- 27 Haziran 2010
- 6.799
- 13.984
- 448
Selam canım
Girmiyordum bir süredir. Geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım
Teşekkür ediyorum hoşbuldukTabiki de
Hosgeldiniz.
Geçmiş olsun Eylül’e de kayınvalidene de.. köy uzak mı? Yeğenin askerlik yaşında mı maşallahSelamlar
Hafta sonumuz yoğun geçti
Yeğenim askerden geldi
Pazar günüde arkadaşlarla buluştuk.
Az öncede misafirlerimiz vardı
Yarında büyük ihtimal Köye gideriz kv durumu pek iyi değil. Bugün eşim hastaneye götürdü yarında gidecekler.
Eylülde hasta bugün okulda program vardı ona katıldı arabada bekledim bitince aldım yarında evde dinlenir.
Beklerken kitap okudum uzun süredir yaptığım en iyi şey diyebilirim.
Yarın gündüz olabildiğince dinlenmek istiyorum.
Biraz yoruldumyok cidden fazla yoruldum.
HoşgeldinSelam canım
Girmiyordum bir süredir. Geldim![]()
Sağol canim uzak değil ama Eylülü hazırla evden çık geri gel yorucu oluyorGeçmiş olsun Eylül’e de kayınvalidene de.. köy uzak mı? Yeğenin askerlik yaşında mı maşallah
Hoşgeldinevet özletiyorsun kendini
![]()
Merhaba nasılsıniz neler yapıyorsunuzTeşekkür ediyorum hoşbulduk![]()
Teşekkür ediyorum siz nasılsınızMerhaba nasılsıniz neler yapıyorsunuz![]()
Evet biliyorum aynı yaştayızSağol canim uzak değil ama Eylülü hazırla evden çık geri gel yorucu oluyor
Evet bende 33 yaşındayım ama![]()
HoşgeldinizTeşekkür ediyorum siz nasılsınız30 yaşındayım evliyim 3 yaşında oldukça hareketli bir oğlum var . Evlenirken eşimin işi sebebi ile güneydoğuya geldim gelirken de işten istifa ettim şuan çalışmıyorum oğlumla ilgileniyorum bu sene tayine gidiyoruz bakalım şartlara göre yeniden çalışma durumum olabilir şuan tam bilemiyorum
evde hayatımı rutinle verimli düzenli geçirme çalışıyorum bunun için not defteri tutuyorum plan yapıp üzerini çiziyorum aksatmam gereken şeylere dikkat ediyorum
yazmak iyi oluyor bu yüzden göz gezdirirken topikle karşılaştık bende gelmek istedim
buralardayım mikanım, nasılsınız hanımlar?
GünaydınGünaydın kızlar![]()
GünaydınGünaydın hanımlar
buralardayım mikanım, nasılsınız hanımlar?
Evet özellikle yemek listesi yapmak çok iyi oluyorTeşekkür ediyorum siz nasılsınız30 yaşındayım evliyim 3 yaşında oldukça hareketli bir oğlum var . Evlenirken eşimin işi sebebi ile güneydoğuya geldim gelirken de işten istifa ettim şuan çalışmıyorum oğlumla ilgileniyorum bu sene tayine gidiyoruz bakalım şartlara göre yeniden çalışma durumum olabilir şuan tam bilemiyorum
evde hayatımı rutinle verimli düzenli geçirme çalışıyorum bunun için not defteri tutuyorum plan yapıp üzerini çiziyorum aksatmam gereken şeylere dikkat ediyorum
yazmak iyi oluyor bu yüzden göz gezdirirken topikle karşılaştık bende gelmek istedim
iyiyim canım, güzelce ne zaman yatıp uyudum bilmiyorum ama iyiyiz işte, iyi olmaya çalışıyoruz.Günaydın
Ben biraz yorgunum dinleniyorum
Sen nasılsın![]()
İnşallah geçecek bu günlerdeiyiyim canım, güzelce ne zaman yatıp uyudum bilmiyorum ama iyiyiz işte, iyi olmaya çalışıyoruz.
Rutin işlerimize de devam işte, düzenli aldığım yardımcım hamile kalmış 5.'ye, başka da birini almak istemiyorum, nasıl ne yapsam bilemiyorum, yardımcıların saatlik fiyatları da uçmuş gitmiş, şok oluyorum valla.
Oooo camlar falan büyük temizlik işlerine başlanmışİyiyim canım dün ev işleriyle uğraştım ipin ucu kaçınca toparlamak çok zor oluyo. Bugün camları silmeyi düşünüyorum . Şimdi bı kahve yapıyorum kendime . Sen nasılsın miacim
![]()