Sen=ben tahmin ettim ikizler olduğunu başakla en uyumsuz olacak burç ikizler bence ve de bir ikizler bir ikizleri bir bakışta tanır
eşim olgun aklı başında biri allahtan çok kavga gürültü olmadan idare ediyoruz ya, annem durmuyor elleme diyorum yine değiştiriyor, ben annemi korumaktan bıktım diyelim. ve evet bi bakışta tanıyoruz

Mutfak düzenini yaptım.
Temizledim sildim süpürdüm. İçime sindi yinede iş var ama sonraki turda fırın ve davlumbazı yaparım.

Yarın kıyafetlerimi düzenleyeceğim.

Bugün nasip olursa yapacaklarım :nevresimleri koyduğum çekmeceleri düzenliycem. Sporumu yapcam bide kurufasulye yapcam. Kurufasulye önemli sonuçta

Günaydınlar
Bu sabah daha erken uyandım yani uyanmam gereken saatte uyanabildim
Kahvaltyı daha erken yaptık
Kızım hazırlanırken masayı ve yatakları topladım.
Birkaç işim var birazdan yapacagim

Dün dolabimi biraz düzenledim yeterli
Eylülün de 1 çekmecesi yarım kaldı onu bitireceğim diğerlerini kontrol ederim.
Markete gideceğim.
Bir bölüm dizi izlerim.
Öğlene kadar planım bu şekilde

Kolay gelsin canım

Selamlar
Bugün planladığım işleri yaptım fazlasını yaptım hatta
Eylülün banyo günü
Ödev yemek derken akşam olur.

Düzen işlerinden geriye portmanto ve tv sehpası kaldı onları da haftaya yaparım.

Yarın kuaför randevum var
Cuma günü annemler gelecek bizde kalacaklar biraz hazırlık yaparım.

Harikasın canım ellerine sağlık
Bizim oğlanın da banyo günü bugün her banyo yaptığında beni ıslatıyo benimde banyo günüm yani
Sporumu yaptım bacaklarım çok fena oğlanı okuldan zor aldım

Yorgunum a dostlar bu tüm gün okul işi cok zor ya sabah götür geri gel öğlen almaya git eve getir yemek yiyip tekrar okula götür eve gel almaya git tekrar eve gel

4 tur hafta içi okul servisi gibi olduk
Geçen sene ne güzeldi anaokulundayken .ama yook geçen sene ilk dönem hep bahçede beklemiştim o da zordu Allah sağlık versin büyüyünce ben seni ne zorluklarla okuttum derim

Geçen sene ne güzeldi anaokulundayken .ama yook geçen sene ilk dönem hep bahçede beklemiştim o da zordu Allah sağlık versin büyüyünce ben seni ne zorluklarla okuttum derim
Ödev yoktu
Büyüdükçe zorluk seviyeside artıyor sanırım

Selamlar
Bugün kuaföre gittim Eylül' ü al yemek hazırla geri bırak derken günüm dışarıda geçti
Kahve içip ev işlerine başlayacağım

Birde dün ailecek eski fotoğraflara baktık
Güzel anıları hatirmak iyi geldi
Fotograf albümü yapmak istiyorum bu yıl
Çok güzel fikir canım. Az önce eşimle tartismasaydim bende düşünürdüm ama sinirim geçince düşüncem bu fikri sadece oğlumla kendi fotoğraflarimi mi çıkarttirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…