Karadeniz civarındaBu arada aklımalindalinda geldi, o hangi şehirdeydi ?
Oh rahatladımKaradeniz civarında
Sağol canim biz hep istiyorduk son yaşananlardan dolayı daha çok istiyoruz artık.Günaydın kızlar
wendy ve Mia- umarım gönlünüzdeki gibi olur her şey ben müstakile taşınırken deprem aklımın ucundan bile geçmemişti biliyorsunuz çocuklar için geçmiştim ama gelin görün ki kaygı düzeyim günden güne artıyor o yüzden dün psikiyatriden randevu aldım. Sürekli olumsuz düşünerek kendime işkence ediyorum. Elimde olmayan şeyleri salmam lazım, anımın kıymetini bilmem lazım. Bugün itibari ile gerçekten haber kovalamayı bırakıyorum. Çok sevdiğim bir Kore dizisine başlayacağım. Çocuklarla daha çok zaman geçirmek istiyorum. Mutfakta takılmak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun şu an ve uzun vadede bizim ve çocuklarımız için her şey çok güzel olsun, sağlıklı huzurlu umut dolu bir ömür diliyorum hepimize
Evet senin öyle bi planın hep vardı. Burda paylaşımları arttıralım siz bana iyi geliyorsunuzSağol canim biz hep istiyorduk son yaşananlardan dolayı daha çok istiyoruz artık.
Artık haberleri takip etmiyorum.
Aci çok büyük asla unutmayacağız ama yaşam da bizim için devam ediyor her günümüz daha özel geliyor artık. Daha tam olarak iyi hissetmesem de yaşama tutunmak istiyorum.
Aynen burası iyi geliyorEvet senin öyle bi planın hep vardı. Burda paylaşımları arttıralım siz bana iyi geliyorsunuz
Günaydın hangi şehirde yasiyosunuz bende acaba iç Anadoluya mi tasinsak diye düşünmüştüm daha az riskli görünüyodu ama 2 haftadır orası sallanıyo. İzmir depremi bekleniyo çanta hazırlamak istiyorum ama o an çanta aklıma gelir miGünaydın kızlar, mutlu haftalar olsun hepimize.
Bende hafta sonu artık bi eve çeki düzen verme vakti geldi dedim, sağ olsun annem bizdeydi mutfağı o toparladı, bende çekmeceler, gardıroplar vs derken tüm gün uğraşmışım onlarla. artık çok katlı bi evde olma defterini kapattık gibi, acele karar vermek istemiyorum ama şimdilik en kötü seneye kasım aralığa kadar buradayız.
Hala artçılar devam ediyor, bu günler de geçecek inşallah.
Biz Kayserideyiz, Maraşla komşu olduğumuz için artçılar dahil tüm depremleri hissediyoruz.Günaydın hangi şehirde yasiyosunuz bende acaba iç Anadoluya mi tasinsak diye düşünmüştüm daha az riskli görünüyodu ama 2 haftadır orası sallanıyo. İzmir depremi bekleniyo çanta hazırlamak istiyorum ama o an çanta aklıma gelir mibide yatagimizin yanında kıyafet dolabı başka yere sığmıyor duvara sabitleyemedik
Ben Eskisehir ilcesindeyimGünaydın hangi şehirde yasiyosunuz bende acaba iç Anadoluya mi tasinsak diye düşünmüştüm daha az riskli görünüyodu ama 2 haftadır orası sallanıyo. İzmir depremi bekleniyo çanta hazırlamak istiyorum ama o an çanta aklıma gelir mibide yatagimizin yanında kıyafet dolabı başka yere sığmıyor duvara sabitleyemedik
Burda yapılan çoğu eve şahit oldum gerçekten bir metre kadardır zeminiBen Eskisehir ilcesindeyim
Buradada orta derece fay hattı mevcut
Gölcük depreminde evimizde çatlaklar olmuştu.
Olası batı depreminde bizde etkileniyoruz.
Evlerin tek tek incelenip mevcut durumunu bilmemiz önemli.
Birde sadece evler değil depreme markette sinema da okulda çocuklarımız yakanabiliriz.
Birde burda tanıdığımız mutahitle konuştuk deprem burda olsa bir tane bile ev kalmazdı benim yaptıklarım dahil dedi.
Prosedure göre 1 metre temel kazilsa yeterli diye yaziyormus
Başta sistem değişmeli.
Japonya gibi depremi kabullenip ama kayıp vermeden yaşamak istiyorum.
İçimi döksem baya yazasım varda...
Kıyafet dolabi malesef olmaması gereken yerde
Duvara sabit olması bir ihtimal kaçışı sağlar ama
Yıkım düşünmek bile istemiyorum yaşam üçgeni bırakmaz.
Canta arabada olması bir ihtimal mantıklı ama evde olması o an düşünecek birsey olmaz.
O an çantaya koşmak evden çıkmak istersiniz.
Daha çok panik oluşturur.
Yatak başında veya koltuğa yakın yerlerde su ve düdük olsa poşetle yeterli yinede içiniz nasıl rahat ederse öyle yapabilirsiniz.
Ben Eskisehir ilcesindeyim
Birde sadece evler değil depreme markette sinema da okulda çocuklarımız yakanabiliriz.
Birde burda tanıdığımız mutahitle konuştuk deprem burda olsa bir tane bile ev kalmazdı benim yaptıklarım dahil dedi.
Başta sistem değişmeli.
Canta arabada olması bir ihtimal mantıklı ama evde olması o an düşünecek birsey olmaz.
Yatak başında veya koltuğa yakın yerlerde su ve düdük olsa poşetle yeterli yinede içiniz nasıl rahat
Arabaya çantayı hazırlayım su koymuyodum onu koyayım sağol canımBen Eskisehir ilcesindeyim
Başta sistem değişmeli.
Yatak başında veya koltuğa yakın yerlerde su ve düdük olsa poşetle yeterli yinede içiniz nasıl rahat ederse öyle yapabilirsiniz.
Mia filmi beğenmene sevindim1.Bugün günlük işleri yaptım sayılır daha iş var
2. Çantamı düzenledim.
3. Birazdan bir sayfa da olsa kitap okuyacağım.
İzlediğim flimler var tavsiye
Çizgi pijamalı çocuk (Mikan tavsiye etmişti )
Parazit (konusu güzeldi.)
Afiyet olsun canımMia filmi beğenmene sevindim
Bugün okuldan sonra annem ve kızımla çarşıya gittik. Annemle bir şeyler içtik bi kafede. Annemi dışarı çıkarmak istedim çünkü çok etkilendi şu süreçte ama ben kendi depresifliğimden onu ihmal ettim. Kızıma oyuncak bebek aldımdaha çok erken biliyorum ama 2 oğlandan sonra kız oyunlarına oyuncaklarına çok hevesliyim güzel günlerde oynarız inşallah
Sonra oğlanları alıp eve geldim. Yemek yaptık, eşim gardrobu duvara monte etti, konum olarak beni tedirgin ediyordu bi nebze içim rahatladı.
Açılmamış bir koli kitap kalmıştı onları baza altına yerleştirdim.
Üst katı süpürdüm.
Oğlumun dizi yırtık pijamasını şort yaptım
şu an menengiç kahvemi içerken yazıyorum
1.Bugün günlük işleri yaptım sayılır daha iş var
2. Çantamı düzenledim.
3. Birazdan bir sayfa da olsa kitap okuyacağım.
İzlediğim flimler var tavsiye
Çizgi pijamalı çocuk (Mikan tavsiye etmişti )
Parazit (konusu güzeldi.)
Bende çay yaptım kitap okuyoruzMia filmi beğenmene sevindim
Bugün okuldan sonra annem ve kızımla çarşıya gittik. Annemle bir şeyler içtik bi kafede. Annemi dışarı çıkarmak istedim çünkü çok etkilendi şu süreçte ama ben kendi depresifliğimden onu ihmal ettim. Kızıma oyuncak bebek aldımdaha çok erken biliyorum ama 2 oğlandan sonra kız oyunlarına oyuncaklarına çok hevesliyim güzel günlerde oynarız inşallah
Sonra oğlanları alıp eve geldim. Yemek yaptık, eşim gardrobu duvara monte etti, konum olarak beni tedirgin ediyordu bi nebze içim rahatladı.
Açılmamış bir koli kitap kalmıştı onları baza altına yerleştirdim.
Üst katı süpürdüm.
Oğlumun dizi yırtık pijamasını şort yaptım
şu an menengiç kahvemi içerken yazıyorum
Ne güzelFilmleri listeme ekledim
Geçen hafta sonu kütüphaneye gittik oğlumla çok güzel vakit geçirdik kendime 2 tane kitap seçtim gün içinde okuuabildigim kadar okuyorum.Oglumda kendi için kitaplar seçti gözü gibi bakiyo emanet olduğu için
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?