tedbir , taktir Allah tan.
Eylül de bu süreçte hep evdeydik
Ve çok sıkıldı.
Okul iyi gelecek çocuklarımıza psikolojik olarak.