Haydi kalk bakayım sende gruba ne oldu bir miskinlik çökmüş nazar mı yoksamBir salmış da benim yaçamaşır katladım bugün bol bol kalkıp WC lavabo yıkasam nasıl olur diye düşünüyorum banyo yapmam lazım ona bile üşeniyorum ya
Aman geç oldu sonra yaparsınBir salmış da benim yaçamaşır katladım bugün bol bol kalkıp WC lavabo yıkasam nasıl olur diye düşünüyorum banyo yapmam lazım ona bile üşeniyorum ya
41 xHaydi kalk bakayım sende gruba ne oldu bir miskinlik çökmüş nazar mı yoksam
Geç oldu şimdi yarın yaparsın boşver tuvalet banyo .Banyonu yaptıktan sonra banyoyu yıkarsın çıkmadan mis gibiBir salmış da benim yaçamaşır katladım bugün bol bol kalkıp WC lavabo yıkasam nasıl olur diye düşünüyorum banyo yapmam lazım ona bile üşeniyorum ya
Ellerine sağlık Ayyy şekerim haftalık liste yap sende
Valla ben. Kızı parka götürdüm
Kayınvalidem ıspanaklı börek yapmış
Şimdi bende kahve yaptım balkonda içiyoz gel buyur
Wc lavabo yıkamadımHaydi kalk bakayım sende gruba ne oldu bir miskinlik çökmüş nazar mı yoksam
Aynennnn böyle düşündümAman geç oldu sonra yaparsın
Banyo yaptım amaGeç oldu şimdi yarın yaparsın boşver tuvalet banyo .Banyonu yaptıktan sonra banyoyu yıkarsın çıkmadan mis gibi
Ohh çok iyi yapmışsınWc lavabo yıkamadımonun yerine çocuklarla kek yaptım
Geçen bende Banyonun derzlerinin bir kısmını temizledim daha berbat oldu bir kısmı beyaz diğer yerler daha çok göze batıyorAynennnn böyle düşündüm
Afiyet olsun canımWc lavabo yıkamadımonun yerine çocuklarla kek yaptım
Valla komşulara dağıtırım öyle bişey olursa napiyim oğlanla oturur yeriz kalanını daOlur mu dersin
Bütünlük önemliGeçen bende Banyonun derzlerinin bir kısmını temizledim daha berbat oldu bir kısmı beyaz diğer yerler daha çok göze batıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?